Pioneer DJM350,400?
Pioneer DJM350,400?
Zdravim, mam tento mixazny pult: https://www.notape.net/?page=product&ac ... et_lang=sk ...uvazujem and zmenou, myslim ze pioneer mixazne pulty ponukaju o dost viac moznosti. Oplati sa zmenit alebo mam radsej pockat a dosetrit? Ked zmena, tak ktory z tychto dvoch?
Re: Pioneer DJM350,400?
djm 350 :přímé nahravaní na flash. min efektu jak djm 400
djm 400: prej strasne korekce na mikrofon, vice efektu.
ecler nuo 3: nema efekty, a to je asi ten vetsi prinos...

1/Ked by som zobral DJM 400, dalo by sa s tym nahravat napr set do pc?crewy píše:djm 350 :přímé nahravaní na flash. min efektu jak djm 400
2/Co znamena strasne korekce?
3/to ze nema efekty je vetsi prinos?
++ten ecler nuo nechcem , to si mozem nehat rovno ten moj.

1- ano pouzijes rec vystup na mixu anejake nahravaci udelatko,treba mp3 prehravac s mikrofonnim vstupem nebo pc pripadne notebook
2- spatne korekce vseobecne znamena,ze maji spatny prubeh a v nule je porad dane pasmo slyset
3- to ze nema efekty je vyhoda v tom,ze se to neposere efektova jednotka a mix ti timpadem vydrzi del..
2- spatne korekce vseobecne znamena,ze maji spatny prubeh a v nule je porad dane pasmo slyset
3- to ze nema efekty je vyhoda v tom,ze se to neposere efektova jednotka a mix ti timpadem vydrzi del..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
nie som isty ci ma djm 400 rec vystup ale aj ked nema tak sa da nahrat cez master a na nahravanie ja pouzivam audacity je to free program cize aj na akciach si mozem nahravat a kontrola mi nic nemoze
ja to myslel tak ze ty beres ty efekty jako vetsi prinos... pokud ti ten stanton vyhovuje a chces jen efekty tak kup externi efektor a vytezis z toho vic jak z efektové casti na mixaku.