názory na mix reloop IQ2+USB
názory na mix reloop IQ2+USB
ahoj chtěl bych začít a docela se mi líbí tento mix http://www.reloopdj.cz/reloop-iq-2-usb/ chtěl bych slyšet vaše názory atd díky předem za odpovědi:)
Re: názory na mix reloop IQ2+USB
Kamos ho ma, ale bez usb. V pohode mix, crossfader drzi, efekty- zakladne ale daju sa jednoducho nastavovat podla potreby, crassfade sa da pouzita aj na efekty (ine ako ma efektova jednotka).. pouzitelny ako na scratch tak aj na bezne mixovanie. Pokial hrajes cez pc tak sa pozri na midi verziu. Za tie peniaze je to dobra "hracka".
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad
no chci ze začátku na počítači a až koupím nějaký přehrávače tak na nich asi , ale midi je trošku dražší nevim jestli do toho mám tolik vrazit a vůbec nevim v čem sou ty vylepšení dobrý sem úplnej začátečník:(
Pomocou midi ovladacov mozes ovladat mixaznym pultom priamo mixovaci software, takze sa mixaz nebude odohravat priamo v mixe ale v kompe. Ja si ale myslim, ze je toto celkom zbytocne. Ked chces mixovat najskor z kompu, staci ti verzia usb (v pripade ze nemas ziadnu viackanalovu zvukovku, inak by stacila aj verzia bez usb).
Inak k postrehom k mixu sa pripajam k tomu co uz bolo povedane. Vlastnil som verziu bez usb nejaky ten rok a nemal som ziadny problem. Efekty sluzili v poho, tie na crossfaderi som nepouzival. Kvalita dobra aj spracovanie. Myslim si ze je to najrozumnejsi dvojkanal, aky mozes dostat v podobnej cenovej relacii.
Inak k postrehom k mixu sa pripajam k tomu co uz bolo povedane. Vlastnil som verziu bez usb nejaky ten rok a nemal som ziadny problem. Efekty sluzili v poho, tie na crossfaderi som nepouzival. Kvalita dobra aj spracovanie. Myslim si ze je to najrozumnejsi dvojkanal, aky mozes dostat v podobnej cenovej relacii.
jj taky se mě hodně líbí z videjí ale myslel sem to tak že jen pustim hudbu z kompu a vše budu dělat mixákem nevim jestlis to tak taky myslel
Ano, takze mas moznosti:
1.verzia bez usb + viackanalova zvukova karta
2.verzia s usb - nic viac k tomu netreba
3.verzia midi - to iste ako verzia 2. len sa bude vsetko odohravat v softe, osobne na to ale nevidim dovod
1.verzia bez usb + viackanalova zvukova karta
2.verzia s usb - nic viac k tomu netreba
3.verzia midi - to iste ako verzia 2. len sa bude vsetko odohravat v softe, osobne na to ale nevidim dovod
volím zlatou střední cestu takže za 2. a mixák po brigádě hned kupuju díky:)
P.S.: jo a kdyby náhadou někdo věděl jestli ho někdo prodává použitej za mín nebo nějakej obchod kde stojí mín jak 8161 i s dopravou tak hned pište pomohlo by mi to:) kdyštak icq: 406547969