jaký koupit mix k CD playerům zn. Denon?
jaký koupit mix k CD playerům zn. Denon?
Přemýšlím o koupi nějakýho mixu (cca. kolem 5 tisíc), upozorňuji že s mixováním začínám. Mám doma playery Denon DN-S 1200 propojený přes soft Traktor Scratch Pro. Co by jste mi doporučili za mix? Přemýšlel jsem o Denon DN-X 120. Taky jsem viděl nějaký mixy, s kterými jdou ovládat traktor, ale nevidím v tom žádnou výhodu, co vy na to?
2xTechnics SL1210 MK5+Denon DN-X1100+Serato+RCF+Seen. HD25
Re: jaký koupit mix k CD playerům zn. Denon?
jeste muzes za 7k Allen&Heath Xone 22
http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=93423
ma na rozdil od denona o neco vetsi velikost a vyborny analogovy filtry
http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=93423
ma na rozdil od denona o neco vetsi velikost a vyborny analogovy filtry
Dn-x050ka je 19" verze 120ky a muzu ji jen doporucit..na druhou stranu i ten xone je super..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
Díky moc za rady. A jinak co říkáte na to, kdyby jsem si koupil mix pro plnohodnotný ovládání Traktoru? Již ty Denony mám zapojený přes Traktor a všechny tlačítka na něm mi fungují i v Traktoru. Co vy na to ?
-
V téhle cenové relaci nic takového neni. Musel by jsi si koupit nějaký lepší pult s MIDI.underbeat píše:Díky moc za rady. A jinak co říkáte na to, kdyby jsem si koupil mix pro plnohodnotný ovládání Traktoru? Již ty Denony mám zapojený přes Traktor a všechny tlačítka na něm mi fungují i v Traktoru. Co vy na to ?
Můj osobní názor je, že než obyč pult s MIDI (které Ti tam bude +- k ničemu, protože zvukovou cestu bych stejně táhnul skrze mix - to už jsi si jinak mohl rovnou koupit midi konzolku), tak si kup raději pořádnej pult s kvalitní zvukovou cestou.
Z těch 2 bych si vzal toho AH. Ale osobně bych si ještě pár tis připlatil na nějakého dospěláckého Denona (x1100, X1500 z druhé ruky apod.).
Díkec za tip. Jinak si teda myslíš že je rozumnější si koupit nějakou midi konzoli, než tyhle denony co mám? Mně se právě ty denony docela líbí, ale je zase fakt, že s žádnou midi konozolí jsem nikdy nepracoval
Majky_mike píše:V téhle cenové relaci nic takového neni. Musel by jsi si koupit nějaký lepší pult s MIDI.underbeat píše:Díky moc za rady. A jinak co říkáte na to, kdyby jsem si koupil mix pro plnohodnotný ovládání Traktoru? Již ty Denony mám zapojený přes Traktor a všechny tlačítka na něm mi fungují i v Traktoru. Co vy na to ?
Můj osobní názor je, že než obyč pult s MIDI (které Ti tam bude +- k ničemu, protože zvukovou cestu bych stejně táhnul skrze mix - to už jsi si jinak mohl rovnou koupit midi konzolku), tak si kup raději pořádnej pult s kvalitní zvukovou cestou.
Z těch 2 bych si vzal toho AH. Ale osobně bych si ještě pár tis připlatil na nějakého dospěláckého Denona (x1100, X1500 z druhé ruky apod.).
podle me ne, jestli to mas takhle, tak to ma tu vyhodu, ze muzes hrat i bez kompa, jestli konzoli, tak max nejakou dospelou ala Traktor kontrol S4
konzoli bych uz nekupoval,pokud mas uz 1200ky..a mix s midi bych taky neresil, je to sice hezke, ale v praxi malo pouzitelne a zbytecne drahe..to radeji dospeleho denona jak pise majky..a nebo tu 120ku a budes mit hezky minimalisticky a plne funkcni set.. mel to byt muj vysneny dalsi level po eks xp5kach, ale s hranim sem seknul..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
Díky moc za rady, hned mám se svými mašinkami větší sebevědomí
No nakonec jsem se na to úplně vykašlal a koupil jsem od kámoše největší shit mixák Numark. Na krabici sice píšou profesional, ale na tohle můžu napsat jen tohohle smajla
Každopádně na naučení to musí stačit....

hoolifan píše:konzoli bych uz nekupoval,pokud mas uz 1200ky..a mix s midi bych taky neresil, je to sice hezke, ale v praxi malo pouzitelne a zbytecne drahe..to radeji dospeleho denona jak pise majky..a nebo tu 120ku a budes mit hezky minimalisticky a plne funkcni set.. mel to byt muj vysneny dalsi level po eks xp5kach, ale s hranim sem seknul..