PMC-580... Jistě, velký zlevnění.. Na druhou stranu, přiznám se, že doteď jsem nepochopil, co tenhle mixák nabízí navíc. Proč byl tak nesmyslně, imho, předraženej. CHápu, že má třeba luxusní zvuk, to jistě, ale to má v této cenové kategorii, kdejakej mixák, xone92, evo4, v podstatě i ten pincek800 je na tom dost dobře. Proč teda kupovat zrovna tenhle model, kor od značky, které se v dnešní době nedá zrovna dvakrát moc věřit??
4 dj-johny4: nejlepší nejlepší.... Chlape to je dost těžký. Všechny mixáky co jsi napsal jsou výborný. Jde o to, co od toho čekáš. EVO4 má dvě efektový jednotky, midi ovládání a bezesporu je velmi kvalitní jak po zvukové tak technické stránce.
Pioneer700 není zdaleka tak vybavenej, zato se jedná o určitý klubový standart, a pokud by se jednalo o koupi mixpultu do klubu, je to jistě lepší volba právě kvůli "zvyklostem" djů. Jinak na Ecler nemá.
D4 od Mackie má integrovanou zvukovku, která by třeba právě pro mě a pro moje účely hraní byla jistě obrovským plusem, který by ve výsledku mohl hraničit i s hlavním důvodem pořídit si právě tenhle mixák. Otázka je, jak moc důležitá je tahle integrovaná zvuková záležitost pro někoho jiného. Co se týče kvality provedení, osobně si však myslím, podotýkám IMHO, že např. ten Ecler na tom bude líp, otázkou taky zůstává technická podpora Mackie do budoucna..
Allien42 je nejlevnějším mixem, který jsi sem hodil na porovnání. Kvalitou jistě podařený stroj, jak technicky tak zvukově, ale bez přídavných efektů jako má dražší pioneer a ecler..
Tak vidíš! :biggrin2: Je to opravdu individuální záležitost. Pro mě osobně třeba jednoznačně vítězí evo4, ale koupil bych si spíš D4 a nebo Allena pro jeho poměr cena/výkon/kvalita.