Ktoré slúchadlá od Pioneeru???

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
Odpovědět
marllogaviolli

Ktoré slúchadlá od Pioneeru???

Příspěvek od marllogaviolli »

Nazdar.Rozmýšlam nad dvoma modeli a to HDJ 1000 a HDJ 2000. Samozrejme že HDJ 2000 sa top, len je tam polovičný rozdiel ceny tak že či za to stoja,hlavne rozmyšlam nad takými drahými pretože ako sa mi majú lámať rôzne 4tisícové tak na dlhú dobu by mi mali moc poslúžiť tie 2000.Dlho som chcel HDJ 1000 ale som sa stretol s tym že sa moc lámu.Dík za dáku stručnú odpoveď a či sa teda oplatia zakúpiť tie drahšie alebo na to e sem tam hrám dáku akciu a skor súkromne s partou robíme Trance ,ze ktoré.

Azu

Re: Ktoré slúchadlá od Pioneeru???

Příspěvek od Azu »

HDJ1000 nekupovat i Pioneer se k nim nestaví moc pozitivně a když se někde testují sluchátka tak nechce aby se vůbec testovala, protože dobře vědí jakej je to sráč, takže HDJ2000 je jistá volba.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

marllogaviolli

Super tak dík za radu, pretoze aj som si dakde precital ako komentar k produktu ze su moc labilne...
Mozno este otazka ze z inych znaciek???mal som technicksy 1200ky a tie sa tiez zlomily tak asi tie HDJ2000 budu najlepsia volba i ked etse znamy mi ponuka za uplne dobru cenu SONY 700ky.

Lukas McPraask

Příspěvek od Lukas McPraask »

HDJ 2000 mi včera přišli domů...jsou uplně perfektní...s 1000 se nemůžou rovnat...zvuk je lepší než u labteků, který mám u compu :D
Reloop Digital Jockey 2 - Controller Edition...se mám čím chlubit co ?

mrichvalsky

Příspěvek od mrichvalsky »

marllogaviolli píše:Mozno este otazka ze z inych znaciek???mal som technicksy 1200ky a tie sa tiez zlomily tak asi tie HDJ2000 budu najlepsia volba i ked etse znamy mi ponuka za uplne dobru cenu SONY 700ky.
Ak chces inu znacku tak SENNHEISER HD 25 II

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

Nevim jestli jsou to primo tyhle, nebo to bylo u starsich typu, ale Sony 700 se meli blbe vyresenou kloubovou konstrukci, ze se to tam strasne lamalo. Co znam lidi, co je meli, tak vsem se to zlomilo v jednom miste, ale je to mozny, ze to uz u novejsich serii vychytali.

DjMatisS

Příspěvek od DjMatisS »

nevychytali. Jednoznačně HDJ2000
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

marllogaviolli

Sice Pioneer HDJ 2000 je asi pre mňa najdrahšia invsetícia, ale ako mám kúpiť podobné HPH za cenu okolo 5000sk tak už si myslím že 3000sk sa oplatí ešte do toho vraziť ale určite sa mi nedolámu do jedného roka a potom vydržia omnoho viac.
Áno, kamarát má tiež Sony 700ky a jedny už zlomil ale ostal im verný, no ja keď mám kúpiť nové tak radšej to poriešim už takto,len som sa potreboval uistiť.

Volejka

Příspěvek od Volejka »

Když sluchátka, tak jedny z tělech tří modelů, nic jinýho se nevyplatí kupovat:
Pioneer HDJ 2000
Sennheiser HD 25-II
Technics RP-DJ 1210
Pioneer DDJ-S1 / Serato ITCH 2.0.1 || Pioneer HDJ 2000 || Dell Studio

Azu

Příspěvek od Azu »

http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

phalanx

Příspěvek od phalanx »

1.když jsem se v mládí rozhodoval jaký koupit Sony 700 byla moje jasná volba, nikdy se nezlomili za což jim velmi děkuju protože při hraní pařim jak blázen takže si několikrát zalítali a pár nehezkejch ran dostali a vždycky všechno v pohodě přežili(až do tý krádeže :( ) až na pár nedostatků ve zvuku jsou to supersluchadla na hraní, ne do studia!!!

2. Teď když jsem starší tak je jasný že vyhrává Allen & Heath Xone XD-53 protže zvuk je stejnej jako u toho dvoulitrovýho Pincka a abych dával 100% ceny navrch jen kvůli hořčíkovýmu pouzdru na to nejsem dostatečně šílenej.
jinak pokud se někdo bude chovat k Pioneer HDJ-2000 jako prase tak taky odejdou!
Drum and bass + Hardcore

markes

Příspěvek od markes »

NO JA MAM 700KY (JAPAN)
a praskaju skoro uz vsade,,,
jak tie umele casti,,tak aj ta (akoze) koza okolo repracikoch

skratka su dobre,,,ale ta umela hmota je slaba,,,chcelo by to z nejakej lahkej zliatiny,,,
co by asi nebolo lacne,,,

TIEZ som uz uvazoval o novych,,,od technicsu 1200ky
ale tiez som pocul ze sa lamu,,,tak ktovie,,,
DJM-800, CDJ-900, Sony MDR-V700

DJPaulK.

Příspěvek od DJPaulK. »

No zajímavý názory, tak taky přidám jeden... AKG K77. Protože ty zasraný Pioneery nechcu ani vidět! :D a platit za 7 písmenek 7 táců a víc, to už ne! 8)
DJ Paul K.

Odpovědět