Pioneer DJM-600 - - problém s mikrospínači a jedním kanálem
Pioneer DJM-600 - - problém s mikrospínači a jedním kanálem
Mám DJM - 600. Nefungujou mi ta tlačítka pod oběma displeji.... to u BPM a to u efektů.... čím to?
Mikrospínače jsou poškozené? nebo je někde nějaká jiná chyba?
Ostatní mikrospínače na odposlech, talkover, atd... fungují....
Druhý problém je, že mi nehraje levá strana u čtvrtého kanálu. Jaká součástka může být poškozená?
Mikrospínače jsou poškozené? nebo je někde nějaká jiná chyba?
Ostatní mikrospínače na odposlech, talkover, atd... fungují....
Druhý problém je, že mi nehraje levá strana u čtvrtého kanálu. Jaká součástka může být poškozená?
Re: Pioneer DJM-600 - - problém s mikrospínači a jedním kanálem
A je to tady. ani Tecka ani Pio stejne jako pratelstvi se sovetskym svazem nejsou vecne, jak se dycky tvrdilo
.

Souhlasím...
už toho mám tolik, že to vypisovat nebudu!
[quote="Dj.BoB"] hahahaaaa...
mikrospínače jsem si už SÁM opravil... ten levej kanál byl kvuli kanálovýmu faderu...
takže bez "LOL" příště....
mikrospínače jsem si už SÁM opravil... ten levej kanál byl kvuli kanálovýmu faderu...
neřeš je, hlavně že maj doma takový lidi ReloopyCalibier píše:Dj.BoB píše: hahahaaaa...

Korg Zero 4, 2x Pio. CDJ 1000Mk3, HDJ 1000, pouzdra na CD - UDG 

Jo a ještě Věšáky a takový shity....Kenny Dixx píše:neřeš je, hlavně že maj doma takový lidi ReloopyCalibier píše:Dj.BoB píše: hahahaaaa...
Seš ze severních čech, jo? odkud? kde hraješ? Já jsem z Lbc....
Doma, já jsem o 28km dál - Tanvaldsko
(doma rozuměj, že nikde, prostě koníček)
(doma rozuměj, že nikde, prostě koníček)

No, myslím, že takový jako ty, co si hrají doma a nebyli nikdy na akci a nesetkali se za tu dobu s různou technikou by měli pomlčet! Já za skoro 9let už mám cosi za sebou a vím co je dobré a co špatné... Taky bych si mohl koupit vše od Pincku, ale proč? 65% za výrobu a 35% platit za značku!
už toho mám tolik, že to vypisovat nebudu!
že hraju jen doma neznamená že nevylejzám z baráku
napsal jsem snad že jsem nikdy nebyl na akci?
měl by ses asi nejdřív naučit číst...
nejvíc by měli pomlčet ti, co si tu techniku neošahali a nějaké X let tu neplatí, to nemá tolik vliv na to abys poznal co je šmejd a co ne, myslíš si snad že jsem si koupil hned od začátku ty 3 pincky v podpise?
právě že kupováním šmejdů předtím mě naučilo že to nemá cenu, budu raději kupovat prověřenou věc s pár tisíci navíc než něco co nesplňuje moje nároky na kvalitu...
nikdo ti to nenutí, to by mě zajímalo jak jsis vypočítal 35%? co když je to ve skutečnosti 5 nebo 0,5

napsal jsem snad že jsem nikdy nebyl na akci?

nejvíc by měli pomlčet ti, co si tu techniku neošahali a nějaké X let tu neplatí, to nemá tolik vliv na to abys poznal co je šmejd a co ne, myslíš si snad že jsem si koupil hned od začátku ty 3 pincky v podpise?
právě že kupováním šmejdů předtím mě naučilo že to nemá cenu, budu raději kupovat prověřenou věc s pár tisíci navíc než něco co nesplňuje moje nároky na kvalitu...
nikdo ti to nenutí, to by mě zajímalo jak jsis vypočítal 35%? co když je to ve skutečnosti 5 nebo 0,5

to :Kenny Dixx
nechci nejak vztupovat ale s tim clovekem alias (dj.bob) se nedomluvis sam vim svoje kdyz na nej cekam mesic a pul at posle jednu blbou prenosku jo hold prachy zebral a nic kdyby ho aspon napadlo napsat neco do pm, k tematu rekl bych spis ze to je clovek urypani ktery lituje toho jak nema dobrou techniku a ted rika jaky je to smejd to mit, to same jak slysim od znameho ktery hraje na omnitronicu a nikdy nic jinyho neskusil a rika jak je to dobra znacka a neda na ni dopustit takovi lidi fandi jen tomu na co maj penize a takove lidi opravdu nemusim, kdyby rekli muzu si to skusit na lepsim a toho lepsiho se vzdy najde dostatek ale ne nesmi si zhodit sebevedomi a nakonec jen rypaj, omlouvam se za chyby kdyby to nekomu vadilo
to :dj.bob
ty mas tak maximalne 9 let, a nedelej ze neslysis maminka te nenaucila slusnymu chovani?
nechci nejak vztupovat ale s tim clovekem alias (dj.bob) se nedomluvis sam vim svoje kdyz na nej cekam mesic a pul at posle jednu blbou prenosku jo hold prachy zebral a nic kdyby ho aspon napadlo napsat neco do pm, k tematu rekl bych spis ze to je clovek urypani ktery lituje toho jak nema dobrou techniku a ted rika jaky je to smejd to mit, to same jak slysim od znameho ktery hraje na omnitronicu a nikdy nic jinyho neskusil a rika jak je to dobra znacka a neda na ni dopustit takovi lidi fandi jen tomu na co maj penize a takove lidi opravdu nemusim, kdyby rekli muzu si to skusit na lepsim a toho lepsiho se vzdy najde dostatek ale ne nesmi si zhodit sebevedomi a nakonec jen rypaj, omlouvam se za chyby kdyby to nekomu vadilo

to :dj.bob
ty mas tak maximalne 9 let, a nedelej ze neslysis maminka te nenaucila slusnymu chovani?
4x pio cdj1000mk3, 2x pio cdj200, 1x pio djm700
jo to je dost nemilé, vím že jsi to tu už někde psal a vím že na tebe v těch tématech nereaguje, nevím co jste spolu měli ale že ti nenapíše ani "ň" když už jsi to tu několikrát o něm psal - to se docela divím, takové nespolehlivé nekomunikativní lidi fakt nemusim
ale nechci vám do toho kecat, musíš se s tim nějak poprat sám, ale aspoň jsi dal echo o nespolehlivém uživateli...

Kenny neměl bys zájem o prazdnínách zahrát na akci? Kolik si bereš za večer?..
339-097-787 Klidně se ozvi nebo PM
339-097-787 Klidně se ozvi nebo PM