odpalena savle u djm 600

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
funkyfunk
Příspěvky: 6
Registrován: 07 čer 2011 13:29

odpalena savle u djm 600

Příspěvek od funkyfunk » 03 črc 2011 20:15

cau,prosim o radu.
poridil sem si novou zvukovku audio dj od traktora zapojil do mixu djm 600 a jelikoz sem mel zvukovku nastavenou na max [spletl sem se,mela byt na minimum] a nyni zvuk je hrozne prebasovany skoro zadny vejsky a na zvukovce hlasitost muzu posunout maximalne o 5 milimetru jinak hned de do cervenejch...podle toho soudim ze sem ji proste odpalil...otazka je co s tim..vymena/oprava...co presne se opravit nebo vymenit a jestli to zvmaknu s pajkou nebo dat do opravny..a popripade kam..

diky moc f.c.

microgenius
Příspěvky: 721
Registrován: 17 lis 2009 19:53

Re: odpalena savle u djm 600

Příspěvek od microgenius » 03 črc 2011 21:46

a dela ti to i na ostatnich savlich ?jestli jo tak bych rekl ze bude spatna zvukovka

bejt tebou zkusim na tu savli pripojit jinej zdroj zvuku a jestli to bude delat tak bud je spatna savle a nebo ti odesel predzesilovac na kanalu, prece jen na savli se nemuze skoro nic posrat
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

funkyfunk
Příspěvky: 6
Registrován: 07 čer 2011 13:29

Re: odpalena savle u djm 600

Příspěvek od funkyfunk » 04 črc 2011 08:00

ne ne, ihned sem to vyzkousel abych si byl jistej...dokonce kdyz ji prepnu [savli] ze cd line na phono funguje opet normalne...vubec se v tomhle nevyznam tak se takle hloupe ptam a hlavne este sem nic neodpalil..do vcera ;]
takze asi jak rikas..predzesilovac na kanalu, ted jak je narocna oprava...zvladnu to se sroubovakem a pajkou nebo do servisu?

microgenius
Příspěvky: 721
Registrován: 17 lis 2009 19:53

Re: odpalena savle u djm 600

Příspěvek od microgenius » 04 črc 2011 10:31

tak to asi pajkou nedas budes muset do servisu ale nemusi to bejt 100'% muze to bejt i odpor kondik bejt tebou poslu to do servisu :)
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

funkyfunk
Příspěvky: 6
Registrován: 07 čer 2011 13:29

Re: odpalena savle u djm 600

Příspěvek od funkyfunk » 04 črc 2011 13:30

hm,koukam ze mas djm700,myslim ze by to mohlo byt podobny..trosku] tak se zeptam :otevrel si ho nekdy? a menil si to nekdy? chtel bych vedet pokud ho otevru jestli jako amater tam vubec neco poznam..jestli ma cenu si vubec dat namahu a otevirat to...

dik

honcka
Příspěvky: 1912
Registrován: 09 dub 2009 14:11

Re: odpalena savle u djm 600

Příspěvek od honcka » 04 črc 2011 15:05

DJM 700 je digitalni mix, takze vnitrnosti budou uplne jiny
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS

Uživatelský avatar
nema.dj
Příspěvky: 605
Registrován: 20 čer 2010 00:17

Re: odpalena savle u djm 600

Příspěvek od nema.dj » 04 črc 2011 15:40

funkyfunk píše:hm,koukam ze mas djm700,myslim ze by to mohlo byt podobny..trosku] tak se zeptam :otevrel si ho nekdy? a menil si to nekdy? chtel bych vedet pokud ho otevru jestli jako amater tam vubec neco poznam..jestli ma cenu si vubec dat namahu a otevirat to...

dik
ako amater to neotvaraj....aj tak by si figu poznal....mozno, len keby bola suciastka zhorena, kondenzator vybuchnuty, rezistor roztrhnuty.....no aj tak neverim, ze by si si dalej vedel poradit.....ci uz zohnat dany komponent, popripade ho nahradit, o spravnom letovani nehovoriac
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

microgenius
Příspěvky: 721
Registrován: 17 lis 2009 19:53

Re: odpalena savle u djm 600

Příspěvek od microgenius » 04 črc 2011 15:49

sice by se to nemelo ale tady je odkaz jak vypada rozebranej DJM 700 , savle vymenit dokazes ale ty soucastky bych nechal na nekom kdo tomu rozumi .

http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 1054321690
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

microgenius
Příspěvky: 721
Registrován: 17 lis 2009 19:53

Re: odpalena savle u djm 600

Příspěvek od microgenius » 04 črc 2011 21:12

Takze to radsi posli do servisu ?
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

funkyfunk
Příspěvky: 6
Registrován: 07 čer 2011 13:29

Re: odpalena savle u djm 600

Příspěvek od funkyfunk » 04 črc 2011 21:13

diky,tak podle tech fotek sem tam scopnej akorat utrit prach :D

funkyfunk
Příspěvky: 6
Registrován: 07 čer 2011 13:29

Re: odpalena savle u djm 600

Příspěvek od funkyfunk » 04 črc 2011 21:17

jo.ale diky,aspon sem se v tom nezacal hrabat :wink:

funkyfunk
Příspěvky: 6
Registrován: 07 čer 2011 13:29

Re: odpalena savle u djm 600

Příspěvek od funkyfunk » 04 črc 2011 21:19

ako amater to neotvaraj....aj tak by si figu poznal....mozno, len keby bola suciastka zhorena, kondenzator vybuchnuty, rezistor roztrhnuty.....no aj tak neverim, ze by si si dalej vedel poradit.....ci uz zohnat dany komponent, popripade ho nahradit, o spravnom letovani nehovoriac[/quote

ok, diky

microgenius
Příspěvky: 721
Registrován: 17 lis 2009 19:53

Re: odpalena savle u djm 600

Příspěvek od microgenius » 04 črc 2011 21:28

tak komponenty sezes lehce podle napisu na komponentu nebo v sechema zapojeni
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

Uživatelský avatar
nema.dj
Příspěvky: 605
Registrován: 20 čer 2010 00:17

Re: odpalena savle u djm 600

Příspěvek od nema.dj » 04 črc 2011 22:31

microgenius píše:tak komponenty sezes lehce podle napisu na komponentu nebo v sechema zapojeni
hmmm....som zvedavy ako najdes na zhorenom operaku napis.....oi, kolko si preletoval integracov?....nic v zlom, len potom mi taketo masinky skoncia pod rukou, a to ze vinou skratu odislo aj nieco ine si potom zakaznik nechce pripustit
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

honcka
Příspěvky: 1912
Registrován: 09 dub 2009 14:11

Re: odpalena savle u djm 600

Příspěvek od honcka » 04 črc 2011 22:38

funkyfunk píše:diky,tak podle tech fotek sem tam scopnej akorat utrit prach :D
jak jsem psal djm700 je digitalni mix djm600 klasickej analogovej, vevnitr to vypada uplne jinak
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS

Odpovědět