numark c 3-fx
numark c 3-fx
zdravím Už dlhšiu dobu pátram po nete a hladám vhodny mixpult do svojej zostavy. Kedže hrávam večšinou doma a iba občas robim nejake akcie, stačil by mi aj mixpult strednej triedy, a to si myslim že numark svojou kvalitou splna, a že sa da do nejakej strednej triedy zaradiť, ale ako je natom práve tento mixpult, to by ma práve zauimalo. Prečítal som si rôzne diskusie ale aj manuál, a aj tak to neviedlo k nijakému záveru, preto sa chcem spýtať, či niekto práve ten zmieňovany mixpult od numarku nevlastni, alebo snim nema nejake skúsenosti? OD mixpultu požadujem aspon 3 line vstupy ale potrebujem aspon 3 mikrofonne vstupy, viem že s mikrofonovými vstupmi je to u dj mixpultov velky prúser daju tam jeden max dva a to je všetko, ale ťahať další mixpult či nejake predzosilnovače aby som z line vstupu urobil mikrofonny vstup, mi príde komplikovane predsa len, je to dalšia investícia, ale aj hromada krabičiek, a preto ma zaujal práve tento mixpult od numarku. 4O nanho poviete, oplati sa za túto cenu, alebo radšej ísť do niečoho iného? Kto sním ma nejake skúsenosti ako je natom s kvalitou vydrží niečo, či ani nie? nechcel by som niečo čo sa po polroku rozsipe, ale takisto ma zauima aj kvalita zvuku, viem že to nebude nejaka výborna kvalita ale aby to zas nebol nejaky bordel ako zvuk z behringera či onmišrotu. 4o sa tíka efektora, ten je prínos, ale keby som ho nemal nevadilo by mi to, pret budem rád ak mi napíšete aj nejake ine alternatívy nejakych premna vhodnych mixpultov, ale cenovy strop by som videl tak do tych 700 euro čo je v prepočte asi nejakych 16 000 czk tak približne, samozrejme nejaky liter dva navrch by sa dal doplatiť, ale bohužial momentálne nemam na mix 30 000 tisic a viac, a mix potrebujem dosť súrne, takže budem rád za ake kolvek názory k tomuto numarku, ale aj za nejake ine tipy, čo by mohlo byť premna vhodne. Vopred diky
2*numark n d x 800 + denon d n-x 1100 + senheyser h d 215
-
Re: numark c 3-fx
[quote="special"]zdravím Už dlhšiu dobu pátram po nete a hladám vhodny mixpult do svojej zostavy. Kedže hrávam večšinou doma a iba občas robim nejake akcie, stačil by mi aj mixpult strednej triedy, a to si myslim že numark svojou kvalitou splna, a že sa da do nejakej strednej triedy zaradiť, ale ako je natom práve tento mixpult, to by ma práve zauimalo. Prečítal som si rôzne diskusie ale aj manuál, a aj tak to neviedlo k nijakému záveru, preto sa chcem spýtať, či niekto práve ten zmieňovany mixpult od numarku nevlastni, alebo snim nema nejake skúsenosti? OD mixpultu požadujem aspon 3 line vstupy ale potrebujem aspon 3 mikrofonne vstupy, viem že s mikrofonovými vstupmi je to u dj mixpultov velky prúser daju tam jeden max dva a to je všetko, ale ťahať další mixpult či nejake predzosilnovače aby som z line vstupu urobil mikrofonny vstup, mi príde komplikovane predsa len, je to dalšia investícia, ale aj hromada krabičiek, a preto ma zaujal práve tento mixpult od numarku. 4O nanho poviete, oplati sa za túto cenu, alebo radšej ísť do niečoho iného? Kto sním ma nejake skúsenosti ako je natom s kvalitou vydrží niečo, či ani nie? nechcel by som niečo čo sa po polroku rozsipe, ale takisto ma zauima aj kvalita zvuku, viem že to nebude nejaka výborna kvalita ale aby to zas nebol nejaky bordel ako zvuk z behringera či onmišrotu. 4o sa tíka efektora, ten je prínos, ale keby som ho nemal nevadilo by mi to, pret budem rád ak mi napíšete aj nejake ine alternatívy nejakych premna vhodnych mixpultov, ale cenovy strop by som videl tak do tych 700 euro čo je v prepočte asi nejakych 16 000 czk tak približne, samozrejme nejaky liter dva navrch by sa dal doplatiť, ale bohužial momentálne nemam na mix 30 000 tisic a viac, a mix potrebujem dosť súrne, takže budem rád za ake kolvek názory k tomuto numarku, ale aj za nejake ine tipy, čo by mohlo byť premna vhodne. Vopred diky[/quote]
za 16T koupis uz hodne kvalitni mix pult
http://www.dj-obchod.eu/katalog/denon-m ... -1100.html pokud budou stacit dva mic vstupy
nebo toto ale nikde sem ho nevidel na zivo
za 16T koupis uz hodne kvalitni mix pult
http://www.dj-obchod.eu/katalog/denon-m ... -1100.html pokud budou stacit dva mic vstupy
nebo toto ale nikde sem ho nevidel na zivo
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II
no ten denon mi pride ako dobra volba, denon mixi patria k tím lepším a matrix vstupovanie je parádna vychytávka, len škoda toho že tam zapojim len dva mikrofony, to je často premna problem, ale zrejme mi nezostane nič ine len kupiť nejaky kvalitnejši dj mixpult a ktomu nejake predzosilnovače pre mikrofony a napojiť to do zvyšnych line vstupov myslim že by to mohlo fungovať,, lebo na ten numark mi nikto nevie dať nejake skúsenosti, a ked už mam kupiť mixpult nech bude taky ktory vydrží nejaky ten rok. Skusim isť zajtra ošahať toho denona x1100 a uvidime, ale ak ma niekto ešte nejake ine nápady, može ich sem hodiť ked už budem v shope aby som vedel poskušať viac toho, čo ja viem, taky denon x1500 ale silver je digital, ale počul som že tlačitka natom boli katastroofa, je to fakt až take strašne? ako je natom s výdržou vydrží to nejakych par rokov či radšej tento nebrať?
