Jaký mix do 15tis ???

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
Odpovědět
Penza

Jaký mix do 15tis ???

Příspěvek od Penza »

Vyhledl jsem si tyto typy:

Denon DN-X 1100
Reloop RMX-40
Ecler Nuo 3
Korg KM 402
Vestax PMC-280 PRO

Jedna se me hlavne o spolehlivost a aby neco vydrzel - bude sice prevazne doma ale obcas ho budu na akce brat (DnB). Dale me zajima zvukova kvalita. Efekty nejsou dulezity, jen potrebuju minimalne 3 line in vstupy. Co by jste doporucili? Tech 15tis je max hranice, kdybych se vesel do 13 tis tak by to bylo lepsi. Krome Nuo 3 jsou vsechny mixy do 13tis. Nejvic se me zamlouva asi ten Denon, libi se me ten prepinac vstupu ale nevim jak moc je spolehlivej. Pak se me zamlouva i ten Vestax... ale Reloopu ani Korgu moc neduveruju. Budu rad kdyz nekdo sepise plusy a minusy jednotlivych mixu a jaky by doporucili :-) predem dik...
Drum&Bass> Denon DN-X1100/2xReloop RP-6000/Traktor Scratch

Azu

Re: Jaký mix do 15tis ???

Příspěvek od Azu »

Vybral si skutečně to maximum co šlo vybrat, já bych to zúžil už jen na ten Denon a Ecler a z těch dvou bych si osobně vzal toho Denona
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Avender

Příspěvek od Avender »

Tak Denon jednoznacne
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad

microgenius

Příspěvek od microgenius »

Jeste bych sem zaradil mozna jeste Vestax PMC-280
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

Penza

Příspěvek od Penza »

Beru Denon :D

Lucas.Deluxe

Příspěvek od Lucas.Deluxe »

Jednoznačně Denon DN-X 1100... též ho budu kupovat.

eXilim

Příspěvek od eXilim »

Já bych šel do toho eclera... Už sem na něm hrál a fakt kvalitka :)

Penza

Příspěvek od Penza »

Toho Denona mam uz skoro 4 mesice a jsem s nim hodne spokojenej. Jediny minus je, ze nema efekty, ale to se da vyresit externim efektorem. Osobne hraju z DVS Traktor Scratch, takze pouzivam efekty v softu. Co se tyce zpracovani mixu, nemam jedinou vytku. Vse vypada kvalitne, jak potaky tak fadery - myslim ze vydrzi hodne :-) a hodne spokojenej jsem i se zvukem, hlavne se zaberem korekci. Chovaji se presne tak jak ocekavam, pri pridani vysek, se opravdu pridaji jen vysky a ne jeste trochu stredy jako u jinejch mixu. Jeste vlastnim konzoli a traktor, a kvalita korekci primo v traktoru je o horsi, ja poznal rozdil hned. Takze ted kdyz uz hraju na konzoli, tak ji prevazne pouzivam jen na dorovnavani a korekce a fadery pres Denona. Pokud tedy nekdo nechce vylozene mix s efektama, tak urcite za tu cenu je X1100 jedna z nejlepsich voleb :-)

wizz

Příspěvek od wizz »

VESTAX PMC-280 mam zhruba rok a som s nim nadmieru spokojny.
Napriek tomu ze som ho uz kupil pouzivany, stale hraje perfektne bez akehokolvek rusenia a problemu. Oproti denonu a ecleru ma aj dobre spracovany efektor, ktory si bezproblemovo drzi beat. Savle a cross su dost tuhe co moze vadit pri scratchovani, no mne to vyhovuje. Korekcie su velmy presne a linearne a v 0 polohe funguju ako kill. Vestax som mal aj rozobraty a su v nom pouzite kvalitne elektrolyticke kondenzatory a celkovo je uhladne spracovany bez splete kablov a vsetko je v nom riadne upevnene. Jedine co sa Vestaxu da vytknut je lupanec pri zapnuti, tazke treba mat stisene zosilnovace. Ecler som mal moznost vyskusat je to skvely mixak, a oproti mojmu vestaxu mi vadi jedine chybajuci efektor, zato ma paradne velke knofliky na korekcie. Korg som nikdy neskusal, no vyzera na celkom dobru masinku ked mas rad efekty, tiez som nad nim niekedy rozmyslal, no vadilo mi ze nema LED indikatory vybudenia pre kazdy kanal, co je velky nedostatok pre nastavenie gainu.

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

korg nebrat, nema zvlast riditelny booth vystup, nema symetricky vystup a ma uplne otresny dilensky zpracovani

Odpovědět