Najlepšie slúchadlá do 100e

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
jaqube

Najlepšie slúchadlá do 100e

Příspěvek od jaqube »

Zdravím,chcel by som poradiť nejaké slúchadlá do 100e (DJ-ské),ktoré sú najlepšie vo svojej kategórii...moc sa do nich nevyznám,tak by som bol rád,keby ste mi poradili...mne sa zdajú byť slušné PIONEER HDJ-50,kamoš ich má a vraví,že kvalitka...

teddy010

Re: Najlepšie slúchadlá do 100e

Příspěvek od teddy010 »

jaqube píše:Zdravím,chcel by som poradiť nejaké slúchadlá do 100e (DJ-ské),ktoré sú najlepšie vo svojej kategórii...moc sa do nich nevyznám,tak by som bol rád,keby ste mi poradili...mne sa zdajú byť slušné PIONEER HDJ-50,kamoš ich má a vraví,že kvalitka...
Celkom zaujímavo vyzerajú aj Numark Red Wave :) ja si idem tie objednávať ...
Numark Total Control, Midi Fighter, Novation Launchpad

jaqube

Příspěvek od jaqube »

No...to fakt,berem konzolu od Numarku(MIXTRACK PRO)...porozmýšľam nad nimi

teddy010

Příspěvek od teddy010 »

jaqube píše:No...to fakt,berem konzolu od Numarku(MIXTRACK PRO)...porozmýšľam nad nimi
nápodobne s tou konzolou :wink:
veď sa pozri .. vyzerajú úplne super .. aj vzhľadovo .. aa čo som kukal recenzie nevidel som nič zlé čo by na to ľudia povedali ...

jaqube

Příspěvek od jaqube »

No ja mám skúsenosť,čo vyzerá pekne,nie je dobré..ináč kedy ich bereš?ak teraz dakedy,či by si mi nedal vedieť aké sú keď prídu?

teddy010

Příspěvek od teddy010 »

jaqube píše:No ja mám skúsenosť,čo vyzerá pekne,nie je dobré..ináč kedy ich bereš?ak teraz dakedy,či by si mi nedal vedieť aké sú keď prídu?
no dúfam že v najbližšej dobe :biggrin2: keď prídu dám vedieť
neviem no ale nič zlé som na ne nenašiel ...

stopo

Příspěvek od stopo »

ja mam pioneer hdj 500 mozem len odporucat keby som mal znovu kupovat sluchatka tak len hdj 500

nema.dj

Příspěvek od nema.dj »

denon dn-hp500....za tu cenu dobre....zvuk silny, dynamicky, znesu aj vacsie zatazenie.....testnute aj na BVaudio headampe a spokojnost aj ako hifi tak aj na DJing
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

Azu

Příspěvek od Azu »

Numark Red Wave = Reloop RHP-10
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

teddy010

Příspěvek od teddy010 »

Azu píše:Numark Red Wave = Reloop RHP-10
mne sa tiež zdalo že už som tie slúchadlá videl :D

DeeJay PiPi

Příspěvek od DeeJay PiPi »

Za mě buď Pio HDJ 500 nebo Sennheiser HD 205. Lepší sluchátka (nová) za tu cenu podle mě neseženeš...

Azu

Příspěvek od Azu »

Ono takto doporučit sluchátka moc nejde, protože každému sedí na hlavě jinak a především každý vnímá zvuk jinak, sluchátka chce prostě bohužel vždy před koupí vyzkoušet na hlavě. Někomu třeba mohou některá vyhovovat a jiná naopak ne.

Třeba tady velká většina lidí chválí ty Pioneer HDJ-500, ale mně ani nikomu kdo byl u nás na návštěvě a tyto sluchátka vyzkoušel rozhodně nevyhovují jak po zvukové stránce, tak především po stránce materiálu, ty sluchátka se budou snadno lámat a již jsme takové dva případy měli. Naopak i odpůrci všeho neznačkového si chválili sluchátka RHP-10 od Reloopa. Ta Reloop sluchátka tady vlastní poměrně hodně početná skupina z Vás, tak se divím, že občas také někdo k nim něco nenapíše, když si je jinak většina lidí chválí.

DeeJay PiPi

Příspěvek od DeeJay PiPi »

Azu, jak si psal, že ty nový Numarky dělá Audio Technica nebo Roland nebo kdo...platí to i pro Reloop?
Jinak ty Numarky asi taky nebudo špatný :)

Azu

Příspěvek od Azu »

Audio technika dělá sluchátka pro Denon.
Reloop si je dělá sám, ty Numark slušadla kolega prozkoumal a vypadají konstrukčně zcela stejně, takže se dá očekávat, že asi něco víc společného budou mít, otázka je ještě zvuk jelikož snad ani ještě nejsou ve prodeji tak musíme počkat

microgenius

Příspěvek od microgenius »

ja jsem psal k reloopum dost v jinech tematech ,mel sem ty zeleno bile a nmohu jim nic vytknout ostatne je mam jako zalozni ,za ty penize to byla velmi kvalitni sluchatka na to jak mohutne vypadaj sou lehka ,dobre tlumi okolni zvuky a hrajou dost nahlas i stim ze nemaj skoro zadne zkresleni pri vetsi hlasitosti testovano na AA HP700 reloop RHP-10 a senny HD25 ,po zvukove strance sou prijemnejsi jak ty pincky 500 maj lepsi bass a nervou tak na vejskach a stredach je to hodne vyvazene ten zvuk aspon teda me to tak prijde .
velke plus bych videl v obsahu baleni male a velke nausniky, kroucnej a rovnej kabel ,prepravni pytlik z kozenky a sou robustni ale lehka takze pohoda .
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

Odpovědět