nový DJM700 nebo použitý DJM800
nový DJM700 nebo použitý DJM800
Nevím zda už se to tu řešilo, nic jsem tedy nenašel, ale bych bych rád kdyby jste mi někdo poradil jestli koupit za 20tis nový DJM700 nebo za ty prachy koupit nějaký pěkný a zachovalý DJM 800? Předem díky za rady
Pioneer CDJ2000, Pioneer DJM800, Sennheiser HD-25
-
Re: nový DJM700 nebo použitý DJM800
Pokud bude ve slušným stavu a v pohodě, tak jednoznačně djm 800...
Na fotkách vypadá že je. Majitel psal, že je hraný převážně doma a hrál na něm jenom rok, prodává to, protože má rodinu a nemá na to čas. Tak jsem zvědavý co přijde, rozhodl jsem se totiž pro 800DeeJay PiPi píše:Pokud bude ve slušným stavu a v pohodě, tak jednoznačně djm 800...

-
Tak on djm 800 je jasná volba. Už jenom proto, že je plně digitální, taky colour efekty atd. Jinak, osobně, pokud to není přes celou republiku, tak bych si jel určitě ten mix vyzkoušet. Pokaždý, když něco takhle objednáváš, tak de facto kupuješ zajíce v pytli. A imho je lepší dát litr, dva za cestu a předsvědčit se, že je fakt všechno ok, než dát dvacet za kopu šrotu...
Tímto sem tě samozřejmě nechtěl nějak postrašit, jenom je to takovej můj postřeh. Držím palce, ať je to v pohodě...
Tímto sem tě samozřejmě nechtěl nějak postrašit, jenom je to takovej můj postřeh. Držím palce, ať je to v pohodě...
pozor na to prevazne, jde to celkem spolehlive poznat cichem, jestli bude smrdet hospodou, tak byl urcite nekde v klubu, takze muze bejt i za rok slusne jetejhavlis píše:hraný převážně doma
jasný, toho jsem se taky samozřejmě obával, ale koupil jsem ho přes aukro, tak snad kdybych měl koupit "zajíce v pytli" tak bych to asi řešil právě přes tu aukci. Ty cinche samozřejmě vyzkoušímDeeJay PiPi píše:Tak on djm 800 je jasná volba. Už jenom proto, že je plně digitální, taky colour efekty atd. Jinak, osobně, pokud to není přes celou republiku, tak bych si jel určitě ten mix vyzkoušet. Pokaždý, když něco takhle objednáváš, tak de facto kupuješ zajíce v pytli. A imho je lepší dát litr, dva za cestu a předsvědčit se, že je fakt všechno ok, než dát dvacet za kopu šrotu...

nemyslel jsem cinche, ale smrad, jestli to je cejtit kourem
honcka píše:nemyslel jsem cinche, ale smrad, jestli to je cejtit kourem

Este pred kupou, ho napoj na nejake repro. Volume na max, master na mixe tiez, mozes aj gain a potom vyskusaj vsetky EQ, fadere atd., ci nahodou nechrcia. Ked ide mix naprazdno, vtedy to je najviac pocut.
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad