HD 25
-
Re: HD 25
ja mam HD25-1 II 70 ohm a uplne nejvetsi spokojonest plus rovnej kabel !
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II
Takže by to mělo být takto 
HD-25-II - 2m rovný kabel, rovný jack, 70 Ohm
HD-25-C-II - kroucený kabel, rovný jack, 70 Ohm
HD-25-1-II - 1.5m rovný kabel, lomený jack, 70 Ohm
HD-25 BE (basic edition) - 1.5m rovný kabel, lomený jack bez příslušenství, 70 Ohm
HD-25-13- II 3m rovný kabel,rovný jack 600 Ohm
Snad jsem ti pomohl

HD-25 BE (basic edition) - 1.5m rovný kabel, lomený jack bez příslušenství, 70 Ohm
Snad jsem ti pomohl

Woody píše:Takže by to mělo být takto
Snad jsem ti pomohl
pomohol si mi fakt ti dakujem:)....a vezmem asi HD-25-II....to bude asi najlepsie riesenie lebo podla mna 1.5m kabel je kratky:D...chcem si to trosku uzivat aj ja a nechcem aby ma brzdil kratky kabel:D:D
Se tu trochu přiživim. Proč vyrábějí verze s různou impedancí? To mají různé zařízení různě silné výstupy? Případně, dá se dohledat jakou impedanci ke konkrétní věci doporučují?
Mam asu takový problém na Digital Jockey 2 ME. Upravil jsem si provizorne zatim Platronics sluchatka, ktery mely svoji USB zvukovku. Fiknul jsem to za ni a udelal si konektor. Sluchatka to nejsou zas tak spatny a na domaci uziti zatim v pohode. Nicmene maj asi moc malou impedanci a i na nejmeni mozne nastaveni to hulaka jak zbesily. Je mozny prave, ze se nepocitalo s pripojenim k necemu jinemu nez origo karte, tak si tam vymysleli nejaky svoje reseni...
Setkal jste se s tim jeste nekdo?
Mam asu takový problém na Digital Jockey 2 ME. Upravil jsem si provizorne zatim Platronics sluchatka, ktery mely svoji USB zvukovku. Fiknul jsem to za ni a udelal si konektor. Sluchatka to nejsou zas tak spatny a na domaci uziti zatim v pohode. Nicmene maj asi moc malou impedanci a i na nejmeni mozne nastaveni to hulaka jak zbesily. Je mozny prave, ze se nepocitalo s pripojenim k necemu jinemu nez origo karte, tak si tam vymysleli nejaky svoje reseni...
Setkal jste se s tim jeste nekdo?
otava5 píše:Prosím můžu se zeptat mám šanci mít za dobře hd 25 ale je to ta predchozi verze tedy hd 25-1 I ...
Jaky jsou rozdily mezi starsi verzi a touto novou...Dik
toto by ma tiez zaujimalo.. basic edition je HD 25, ostatne su HD 25 II. aky je medzi nimi rozdiel??
kedze podla typu sa asi jedná o starú a novú verziu...