Díky

... "jen" - povidej neco o nem - az budou prasule mam ho v planu ...Kenny Dixx píše:mam jen Zero 4
podobne prispevky jsem zvykly cist jen o mixech Behringercore píše:Zkušenosti mám. Naneštěstí je ZERO 8 velkým zklamáním.
Po konstrukční stránce má velmi zásadní nedostatky. Rotační potenciometry se značně kývají, LED diody jsou extrémně silně svítící (moc i na den), naprosto nepoužitelné VU metry, slabý sluchátkový výstup, velmi špatně uspořádané kondenzátory, neuvěřitelně topí (dle mého názoru krátká životnost, jednoho dne se upeče), vzhledem ke konstrukci mixu drahý pozáruční servis.
Pokud jde o samotné hraní, rozvžení je moc na těsno a velmi snadno se člověk ztrácí ve změti poťáků které navíc působí jak dětská hračka. Fadery jsou naštěstí slušné. Žádná z přednastavených typů korekcí EQ není dostatečně dobrá, filtry zabírají příliš zostra. X-fader je trochu neprakticky umístěný, na typ mixu dostatečný. Pěkně se dá nastavit jeho průběh.
Zvukově není mix špatný ale vyskytují se problémy s šumem na výstupech. Díky tomu že je mix plně digitální musí být vstupy i výstupy naplno, tzn. že "nelze" korigovat hlasitost výstupů. Přesto na výstupu šumí. Sluchátkový výstup je slabě dimenzován, zvuk na mě působí příliš digitálně (únavně).
Dalším problémem je naprosto nulová podpora KORGU.