Zdravim,
chystam se koupit tendle paradni mix, potrebuju vsak jisty zkusenosti od uzivatelu..
Jde mi hlavne o cast s efektorem..Vase nazory, zkusenosti... ovladatelnost, kvalita zvuku.. proste cokoliv))
btw mel jsem driv Pioneer 707, takze cross, savle + korekce znam nazpamet...
Zajima me halvne ten efektor..
Hraju hlavne party hiphop, R'n'G, R'n'B, etc..
Pioneer 909 - Zkusenosti...?
Re: Pioneer 909 - Zkusenosti...?
Dobrej mixák, nejseš teda z levnýho kraje :biggrin2: (bohužel sem si na něj šáhl na minutu asi a jen na fader, takže vůbec nepomůžu)
SA12X,innoFADER,Numark TT500,M44-7,Traktor Scratch,Axiom 25,AV40.
Já ho zkoušel a je super! Osobně si myslim, že je to takovej mixák určenej vyloženě pro úzkou skupinu lidí, ale kdo ho využije a ví, proč si ho kupuje, tak zklamanej určitě nebude.
Co tak vím, používá ho např. Philip TBC, takže případný dotazy bych směřoval nějak třeba na tohohle typa! 

Diky za reakci) Jasny, fejdry a cross znam nazpamet, byl jsem asi rok a pul spokojenym uzivatelem 707cky..1Rozy6 píše:Dobrej mixák, nejseš teda z levnýho kraje :biggrin2: (bohužel sem si na něj šáhl na minutu asi a jen na fader, takže vůbec nepomůžu)
Spis potrebuju +/- od nekoho, kdo ho nejakou dobu pouziva... a co jsem koukal na youtube, tak treba zkusenosti s efektorem, na tube to vypada az moc dokonale))