NUMARK MIXTRACK - problém se sluchátky

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
Odpovědět
DeiW

NUMARK MIXTRACK - problém se sluchátky

Příspěvek od DeiW »

Zdravím. Mám Numark Mixtrack, ne PRO, ale obyčejnou verzi .. bohužel

A teď mám dotaz. Všechno mi hraje normálně, mám zapojené bedny, hraje to tam, ale když zapojím sluchátka, tak mi v nastavení REALTEKu se zeptá co jsem zapojil, dám sluchátka, a už to hraje pouze ve sluchátkách .. Ovšem, když nedám "OK" a ignoruju to okýnko, tak to hraje i v bednách i ve sluchátkách, což už problém není.

Jenže teď potřebuju poradit, jak udělat, aby mi v bednách normálně hrály oba decky, ale poue ve sluchátkách ten druhý, chápete. Prosím moc, nevím si rady, furt to nějak zkouším, hledám na netu rady, ale pořád nic, nic jsem nenašel. :(

Dj Tesadela

Re: NUMARK MIXTRACK - problém se sluchátky

Příspěvek od Dj Tesadela »

ahoj.mam podobny problem,nevim jak to udelat aby mi do sluchatek svystela hudba z pleyeru,ktery momentalne nedava do beden.v sluchatkach slysim to same co z repro...diky
2*aa flex 100,reloop rmx 30 blackfire,reloop rh 2350,skytec

piatro
Vybavení

Re: NUMARK MIXTRACK - problém se sluchátky

Příspěvek od piatro »

musíš mať aspoň quadro (na 4 reprá)nastavenú zvukovku v pc. Ak máš 5.1 zvukovku,tak si prepni v nastaveniach zvukovky výstup zo stereo na 5.1 repráky dáš napr do výstupu na predné reprá (front) a slúchadlá do zadných (rear). V nastavení programu cez ktorý hraješ si už iba zvolíš master na výstup 1 a 2 a slúchadlá na 3 a 4. Teoreticky takto by to malo fungovať.

Odpovědět