jaky je rozdil mezi cd vstupem a line vstupem na mixaku?

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
Odpovědět
DJ Whitelight

jaky je rozdil mezi cd vstupem a line vstupem na mixaku?

Příspěvek od DJ Whitelight »

zdar lidi,
tahle otazka mi furt vrta hlavou...nekdo taky myslim psal ze je to to samy...

http://www.djresource.eu/images/topics/ ... 0_rear.jpg

proc by ale tady na pioneeru byla hned na prvnim kanalu moznost prepinani mezi timy vstupy?

nema.dj

Re: jaky je rozdil mezi cd vstupem a line vstupem na mixaku?

Příspěvek od nema.dj »

[quote="DJ Whitelight"]zdar lidi,
tahle otazka mi furt vrta hlavou...nekdo taky myslim psal ze je to to samy...

http://www.djresource.eu/images/topics/ ... 0_rear.jpg

proc by ale tady na pioneeru byla hned na prvnim kanalu moznost prepinani mezi timy vstupy?[/quote]

je to to iste.....to znamena ze na jednu sablu vies napojit 2 zdroje s linkovym vystupom....a pre jednoduchsiu orientaciu je jeden oznaceny ako CD a druhy ako Line a prepinacom si ich manazujes.....keby tam bolo Line1 a Line2, tak je to to iste....inak povedane, vstup na konkretnu sablu neobsahuje predzosilovac pre nizke urovne, tak ako to je na vstupoch kde je Phono/CD alebo Phono/Line
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

DJ Whitelight

aha, dakujem za vysvetlenie....a teraz: znamenalo by to v tomto pripade ze kanal 2,3,4 obsahuje predzosilovac na nizke urovne a kanal 1 ho neobsahuje.

1)aky je v tom rozdiel a naco sluzi ten predzosilovac?
2)aky je rozdiel medzi line a cd v kanale 1 kde nie je predzosilovac a line a cd na ostatnych kanaloch kde uz je?

crewy

Příspěvek od crewy »

1) predzesilovac ti zesiluje vystupní(vstupní) signál z gramofonu... vstup Phono pouze pro gramce
2)Line=CD,takze zadny rozdil tam neni

DJ Whitelight

ok ale na druhu otazku si mi neodpovedal, precitaj si to este raz:

2) aky je rozdiel medzi line (alebo cd) v kanale 1 kde nie je predzosilovac a line (alebo cd) na ostatnych kanaloch kde uz je?

crewy

Příspěvek od crewy »

to ze je predzesilovac na Phono vstupu vedle line nebo CD, je uplne jedno.porad musi jit gramec do phono a Cd player(zvukovka,Ipod, mobil) do line nebo CD vstupu. a jediný rozdil je v tom ze na prvni kanal(savli) nenapojis gramce pouze dva CD prehravace bo kombinaci. takze na té DJM700 mozes met 5 CD přehravacu a tři gramce. nic vic tam nedas. pokud nemas gramce tak budes pichat veci jen do Line(nebo CD)

nema.dj

Příspěvek od nema.dj »

DJ Whitelight píše:ok ale na druhu otazku si mi neodpovedal, precitaj si to este raz:

2) aky je rozdiel medzi line (alebo cd) v kanale 1 kde nie je predzosilovac a line (alebo cd) na ostatnych kanaloch kde uz je?
ak ideme podla obrazku/popripade konkretne pio DJM700...tak sa pocita so standartnou schemou zapojenia...tj...2x CD a 2x gramo (phono)...1-2 sabla CD a 3-4 sabla gramce....a DJ nemusi rozmyslat kde ma co pripojene...ak ideme do maxima co moze pult na seba naviazat tak si to mozem dat napriklad takto....CH1 CD/+lubovolny linkovy vstup (napr iPod)....CH2 gramo a cd....CH3 gramo a cd....CH4 gramo a cd (kazde CD mozes zamenit za nejaky linkovy vstup)...ked si to zratas tak pult moze obsluzit 3 gramce a 5 linkovych zariadeni, ci uz CD alebo ine playery, popripade vystupy zvukovej karty alebo inych zariadeni ktore nepotrebuju predzosilovac....ak by sa ti to nepacilo, tak by som uvazoval o nejakom Denone s matrixom
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

Odpovědět