par otazek ohledne vstupu/vystupu

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
Odpovědět
DJ Whitelight
Příspěvky: 115
Registrován: 13 dub 2010 23:39

par otazek ohledne vstupu/vystupu

Příspěvek od DJ Whitelight »

zdravim lidi. mohli by jste mi objasnit co znamenaji nektere vstupy a vystupy na tomto mixu a na co slouzi?

http://cachepe.zzounds.com/media/qualit ... d78178.jpg

master output - hlavni vystup
booth output - to same co master?
tape output - ?

EFFECTS????

Inputs:
line - ?
phono - na gramce?
cd - no predpokladam ze na playere?

dotet jsem hral jen z konzol proto si chci ujasnit jak to vse funguje... a este jedna otazka, je mozne zapojit aparaturu takto? dva playere pioneer cdj-400 a do toho tento mixak...v playerech bych mel ty radoby cdcka a hral bych pres pocitac, taktor scratch?

microgenius
Příspěvky: 721
Registrován: 17 lis 2009 19:53

Re: par otazek ohledne vstupu/vystupu

Příspěvek od microgenius »

[quote="DJ Whitelight"]zdravim lidi. mohli by jste mi objasnit co znamenaji nektere vstupy a vystupy na tomto mixu a na co slouzi?

http://cachepe.zzounds.com/media/qualit ... d78178.jpg

master output - hlavni vystup
booth output - to same co master?
tape output - ?

EFFECTS????

Inputs:
line - ?
phono - na gramce?
cd - no predpokladam ze na playere?

dotet jsem hral jen z konzol proto si chci ujasnit jak to vse funguje... a este jedna otazka, je mozne zapojit aparaturu takto? dva playere pioneer cdj-400 a do toho tento mixak...v playerech bych mel ty radoby cdcka a hral bych pres pocitac, taktor scratch?[/quote]


tak master je jasnej vystup do beden
booth je v podstate co mastr slouzi na pripojeni odposlechu
tape-slouzi treba na nahravani do pocitace (urovne vystupu je zavisla na gainu u kanalu)

efect-je to vstup slouzi pro pripojeni externiho efektoru


line-vstup na cd prehravac ,pocitac
phono je jasnej
cd-to same co line jen tam je napsano cd misto line .D

normalne prehravace zapojis n do line je jedno na jakej kanal

mastr zapojis do zesiku na kterem jsou napojeny bedny co hrajou pro lidi
booth tam zapojis zesik na odposlechy at vis co leze na mastru
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

DJ Whitelight
Příspěvky: 115
Registrován: 13 dub 2010 23:39

Re: par otazek ohledne vstupu/vystupu

Příspěvek od DJ Whitelight »

dik, se zapojenim neni problem jsen me matlo to ze tam bylo i cd i ine, ale kdyz rikas ze je to to same tak pohoda, no a nevedel jsem naco slouzi effect a na co booth a tape :) tak diky za odpoved :)

microgenius
Příspěvky: 721
Registrován: 17 lis 2009 19:53

Re: par otazek ohledne vstupu/vystupu

Příspěvek od microgenius »

DJ Whitelight píše:dik, se zapojenim neni problem jsen me matlo to ze tam bylo i cd i ine, ale kdyz rikas ze je to to same tak pohoda, no a nevedel jsem naco slouzi effect a na co booth a tape :) tak diky za odpoved :)
v poho
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

Camelius
Příspěvky: 5
Registrován: 05 lis 2010 20:11

Re: par otazek ohledne vstupu/vystupu

Příspěvek od Camelius »

cau chtel bych poradit jestli pude pripojit uz drive zmineny externi efector jako např.Korg Kaossilator nebo aspon Korg Mini KAOSS PAD na mix numark M3

a jestli mi tenhle mix pude propojit přes notebook s windows 7 přes audio splitter
dik za odpověd.??

Camelius
Příspěvky: 5
Registrován: 05 lis 2010 20:11

Re: par otazek ohledne vstupu/vystupu

Příspěvek od Camelius »

a co znamena oznaceni FX je to to samé jako efekt ?

honcka
Příspěvky: 1921
Registrován: 09 dub 2009 14:11
Vybavení

Re: par otazek ohledne vstupu/vystupu

Příspěvek od honcka »

numark m3 nema i/o na externi efektor

Camelius
Příspěvky: 5
Registrován: 05 lis 2010 20:11

Re: par otazek ohledne vstupu/vystupu

Příspěvek od Camelius »

este mmne zajima co zname na oznaceni FX

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: par otazek ohledne vstupu/vystupu

Příspěvek od crewy »

FX anglická zkratka pro Effect

Camelius
Příspěvky: 5
Registrován: 05 lis 2010 20:11

Re: par otazek ohledne vstupu/vystupu

Příspěvek od Camelius »

a jeste jedna otazka potrebuju k propojeni mixaku s notebookem nutne tu zvukovku
a kdyby jo tak jakou diky

microgenius
Příspěvky: 721
Registrován: 17 lis 2009 19:53

Re: par otazek ohledne vstupu/vystupu

Příspěvek od microgenius »

staci ti i normalni v notebooku ale nemuzes mit kazdej deck na jendom kablu pokud teda nemass v notebooku 5.1
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

Camelius
Příspěvky: 5
Registrován: 05 lis 2010 20:11

Re: par otazek ohledne vstupu/vystupu

Příspěvek od Camelius »

microgenius píše:staci ti i normalni v notebooku ale nemuzes mit kazdej deck na jendom kablu pokud teda nemass v notebooku 5.1
prave ze mam 5.1 co stim mam teda delat

microgenius
Příspěvky: 721
Registrován: 17 lis 2009 19:53

Re: par otazek ohledne vstupu/vystupu

Příspěvek od microgenius »

najdi si ovladc pro zvuk prepni si zvukovku do modu 5.1 (pokud nemas zaplej mod)koukni se v ovladaci na jake dire mas predni a zadni bedny ,zapni si program treba u virtuala staci b nastaveni prenout na vice kanalovou zvukovku a pak si v jednom radku nastavis ktere diry (predni, zadni repro )

snad to z toho pochopis:D
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

Odpovědět