No s tím bych až tak moc nesouhlasil. Mám mixák značky Akiyama MC-E4 USB má v sobě dvě zvukovky, cena 5.500,- a paráda. Teď je teda v servisu na rekonvalescenciAzu píše:Za tyhle peníze nemáš v podstatě co koupit. Ať koupíš cokoliv, tak ti to dříve nebo později odejde a budeš to moct vyhodit a koupit něco dalšího za další větší peníze a tak pořád dokola a vyhodíš tím akorát hromadu peněz do popelnice.
V tebou uvedené ceně nemáš jinou možnost než koupit Behringer DJX 750 nebo Reloop RMX-30 BlackFire Edition, nic jiného není.
Jaký mixák?
Re: Jaký mixák?
DJ Paul K.
Re: Jaký mixák?
[quote="DJPaulK."]Já osobně mám teda doma mixák značky: Akiyama. Typ: MC-E4 USB a maximální spokojenost, šlape jak hodinky. Navíc má v sobě dvoukanálovou zvukovku proto to označení USB. Skoro všechny šavle se dají vyměnit doma na koleni (jednoduchý přístup přes 4 šroubky aniž by se musel rozdělávat celý komplet mixák) a cena 5.500,- stránka výrobce zde: http://www.akiyamadj.com/ :ugeek2:[/quote]
Paul,vieš mi presne opísať ako tam funguje to USB? hľadám nejaký lacný mix do menšieho clubu. Čo sa týka akiyami tak som hral na MC-X a bol som príjemne prekvapený takže kvalitu tých mixákov poznám. mňa by len zaujímalo či sa dá nejak prepojiť MC-E4 USB s traktor scratch pro (s použitím tých usb),prípadne najideálnejšie by bolo keby sa dal nejak ešte prepojiť s prehrávačmi/gramcami a použiť timecode ku traktoru. nemáš pre mňa nejaké užitočné info? díkes
Paul,vieš mi presne opísať ako tam funguje to USB? hľadám nejaký lacný mix do menšieho clubu. Čo sa týka akiyami tak som hral na MC-X a bol som príjemne prekvapený takže kvalitu tých mixákov poznám. mňa by len zaujímalo či sa dá nejak prepojiť MC-E4 USB s traktor scratch pro (s použitím tých usb),prípadne najideálnejšie by bolo keby sa dal nejak ešte prepojiť s prehrávačmi/gramcami a použiť timecode ku traktoru. nemáš pre mňa nejaké užitočné info? díkes