-
special píše:no ten denon mi pride ako dobra volba, denon mixi patria k tím lepším a matrix vstupovanie je parádna vychytávka, len škoda toho že tam zapojim len dva mikrofony, to je často premna problem, ale zrejme mi nezostane nič ine len kupiť nejaky kvalitnejši dj mixpult a ktomu nejake predzosilnovače pre mikrofony a napojiť to do zvyšnych line vstupov myslim že by to mohlo fungovať,, lebo na ten numark mi nikto nevie dať nejake skúsenosti, a ked už mam kupiť mixpult nech bude taky ktory vydrží nejaky ten rok. Skusim isť zajtra ošahať toho denona x1100 a uvidime, ale ak ma niekto ešte nejake ine nápady, može ich sem hodiť ked už budem v shope aby som vedel poskušať viac toho, čo ja viem, taky denon x1500 ale silver je digital, ale počul som že tlačitka natom boli katastroofa, je to fakt až take strašne? ako je natom s výdržou vydrží to nejakych par rokov či radšej tento nebrať?
pokud budes volit jeden mikrofon klasickej s kabelem a apk bezdratove tak kdyz si koupis ty bezdratove dva tak ti stacej na mixu ty dva kanaly:Dvis jak to myslim ne ?
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II
-
special píše:no ten denon mi pride ako dobra volba, denon mixi patria k tím lepším a matrix vstupovanie je parádna vychytávka, len škoda toho že tam zapojim len dva mikrofony, to je často premna problem, ale zrejme mi nezostane nič ine len kupiť nejaky kvalitnejši dj mixpult a ktomu nejake predzosilnovače pre mikrofony a napojiť to do zvyšnych line vstupov myslim že by to mohlo fungovať,, lebo na ten numark mi nikto nevie dať nejake skúsenosti, a ked už mam kupiť mixpult nech bude taky ktory vydrží nejaky ten rok. Skusim isť zajtra ošahať toho denona x1100 a uvidime, ale ak ma niekto ešte nejake ine nápady, može ich sem hodiť ked už budem v shope aby som vedel poskušať viac toho, čo ja viem, taky denon x1500 ale silver je digital, ale počul som že tlačitka natom boli katastroofa, je to fakt až take strašne? ako je natom s výdržou vydrží to nejakych par rokov či radšej tento nebrať?
Měl jsem X1500 4 roky a šlapala jak hodinky... zvuk perfektní. Na 1*. Prodával jsem jí minulý týden v 100% stavu...
Tlačítka bych označil za jeho slabší stránku, ale ne za tragédii. Každopádně jsou bez problémů použitelné (jen třeba na DJM 800 jsou lepší).
Silnou stránkou je naopak zvuk a fadery... fadery mi přijdou lepší než na DJM 800.
Mně není jasné proč si chtěl původně 19" mix, předpokládám že asi k tomu nějaký důvod byl a nyní se rozhoduješ pro klasickej 12". Jestli chceš něco v 19" provedení tak třeba Denon DN-X 500 (900) ty maj také dva vstupy na mikrofony. Řešením je koupit případně jakýkoliv malý studiový mixáček kolem 3500 seženeš třeba nějakou Yamahu na 4 mikrofony
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
azu nemal som nijak vážny dvovod prečo som nazačiatku chcel 19" mix jedinim dvovodom bolo prave to, že by som sa vyhol tahaniu dalšej "krabičky" pretože prave tento numark mal možnosť každy zo 4 line vstupov prepnuť aj na mikrofon čiže by som tam mohol pripojiť aj max 5 mikrofonov, ako prehravače použivam numark nx 800 inač musim povedať že som ich vybral na tvoje rady z tohto fora a som snimi už dva mesiace nadmieru spokojny, ale kedže ešte nemam kupeny case na prehravače a chcem značku road ready a v tejto značke vidim kvalitu kufrov, tak som dostal navyber case pre dva prehravače a medzi ne bud klasicke 10 alebo 12" mixi alebo aj 19"mix preto mi napaol prave ten spominany numark, ale nenašiel som onom žiadne skusenosti, a mnoho ludi mi radi isť cestou, ktorú si napísal ty azu, že kúpiť si nejaky maly študiovy mix za par korun na 4 mikrofony a ktomu medzi prehravače klasicky 10 alebo 12"mix, premna radšej 4 kanal, lebo by som to využil, a osobne sa mi pačia tie denony ta 1100 ale aj staršia 1500 ale ta strieborna ktorá už ma" flexfader, oba maju 2 mic vstupy, ale neviem si vybrať ktoru mam možnosť ich mať za podobnu cenu.
Tak to pak ten DN-X1100 bude rozhodně lepší než 19" mix
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
ten numark by som bral ja mam numark200fx a c3 fx je vynovena verzia som s nim maximalne spokojny da sa nanho napojit 5 mic.