nový mix RMX-40 silně hřeje vespod uprostřed
nový mix RMX-40 silně hřeje vespod uprostřed
Dobrý den, koupil jsem si nový mix který se do 5minut i bez jakokoliv manipulace s nim rozehřeje ve spodní části uprostřed (tam není trafo) to je cca v pravem horním rohu... naměřil jsem obyčejným digi tepolěmrem při dotyku na spodní desce mixu 47 stupňů... je to normální? Případně má-li někdo tento mix může mě kontaktovat , zda mu to také v techto místech hřeje ? myslím, že ybch na tom usmažil i vajíčka... díky za odpovědi ... djovk@seznam.cz
-
Re: nový mix RMX-40 silně hřeje vespod uprostřed
To je celkem normální. Mně taky topil jako blázen. Ještě dotaz...máš ho na volno nebo v case?
volně... , přijde mi ale že topí příliš...DeeJay PiPi píše:To je celkem normální. Mně taky topil jako blázen. Ještě dotaz...máš ho na volno nebo v case?
-
To je v pohodě. Bavil jsem se se známým, co dělá servisáka dj techniky, a říkal mi, že je to ok a nemá to vliv na funkci. Jinak tenhle Reloop je fakt asi mix, kterej nejvíc topí. Překonal i djm 600, který když jsem měl, tak sem ho moh používat jako plotýnku 

Alespoň ti nebude v zimě zima na ruce a v létě si můžeš u toho ohřát párky 

http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
-
No to je fakt. Ideální, všestranný...Zapomeňme na Pioneer, Denon, Ecler a další značky když je tu Reloop. Perfektní na každou akci. Ohřev vody, rukou, vaření všeho druhu, dokonce vytopí i menší místnost...to je jenom malý výčet všech skvělých vlastností tohoto výrobku...
A nyní akce!!! Při koupi ihned dostanete jako dárek litinovou pánev vhodnou k přípravě jakéhokoliv jídla...
Sry za OT, ale napadaj mě samý pí*oviny
A nyní akce!!! Při koupi ihned dostanete jako dárek litinovou pánev vhodnou k přípravě jakéhokoliv jídla...

Sry za OT, ale napadaj mě samý pí*oviny

si z toho děláte prdel ale my takto v jedné diskotéce opravdu běžně ohřívali párky na zesilovači 

http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
-
Já bych nebyl k RL tak kritickej
. Tohle je normální i jinde. Třeba na Denon X-1500 je občas problém udržet ruce
.

-
Tak tak. Mně se tohle stávalo na djm 600. Ten topil takovým způsobem, že kolegovi přismažil molitanovou vycpávku v casu...
S tím Reloopem to bude asi kus od kusu. Mně taky topil jako blázen, několika známým skoro vůbec...
To Azu: já sem si na zesilovači, když jsem hrával v jedný vinárně, zehříval vždycky večeři. Jak sem hrál, tak mi to vždycky vystydlo, tak sem to prdnul na půl hoďky na zesik a fungovalo to jako konvekťák
S tím Reloopem to bude asi kus od kusu. Mně taky topil jako blázen, několika známým skoro vůbec...
To Azu: já sem si na zesilovači, když jsem hrával v jedný vinárně, zehříval vždycky večeři. Jak sem hrál, tak mi to vždycky vystydlo, tak sem to prdnul na půl hoďky na zesik a fungovalo to jako konvekťák