NAHRAVANI PROSIM POMOC

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
Odpovědět
Jamal

NAHRAVANI PROSIM POMOC

Příspěvek od Jamal »

Zdravim vsechny mam takovej problem nikde jsem na nem nenarazil problem je v tom mam notebook 5.1 takze mam vsechny 3 diry v notebooku na out jenze problem je v tom zebych potreboval nahrat sety jenze to jak jsi nejde potreboval bych tu jednu diru jako line in a nevim jak to zmenit kanala na mix mam namacknute na predni a zadni repro klasika a zbyla mi dira central a sub (ktera slouzi jako line in kdyz teda nemam nastaveno 5.1 )mam notebook acer 5530 muzu si zvukovku prepinat na klasickou ze mam diry sluchatka ,mikrofon ,a line in nebo to muzu prepnut na 5.1 .ubec nevim co stim hraju pres virtual Dj zkousel jsem to nahravat aj tam jenze kdyz dam in nahraje to jen jeden kanal kdyz dam moznost master tak to nahraje (vsechno zase)jenze kdyz srovnam track tak jde vsechno slyset a to je na prd treba si to posouvam a slysim to tam pak v te mp3 nevim jak to mam nastavit kdyz dam nastaveni zvuku tak na zaznam tam mam mikrofon nebo smesovac stero to si muzu nastavit aj ve virtualu jenze to taky nahraje jen jeden kanal tak nevim jak to udelat aby to hralo normalne asi jednine reseni bude nejakej recorder ten na pametovky co?a jeste nevim proc ale kdyz posloucham pisnicky jen tak treba v AIMPU tak mi kanal co mam na zadnim repru jaksi dela sinsovku je to takove stridave tiche hlasite tiche hlasite nevite cim by to mohlo bejt moc dekuju za kazdou radu JAMAL :roll: :roll: :roll:

djfelixus

Re: NAHRAVANI PROSIM POMOC

Příspěvek od djfelixus »

Teda nevim jak ostatní, ale nějak sem nedokázal pochopit jakej máš vlastně problém. Nechci nějak prudit, ale na 50% názorů tady nikdo neodpoví, protože ty dotazy mají s češtinou pramálo společnýho. Zkus to napsat znovu a srozumitelně a určitě ti plno lidí (včetně mě) bude chtít pomoct.
www.djfelixus.cz |Official site
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové

Odpovědět