Nove Sennheisery

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
Odpovědět

piatro
Vybavení

Re: Nove Sennheisery

Příspěvek od piatro »

:shock: veeeeeľmi sexy :twisted:

piatro
Vybavení

Příspěvek od piatro »

a teraz porovnanie s hd25. tieto majú len 18Ω oproti 70Ω,ak mi dobre hovorí logika budú hlasnejšie,resp skôr sa dajú vybudiť. budú o trocha ťažšie 6.7oz (190g) oproti 4.9oz (140g).
vyzerajú skvelo,len neviem či je dobre mať slúchadlá s tak malým odporom na hranie. mne sa zdá že sú skôr na vonkajšie použitie k mp3 prehrávačom,atď.

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Hlavne aby na nich nebylo napsano MADE IN CHINA :lol:

piatro
Vybavení

Příspěvek od piatro »

myslím že u sennov to nehrozí a dúfam,že ani nikdy nebude. ale $350 je až príliš,myslím,že sú vhodné pre bohaté detičky a ich ipody/iphony,ktorí dajú 400€ za "true studio kvality" dre slúchadlá. :lol:

djfelixus

Příspěvek od djfelixus »

Mně to přijde jako staré HD-25, jen jsou ze strany modré a mají jiné náušníky (které u HD-25 najdete v balení také). I všechny technické údaje (až na impedanci) jsou totožné s původní verzí. Pro mě tedy nic nového pod sluncem.
www.djfelixus.cz |Official site
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové

havlis

Příspěvek od havlis »

djfelixus píše:Mně to přijde jako staré HD-25, jen jsou ze strany modré a mají jiné náušníky (které u HD-25 najdete v balení také). I všechny technické údaje (až na impedanci) jsou totožné s původní verzí. Pro mě tedy nic nového pod sluncem.
Prý mají kovové klouby o proti předchozím HD-25 a jsou vybavené mikrofonem..
Pioneer CDJ2000, Pioneer DJM800, Sennheiser HD-25

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

kde si vzal, ze maj mikrofon? V oficialnich specifikacich nic takovyho neni

piatro
Vybavení

Příspěvek od piatro »

honcka píše:kde si vzal, ze maj mikrofon? V oficialnich specifikacich nic takovyho neni
"Detachable inline remote w/ mic for Apple devices"

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

Aha ja se dival akorat do technical data, jinak tem mikrofon je o nicem, kdyby na to byla moznost pripojit mic ala ME 3, tak by to bylo aspon nejak pouzitelny

Majky_mike

Příspěvek od Majky_mike »

Tohle bude pro lidi, kteří chtějí "fakt hustá" sluchátka k iPhone...

... myslim, že DJům toho moc nenabídnou. Já osobně bych navíc takhle velká sluchátka k MP3/mobilu nechtěl. Mam vyšší řadu CX pecek a jsou úžasné.

Faktem ale je, že ten mikrofon bych do těch pecek bral. Takhle když člověku zvoní třeba při sportu telefon, tak musí vypojit sluchátka, vzít telefon a rvát ho na upocenejch ksicht. Přijde mi jako celkem dobrej nápad, udělat dobrá sluchátka s funkcí handsfree... často bych to ocenil.

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

jestli chces, tak si kup bluetooth hadsfree, do kteryho jdou zapojit sluchatka, ja mam nokia BH-214 a pouzivam to s Q-Jays

djfelixus

Příspěvek od djfelixus »

Dosavadní silný plast u HD-25 myslim stačí až až. Pokud se k nim chovám jako člověk, tak vydrží spousty let.
www.djfelixus.cz |Official site
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové

Majky_mike

Příspěvek od Majky_mike »

honcka píše:jestli chces, tak si kup bluetooth hadsfree, do kteryho jdou zapojit sluchatka, ja mam nokia BH-214 a pouzivam to s Q-Jays
To je na mě zbytečně složité. Bluetooth handsfree mam (bez něho si telefonování dneska už neumim představit), ale tohle řešení mi přijde už dost složité. A hlavně, netroufám si moc odhadnout, jak dlouho v tom vydrží baterka.

Ale v globálu mi to jako špatnej nápad nepřijde. Kdyby jsem už jedny CX neměl, určitě bych si CX s mikrofonem vzal.

cybersound

Příspěvek od cybersound »

páni, to je ale krása :D
ale klasika hd25 jsou taky super, nesmrtelný sluchátka s výbornym zvukem, ne nadarmo se používaly nejdřív ve studiích a až pak si jich všimli djs :))

Odpovědět