MIX Numark m1

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
Odpovědět
adamos112
Příspěvky: 3
Registrován: 18 črc 2010 17:57

MIX Numark m1

Příspěvek od adamos112 » 18 črc 2010 18:03

Cauves, chci s kamosema zacit hrat, mam vyhlidnutou sadu.. (mix+dva playery) .. je tam prave mix numark m1.. Jenze nemuzu prijit na to, jestli ten mix umi srovnavat beaty a jak? Na mixu jsou jen "savle" a "potenciometry" .. ale nikde nevidim zadny tlacitko na Sync , nebo podobny..
http://www.dj-obchod.eu/katalog/numark- ... 1-usb.html .. tady je, diky moc za radu ..

adamos112
Příspěvky: 3
Registrován: 18 črc 2010 17:57

Re: MIX Numark m1

Příspěvek od adamos112 » 18 črc 2010 18:28

[quote="adamos112"]Cauves, chci s kamosema zacit hrat, mam vyhlidnutou sadu.. (mix+dva playery) .. je tam prave mix numark m1.. Jenze nemuzu prijit na to, jestli ten mix umi srovnavat beaty a jak? Na mixu jsou jen "savle" a "potenciometry" .. ale nikde nevidim zadny tlacitko na Sync , nebo podobny..
http://www.dj-obchod.eu/katalog/numark- ... 1-usb.html .. tady je, diky moc za radu ..[/quote]


akorat ten co chci, je M1a a ne M1 usb..

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: MIX Numark m1

Příspěvek od crewy » 18 črc 2010 18:29

jejda mane, mix ti nikdy nesrovná skladbu, leda že bys měl Midi mixák a na některém jeho tlačitku bys sis namapoval funkci sync, ale musel by si jet přes program v PC, jinak se učit a učit podle sluchu nic víc ti neřeknu.

Uživatelský avatar
Avender
Příspěvky: 387
Registrován: 20 lis 2009 10:38

Re: MIX Numark m1

Příspěvek od Avender » 18 črc 2010 18:39

adamos112 píše:.., jestli ten mix umi srovnavat beaty a jak?...
:lol: Ziaden mix nevie zravnavat beaty, da sa to len na mixovacich programoch, aj to ti to zrovnaju dost blbo... A inac prave to zravnavanie beatov je zakladom dj-ingu a musis to urobyt ty, ziaden stroj to za teba neurobi.
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad

adamos112
Příspěvky: 3
Registrován: 18 črc 2010 17:57

Re: MIX Numark m1

Příspěvek od adamos112 » 18 črc 2010 19:21

Avender píše:
adamos112 píše:.., jestli ten mix umi srovnavat beaty a jak?...
:lol: Ziaden mix nevie zravnavat beaty, da sa to len na mixovacich programoch, aj to ti to zrovnaju dost blbo... A inac prave to zravnavanie beatov je zakladom dj-ingu a musis to urobyt ty, ziaden stroj to za teba neurobi.
To chapu, ze to za me stroj neudela.. jasny, ze to musis slyset, ale kamos hraje na diskotekach a rikal, kdyz poji song , kterej ma BPM treba 68 a dava to na song, kterej ma 132, tak si beaty srovna.. nevim teda jak to dela no.. sice uslysim ze sou uplne rozhozeny, ale nemuzu si je srovnat podle sluchu .. dik

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: MIX Numark m1

Příspěvek od crewy » 19 črc 2010 13:48

když má song 68 a druhý třeba 132bpm tak je jasné že to pude max srovnat tak že sedí každý druhý beat takže zpomalit na 66BPM nebo zrychlit na 136BPM. takže ta 132 bude met TUC,TUC,TUC,TUC, a 68BPm bude TUC,nic,TUC, nic. jak srovnat rychlosti mas i na youtube

djshark
Příspěvky: 26
Registrován: 18 bře 2010 19:49

Re: MIX Numark m1

Příspěvek od djshark » 19 črc 2010 13:51

adamos112 píše:
Avender píše:
adamos112 píše:.., jestli ten mix umi srovnavat beaty a jak?...
:lol: Ziaden mix nevie zravnavat beaty, da sa to len na mixovacich programoch, aj to ti to zrovnaju dost blbo... A inac prave to zravnavanie beatov je zakladom dj-ingu a musis to urobyt ty, ziaden stroj to za teba neurobi.
To chapu, ze to za me stroj neudela.. jasny, ze to musis slyset, ale kamos hraje na diskotekach a rikal, kdyz poji song , kterej ma BPM treba 68 a dava to na song, kterej ma 132, tak si beaty srovna.. nevim teda jak to dela no.. sice uslysim ze sou uplne rozhozeny, ale nemuzu si je srovnat podle sluchu .. dik
Pořád to má možnost automatické synchronizace bpm. Pokud tohle DJ neumí sám, tak to není DJ ale debil.... a dokonce i při používání samplů automaticky přiřazuje Quantizaci....(", která zařídí to, že se sampl vždycky trefí přesně do beatu. Tlačítka samplů můžeš mačkat chaoticky a vždycky to dobře dopadne.) Kde je tedy to umění?

marcelP007
Příspěvky: 1
Registrován: 19 lis 2010 22:05

Re: MIX Numark m1

Příspěvek od marcelP007 » 19 lis 2010 22:10

Ja zas potrebuju vedet, jestli to ma nejake ovladani hlasitosti sluchatek.

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: MIX Numark m1

Příspěvek od Azu » 20 lis 2010 14:58

To je snad samozřejmost na každém mixu
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Odpovědět