Jaký mixák?

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
DJPaulK.

Re: Jaký mixák?

Příspěvek od DJPaulK. »

Azu píše:Za tyhle peníze nemáš v podstatě co koupit. Ať koupíš cokoliv, tak ti to dříve nebo později odejde a budeš to moct vyhodit a koupit něco dalšího za další větší peníze a tak pořád dokola a vyhodíš tím akorát hromadu peněz do popelnice.

V tebou uvedené ceně nemáš jinou možnost než koupit Behringer DJX 750 nebo Reloop RMX-30 BlackFire Edition, nic jiného není.
No s tím bych až tak moc nesouhlasil. Mám mixák značky Akiyama MC-E4 USB má v sobě dvě zvukovky, cena 5.500,- a paráda. Teď je teda v servisu na rekonvalescenci :D ale nic vážného 8)
DJ Paul K.

piatro
Vybavení

Re: Jaký mixák?

Příspěvek od piatro »

[quote="DJPaulK."]Já osobně mám teda doma mixák značky: Akiyama. Typ: MC-E4 USB a maximální spokojenost, šlape jak hodinky. Navíc má v sobě dvoukanálovou zvukovku proto to označení USB. Skoro všechny šavle se dají vyměnit doma na koleni (jednoduchý přístup přes 4 šroubky aniž by se musel rozdělávat celý komplet mixák) a cena 5.500,- stránka výrobce zde: http://www.akiyamadj.com/ :ugeek2:[/quote]

Paul,vieš mi presne opísať ako tam funguje to USB? hľadám nejaký lacný mix do menšieho clubu. Čo sa týka akiyami tak som hral na MC-X a bol som príjemne prekvapený takže kvalitu tých mixákov poznám. mňa by len zaujímalo či sa dá nejak prepojiť MC-E4 USB s traktor scratch pro (s použitím tých usb),prípadne najideálnejšie by bolo keby sa dal nejak ešte prepojiť s prehrávačmi/gramcami a použiť timecode ku traktoru. nemáš pre mňa nejaké užitočné info? díkes

Odpovědět