NUMARK X6 vs. Reloop RMX-30
NUMARK X6 vs. Reloop RMX-30
Zdravim, potřebuju poradit ohledně mixáku. Mam gramce Numark TT200 a potřebuju k tomu mixák cca do 5500,- Viděl bych to mezi Numark X6 (Kvůli efektům, pokud tedy vůbec stojí za to???) a Reloop RMX-30. Ještě by mě zajmal, jestly je nějaký markantní rozdíl mezi Reloop RMX-30 a Reloop RMX-20 kromě jednoho kanál navíc. Díky za rady.
Re: NUMARK X6 vs. Reloop RMX-30
Tak sem si vybral Reloop rmx-30, doufám že dobrá volba.
Nechces nahodou reloop iq2+?dvojkanal s efektorom..je to novsia rada od RMX30...ako novy..za 5000kc..
./viewtopic.php?f=13&t=4542

./viewtopic.php?f=13&t=4542
jde o to co od mixu chces..bud vic nez dva kanaly (reloop),nebo spis efekty (numark)..oba pulty jsou za tu cenu v pohode..
raggamafia.huu.cz
www.enlab.eu
www.enlab.eu
já bych bral toho bazarového Reloopa IQ2+ kombinace všecho 

Toho IQ2+ moc nechci kvůli aksenci killů. Neměl jsem moc času, takže jsem se ještě nerozhodl. Stačí mi 2 kanály, ještě jsem dostal nabídku na reloop RMX 40 DSP za 4500, ale 3 roky starý, což se mi zdá docela dost, aby mi za chvíli neodešel. Myslíte, že má cenu brát takový mix? Pokud ne, hned beru ten R. RMX-30.
-
ja bejt tebou beru to IQ2 za tu cenu je to fajn kauf ,mam zato ze IQ2 ma kill ale jen na korekcichKeetch píše:Toho IQ2+ moc nechci kvůli aksenci killů. Neměl jsem moc času, takže jsem se ještě nerozhodl. Stačí mi 2 kanály, ještě jsem dostal nabídku na reloop RMX 40 DSP za 4500, ale 3 roky starý, což se mi zdá docela dost, aby mi za chvíli neodešel. Myslíte, že má cenu brát takový mix? Pokud ne, hned beru ten R. RMX-30.
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II
je to tak, otocenim korekce uplne dolava sa dane pasmo zakilluje