Nový mixák

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
Odpovědět
Danek

Nový mixák

Příspěvek od Danek »

Ahoj. Přemýšlím nad novým mixákem. A proto bych bych si chtěl nechat poradit nebo doporučit co koupit. Aby bylo lehčí mi doporučit, tak to trochu upřesním. :) Hledám mixák, který:
1) Bude stát zhruba do 20.000,-Kč. +-
2) Bude umět hrát s čímkoliv = gramce , cédéčka atd. ...
3) Bude umět hrát s tuším se tomu teď říká, DVS. Tzn. mp3 či wavka z noteboku přes desky a to bez nutnosti vlastnit jakékoliv další zařízení.
4) Půjde zapojit tak, aby jsem si s kámošem, který má taky svůj mix a dva gramce mohli zahrát versusek ze 4 gramců současně. Nevím jestli to je úplně jasné jak to myslím, ale hráli tak třeba Fatalerr (C Phone + Elvis) - spolu ze 4 gramců a prakticky pořád jim hráli 2 desky. :D :)
Ani nějak nepotřebuji efekty a takové ty hračičky okolo. Snad jen, aby si ten mixák dobře potykal s Technics 1210 MK2. Trapně totiž nevím, jestli ty gramce mají v sobě předzesilovač a jestli by to případně tenhle mixák zahladil. :)
Zaujal mě Reloop RMX-90 DVS. Vypadá fajn a už vím, že umí to hraní DVS. Nevím ale, jestli pokryje zbytek požadavků...
Děkuji za jakékoliv smysluplné nápady/doporučení/rady/tipy! Díky :)
Danek

Dj Jarad

Re: Nový mixák

Příspěvek od Dj Jarad »

já mám djm 450 a spokojenost...koukal jsem na rmx 90 taky... jsou si hodně podbné. Mixars nevypadal špatně ale nevím. to chce asi odzkoušet.
Jedu jak vinily tak dvs.

Danek

Re: Nový mixák

Příspěvek od Danek »

Skounknul jsem pár videí a cosik o tom početl a asi půjdu do toho Reloop RMX-90 DVS. Zjistil jsem, že ze 4 gramců půjde hrát a ostatní požadavky taky v klidu splňuje. Ten DJM 450 nevypadá špatně, ale Reloop má za cenu o cca 1.500,- vyšší 4 šavle a ještě jsou k němu rovnou i speciální vinyly na hraní Serato (DVS). :-)

Odpovědět