jaky mix, ktery NEpouziju na klasicke hrani s gramo/playery

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
DJ Whitelight

jaky mix, ktery NEpouziju na klasicke hrani s gramo/playery

Příspěvek od DJ Whitelight »

zdravim,
hraju pres midi a komp, a chci si poridit mixpult, ktery pouziju na to abych mohl do sestavy pouzit vic mikrofonu...jeden bych zapojil do kontroleru, a druhy do mixu. chci takovy i s integrovanym efektorem pro mikrofon. a abych mel alespon takove 3 line kanaly. na 1 kanal bych hodil ten midi kontroler, a dalsi dva bych pouzil na pripojeni ruznych nastroju ktere obcas na ruznych akcich musim hodit do eteru. napr. player nebo klavesy... vic vystupu by se taky hodilo. nevite poradit neco levnyho, ale spolehliveo? na muj ucel by byl idealni i DJM-700 ale nechci do toho tolik vrazet. bude to pouze rozsireni moznosti, hrat budu stale z midi...

dekuju

microgenius

Re: jaky mix, ktery NEpouziju na klasicke hrani s gramo/play

Příspěvek od microgenius »

na tvuj ucel by byl lepsi nejakej studiovej mix ,sice ty efekty bys musel dohnat externim efektorem
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

DJ Whitelight

nad tim jsem taky uvazoval, ale prave tomu se chci vyhout, nechci dalsi krabice. ono by postacil i djx700 od behringeru, ale nevim, nechci na to moc spolehat a hlavne by mi to kazilo image kdyz ted planuju udelat upgrade na ddj-t1 :D nevite o nejakem levnem, ale polehlivem mixaku ktery by splnoval moje parametry?

microgenius

denon 4 kanal sice nema efekty ale je velmi spolehlivej http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=93443

Woody

Příspěvek od Woody »

Hele na to jsou Dj pulty na nic.Lepší nějakej studiovej :) Hodíš si tam co potřebuješ a je malej což je výhoda.

Například tento který má i efektovou jednotku a není drahej :

http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/5193/Proel-M6.htm

Kdybys nechtěl efekty tak třeba tento:

http://www.lidlmusic.cz/katalog/peavey- ... -464900108

microgenius

uz jen to ze stoji 3t a ma efektor svedci o tom ze bylo na necem setreno !

Woody

Příspěvek od Woody »

Tak ten efektoru nebude nic moc ale zas záleží na co to má a psal něco levného.Jinak má míň vstupů než ten peavey.Já bych ty efekty moc neřešil pač se řiká že ty jednotky nebejvaj nic moc a nezapomen že to jsou efekty na prostředí nebo mikrofony.Nemůžeš čekat efektor jako u pincku :-D
Jinak co jsem se ptal tak mi pán proely chválil že jsou dobré ale bůh ví :-)

DJ Whitelight

urcite chci neco s efektama, a ty efekty budu stejne pouzivat jen pro mikrofon. ten zvukarsky cos mi doporucil jako prvni celkem splnuje moje pozadavky si myslim :) díky, pripadne jeste nejake alternativy (hlavne neco spolehlive) by jste mi mohli doporucit, jinak mockrat dekuju

Woody

Příspěvek od Woody »

Hele co bude kvalitka tak tento allen & heath Zed10FX cenově je trochu výš ale není to ještě tak hrozné :)

http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=94120

microgenius

allen je kvalita ale klidne bych se ozelil o ten efektor kterej stejne nvyuzije na mikrofon a klidne bych vzal jen ciste mix a jako efektor dokoupil neco od korga

Woody

Příspěvek od Woody »

Jenže pokud sis všimnul tak pal že ty efekty chce pro mikrofon.Takže nechápu na co by mu byl korg.Akorát další zbytečnej krám a peníze :-D Pro jeho potřebu by byl tento Allen naprosto vyhovující.Teoreticky by efekty nepotřeboval ani na mikrofon.Záleží na co to bude, jestli na nějaké karaoke či klasický zpěv při kapele atd.

microgenius

pokud vim tak efekty z korgu se pouzivaj hodne i na mikrofon .

Majky_mike

Příspěvek od Majky_mike »

A&H Z je docela mizerná série pultů... nelze jí doporučit. S DJskejma Xone jí nelze srovnávat.

Na Tvoje účely jednoznačně doporučuju určitě studiovej pult s efektama.

Podívej se, jestli by Ti nevyhohovoval Edirol M-16DX. Stojí pár Kč a je to 16ti kanál s opravdu velmi kvalitníma efektama. Zvukově je na tom srovnatelně s pultama s cenou o jednu nulu výše.

Má pro profíky trochu kostrbaté ovládání, ale do domácího studia či na Tvoje účely asi v téhle cenovce nic lepšího nebude...

Woody

Příspěvek od Woody »

Někde říká tak druhej tak ale myslim že ten Edirol je na něj zbytečně drahej.Možná by stál za úvahu soundcraft třeba tento:

http://kytary.cz/soundcraft-efx-8/HN096732/

DJ Whitelight

to je uz moc tech 7 litru....me bihate staci 4 kanaly a efektor pro mic. nic vic od toho nechci, invsetuju do toho maximalne 3500. jen jsem chtel poradit neco, na co se mohu 100% spolehnout, zda neznate nebo nemate overene neco fakt spolehlive :)

Odpovědět