máme ho v clube asi týždeň. prvý sme museli vymeniť kus za kus,v pravom mastri (kanon) bzučali repráky,keď som napojil len na ľavý tak išiel v pohode bez brumu ale kolísala hlasitosť,takže sme ho vymenili. tento zatiaľ vyzerá bť v pohode,akurát čo je nedoriešené je to usb. je dosť tiché pri porovnaní s cd/serato. musel som dať gain na max aby bola ako tak rovnaká hlasitosť.nahrávanie cez usb,tiež zaujímavé,príliš silný vstup,musel som usb rec dať hlasitosť na 2 a aj tak to clipuje,takže čo sa týka usb je to na prd,možno doma na počúvanie hudby cez usb je v pohode.
inak čo sa týka celkového zvuku tak je celkom v pohode,šavle vyzerajú byť že niečo vydržia,eq tiež ujde,má booth výstup,ktorý sa stále zíde. jediná vec ktorá mi chýba,nedá sa vypnúť phono preamp. a aj prepínanie kanálov na line je zaujímavé,CH1,2 máš line na pravej strane a CH3 a 4 na ľavej,mohli dať všetky tie páčky na rovnako,tj na ľavo by bolo phono,phono,usb,mic2 a na ľavo všetky line ale to je len maličkosť. hraje sa z neho celkom v pohode,šavle majú dosť prudký nárast hlasu pri vrchu ale na to sa dá tiež zvyknúť. na doma a do menšieho clubu sa hodí no na väčšie akcie neodporúčam.