mixák do malýho klubu/na doma do cca 8tisíc
mixák do malýho klubu/na doma do cca 8tisíc
Mám konzoli BCD2000, ale prostě ten zvuk a vůbec ten mixák v tom.. nic moc... postupně bych rád koupil mixák a playery.. a hrál přes timecody....
takže chci začít mixákem, přece jen nejsem žádnej profesional a hral bych spíš doma, maximálně v jednom malinkym klubu, kam chodí tak okolo 100lidí
celkem se mi líbí poměrně vychvalovanej Reloop RMX-20 BlackFire Edition...
poradtě i jiné alternativy... nerad bych to vrážel nějaký těžký prachy.. tak maximálně tak 8litrů...
takže chci začít mixákem, přece jen nejsem žádnej profesional a hral bych spíš doma, maximálně v jednom malinkym klubu, kam chodí tak okolo 100lidí
celkem se mi líbí poměrně vychvalovanej Reloop RMX-20 BlackFire Edition...
poradtě i jiné alternativy... nerad bych to vrážel nějaký těžký prachy.. tak maximálně tak 8litrů...
Re: mixák do malýho klubu/na doma do cca 8tisíc
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Sakryš... ten Vestax vůbec nevypadá špatně.. škoda jen těch korekcí vedle faderů 

Pio CDJ 400, Numark FX 5000, APC20, Senn.HD25/HD215, ART 310A,
no právě to se mi taky na něm nelíbí.. a ten Denon, mě přijde na tu cenu v porovnaná s tim Reloopem rmx-20 (možná si koupim 30) předraženej....
U tom Vestaxu jsem přemýšlel už dávno, protože mám rád 19"..Mám AA Velocity a jejich ovládací jednotka má taky 19" / 3U, takže dvě takové věci nad sebou vypadají krásně, hraje se z toho super a zabere to hodně málo místa 

Music is my destiny!
nebo přidej tisícovku a kup Korg KM 202.... a máš k tomu pořádnej efektor aspoň
(nezkoušel jsem ho ale podle mě bude kvalitní)
(nezkoušel jsem ho ale podle mě bude kvalitní)
Korg Zero 4, 2x Pio. CDJ 1000Mk3, HDJ 1000, pouzdra na CD - UDG 

a co takovej Rodec Mix Box Mk2 ????? http://www.club-music.cz/dj/2-kanallove ... ibrny.html
je teda o neco drazsi, ale mel by byt asi držák
je teda o neco drazsi, ale mel by byt asi držák
2x Technics SL-1200Mk2
Allen&Heath Xone:22
Sennheiser HD25-1 II
Sennheiser HD25-1 II
-
No ten Rodec je neskutčnej držák, u nás na disku trysku na něj hrajem už 3 roky každý týden a je neskutečný co už zažil a pořád šlape bez jedinýho zaváhání... 

AA CDI 300 + Behringer VMX 200 + Sennheiser HD 215
Pokud by Ti ten Rodec vyhovoval na ovládání (doporučuju ho nejdřív někde vyzkoušet) pak není co řešit, super zvuk a kvalitou naprostá špička 

jaky je tam problem s ovladanim?
2x Technics SL-1200Mk2
Sennheiser HD25-1 II
Sennheiser HD25-1 II
"Problémem" bych to nenazval, jen prostě někomu to nepadne, např. ty studiový šavle a citlivost crossu, osobně bych si třeba Rodeca nekoupil, ale to je strašně individuální a jinak každopádně týhle značce Respect!lepe píše:jaky je tam problem s ovladanim?
a co takhle pmc280 ??
ale ty asi budes chtit vic savli ne ???
ale ty asi budes chtit vic savli ne ???
vestax pmc 08pro ,2xtechnics1200mkII,shure m44-7,sennheiser hd25cmkII
280 ma myslim 4 savle
ale hlavne tenhle topic byl zalozenej pro mix do 8tis.. ja dal jen jeste alternativu rodeca za cca 10tis.. ten vestax uz je drazssi

ale hlavne tenhle topic byl zalozenej pro mix do 8tis.. ja dal jen jeste alternativu rodeca za cca 10tis.. ten vestax uz je drazssi

2x Technics SL-1200Mk2
Sennheiser HD25-1 II
Sennheiser HD25-1 II
ale ja ten vestax pmc280 sezenu novej za 10500 bez problemu .. samo i se zarukou ..
stoji 350 liber .libra je dnes na 30 korunach ...vetsina obchodu v cz ma djsky naradicko predrazeny .. se mi zda ..
stoji 350 liber .libra je dnes na 30 korunach ...vetsina obchodu v cz ma djsky naradicko predrazeny .. se mi zda ..
vestax pmc 08pro ,2xtechnics1200mkII,shure m44-7,sennheiser hd25cmkII
ale tady nepadla zminka o tom ze si to chce objednat z ciziny..
2x Technics SL-1200Mk2
Sennheiser HD25-1 II
Sennheiser HD25-1 II