Reloop RMX-40 DSP BlackFire Edition

doporučíte určitě ušetřit ještě a později koupit Reloop než ten za 6 Behringer DJX 750 ? (sice v tom mám jasno ale radši se ptám)
konszpic píše:JO díky za tipy, ale mě by plně vystačil kvalitní 4 kanál co vydrží hodně za slušný peníze (tu 10ku), ale vubec nepotřebuju efekty, natožtak "počítadlo" bpm.. což jak je vidět tak se za tyto vlastnosti navíc platí, což nepotřebuji
čili neznáte 4kanál na dobré úrovni kolem té 10ky ale bez efektu ?
konszpic píše:Promiň za to zda pokud jsou mé dotazy nějaké podivné ale začínám a zatím hraju přes Midi Reloopa a nemám zkušenosti s vícekanálovýma mixama
Tohle je už spíš prosba o radu - Šlo by zapojit 2x Denon DN-SC2000 do tohoto mixu Reloop RMX 30 ?? Hrál bych přes Traktor Pro a první kanál na mixu by byla Deck A, druhý by byla C + D a třetí šavle Deck B - přičemž tu druhou šavli bych přepínal vždy mezi deckem C nebo D z Traktoru - chápu to dobře?? (začínám s takovýma věcma tak proto se ptám asi tak divně)
A bude potřeba určitě zvukovka že? Doporučíte Audio4DJ nebo nějakou jinou do těch 5ti ? Četl sme že 4dj je nej volba - dík za trpělivost
Čtyřkanál bez efektů neseženeš. Kromě teda Rodeca, ale ten není do 10k. Pokud ti nevyhovuje nic z nových, tak se zkus mrknout po inzercích. Dá se sehnat mix v dobrý stavu za solidní kačky...konszpic píše:JO díky za tipy, ale mě by plně vystačil kvalitní 4 kanál co vydrží hodně za slušný peníze (tu 10ku), ale vubec nepotřebuju efekty, natožtak "počítadlo" bpm.. což jak je vidět tak se za tyto vlastnosti navíc platí, což nepotřebuji
konszpic píše:JO díky za tipy, ale mě by plně vystačil kvalitní 4 kanál co vydrží hodně za slušný peníze (tu 10ku), ale vubec nepotřebuju efekty, natožtak "počítadlo" bpm.. což jak je vidět tak se za tyto vlastnosti navíc platí, což nepotřebuji
na zapojeni jak pises budes potrebovat zvukovku co ma 3 stereo vystupy,coz audio4dj nema..a ty denony tusim taky zvukovku nemaji..tudiz v NI kvalite ti nezbude, nez koupit treba 2x audio2dj nainstalovat asio4all ovladace (to aby se ti tyto 2 zvukovky tvarili jako 1,protoze traktor umi pracovat jen s jednou zvukovkou).. timto ti ale vyvstane novy problem a to, ze budes na zapojeni vseho potrebovat 4usb vstupy (2x kontroler +2x zvukovka) coz neni moc pohodlne..vim z vlastni zkusenosti s 2x eks xp5 +audio2dj (mel jsem i a4dj ale ta byla pro me zbytecna protoze nehraju pres dvs) usb hub neni moc spolehlive reseni- aspon me se neosvedcil..kdyby neco pisni mi pm at nezatezujeme tento topickonszpic píše: Šlo by zapojit 2x Denon DN-SC2000 do tohoto mixu Reloop RMX 30 ?? Hrál bych přes Traktor Pro a první kanál na mixu by byla Deck A, druhý by byla C + D a třetí šavle Deck B - přičemž tu druhou šavli bych přepínal vždy mezi deckem C nebo D z Traktoru - chápu to dobře?? (začínám s takovýma věcma tak proto se ptám asi tak divně)
A bude potřeba určitě zvukovka že? Doporučíte Audio4DJ nebo nějakou jinou do těch 5ti ? Četl sme že 4dj je nej volba - dík za trpělivost