Ahoj
Mám mixák Pioneer djm 700 + ext. zvukovku Audio 2 DJ. Laptop je prepojený s mixákom cez ext. kartu s cinch cinch káblami. Neviem ako nahrávať v Traktor alebo v inom programe napr Audiacity, nejaké základné nastavenie alebo napájanie prosím pomoc ???
Nahrávanie s Pioneer DJM 700 pomoc prosím
Re: Nahrávanie s Pioneer DJM 700 pomoc prosím
jelikos Audio 2DJ nema input, tak budes muset bud pouzit integrovanou zvukovku, nebo jeste jinou externi a propojis to z nejakyho outputu z mixu do line in na zvukovce a v audacity nastavis nahravani z toho lineinu
Okej. A to ako cez cinch cinch jack kabel ? jack do integrovanej a cinchy mám kam zapojit v mixaku ? master ? rec ?honcka píše:jelikos Audio 2DJ nema input, tak budes muset bud pouzit integrovanou zvukovku, nebo jeste jinou externi a propojis to z nejakyho outputu z mixu do line in na zvukovce a v audacity nastavis nahravani z toho lineinu
inak mam zvukovku realtek ac97, neviem v čom môže byť problém nechápem totecktomek píše:Okej. A to ako cez cinch cinch jack kabel ? jack do integrovanej a cinchy mám kam zapojit v mixaku ? master ? rec ?honcka píše:jelikos Audio 2DJ nema input, tak budes muset bud pouzit integrovanou zvukovku, nebo jeste jinou externi a propojis to z nejakyho outputu z mixu do line in na zvukovce a v audacity nastavis nahravani z toho lineinu
rec vystup by mel mit mixak vyvedenej mimo master volume, ale kdyz to das do masteru, tak nic nezkazis, jinak to propojis normalne cin/cinch->jack kabelem