Kde je v Praze možné ozkoušet DJ techniku ?
Kde je v Praze možné ozkoušet DJ techniku ?
Byl jsem už v Maxistore (tam jsou ochotný jako hovno !!!) a v Pekra na Žižkově nemaj moc vystavených zapojených věcí. Nevíte o obchodu kde maj zapojeno více gramců a mixáků ? Chci si ozkoušet na rukách práci s nima než si nějakej budu kupovat. Mám spadeno na NUMARK DM1002 MkII za 3500.- si myslím že na domácí hraní jednoznačně dobrá volba... Co myslíte ?
ADZi
ADZi
2xReloop RP-4000M3D,Numark DM-1002MKII,Active 2x100W
Http://adzi.ic.cz
PRODANCE
Osadní 799/26
170 00 Praha 7
Showtech Prague s.r.o.
Bořivojova 5, 130 00 Praha 3
Tel.: +420 222 715 953
E-mail: servis@showtechprague.cz
Osadní 799/26
170 00 Praha 7
Showtech Prague s.r.o.
Bořivojova 5, 130 00 Praha 3
Tel.: +420 222 715 953
E-mail: servis@showtechprague.cz
Hmmmm to zní dobře a dá se tam toho najít hodně zapojenýho ?
PRODANCE
Prodejna Praha - DJ technika
Na následujících fotografiích vidíte testovací sestavy a mixpulty na prodejně v Praze. Kterýkoliv z vystavených pultů je možné si nechat zapojit a pořádně ho vyzkoušet. Výběr je opravdu široký a pokud uvažujete o nákupu DJ pultu, gramofonu, CD přehrávače, případně batohu na desky, slipmatů, přenosek nebo sluchátek, určitě se zastavte!

Prevzato z prodance.cz
Prodejna Praha - DJ technika
Na následujících fotografiích vidíte testovací sestavy a mixpulty na prodejně v Praze. Kterýkoliv z vystavených pultů je možné si nechat zapojit a pořádně ho vyzkoušet. Výběr je opravdu široký a pokud uvažujete o nákupu DJ pultu, gramofonu, CD přehrávače, případně batohu na desky, slipmatů, přenosek nebo sluchátek, určitě se zastavte!

Prevzato z prodance.cz
Ale maj tam jen gramofony Technics (pro mně na doma drahý( a nějakou neznámou značku Akymura nebo tak nějak - asi nic moc SHIT co ?) ADZi
Numark 1002 MKII.
Numark 1002 MKII
Co na něj říkáte ?
No řeknu to takhle.
Mám na to 3500.-kč
a nehodlám kvůli domácímu hraní sem tam 3x do měsíce
investovat ani o korunu více.
No ale myslím že tenhle Numark 1002 MKII nevypadá zle, ptal jsem se všude možně a lidi je kupujou a reklamace zatím žádné.
Co vy na to ?
ADZi...
Co na něj říkáte ?
No řeknu to takhle.
Mám na to 3500.-kč
a nehodlám kvůli domácímu hraní sem tam 3x do měsíce
investovat ani o korunu více.
No ale myslím že tenhle Numark 1002 MKII nevypadá zle, ptal jsem se všude možně a lidi je kupujou a reklamace zatím žádné.
Co vy na to ?
ADZi...
Re: Kde je v Praze možné ozkoušet DJ techniku ?
ahoj potrřeboval bych poradit kde si v praze vyzkoušet Reloop Digital Jockey a Numark Total Control.
Chtel bych si jeden z nich pořídit ale potreboval bych si je osahat.předem dík
SKRDLIK píše:ahoj potrřeboval bych poradit kde si v praze vyzkoušet Reloop Digital Jockey a Numark Total Control.
No kámo škoda že jsi nebyl na výstavě Muzika 2008, tam bylo k vyzkoušení všechno od Reloop Spin! až po konzole Reloop apod. a to nejen Reloop.
Jinak myslím že něco bude k dispozici na http://www.prodance.cz v Holešovicích jinak fakt nevim.
Oni by ti to měli předvézt všude kde to prodávají ale když si to nekoupíš, tak se většinou dívaj na tebe jako na "otravu" a to zamrzí !

ADZi
http://www.adzi.ic.cz
SKRDLIK píše:ahoj potrřeboval bych poradit kde si v praze vyzkoušet Reloop Digital Jockey a Numark Total Control.
Hele promin, prodance Reloop neprodává

Já to nevedel, já jen že maj toho hodně na omakání ale Reloop asi fakt neprodává...
ADZi
no na tý Muzice toho zas tak moc nebylo ted nevim jestli jsi myslel jako všechno od Reloopu ale pokud myslíš od všemožných výrobců tak musim říct že slabota
jsem si chtěl vyzkoušet tolik věcí ale bylo tam toho fakt málo, minulej HUVEL byl určitě lepší

Korg Zero 4, 2x Pio. CDJ 1000Mk3, HDJ 1000, pouzdra na CD - UDG 

na prodance jsem se díval a je pravda že toho tam maj oparvdu hodne ale tohle do jejich sortimentu asi bohužel nepatří.
Chtel bych si jednu z nich pořídit ale nevim tak jsem si je chtel osahat abych se rozhod.
pokud někdo ví tak bych byl opravdu vdecnej.

Chtel bych si jednu z nich pořídit ale nevim tak jsem si je chtel osahat abych se rozhod.
pokud někdo ví tak bych byl opravdu vdecnej.