Firma DJ Tech

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
Odpovědět
desann
Vybavení

Firma DJ Tech

Příspěvek od desann »

dôrazne všetkým neodporúčam výrobky tejto firmy! sú to najväčšie shity aké asi môžu byť!
Zistil som to pri zaobstaraní kontroleru DJ Tech I Mix ktorý nie je vhodný ani len pre úplných začiatočníkov!!!!

Tento kontroler mimo to že ho neprijme každý komp má nenormálne necitlivý jog, fadere sú rozkývané, knoby som musel prilepiť pretože odpadávali, tlačítka majú životnosť cca 10 stlačení a to nepreháňam!!! (už 5x som musel preprogramovať PLAY inam) a otrasný plastový dizajn a la made in china je pri takychto "prednostiach" asi najmenej,,,

-a to je len pár vecí čo ma zfleku napadlo, bolo by ich určite viac na tento "skvost" ale škoda slov mno.. veľa som si od tejto firmy nesluboval ale toto by vyrazilo dych asi každému..

JEDNODUCHO... ak začínate s djingom, REALLY sa oplatí si priplatiť aj to tých pár kíl evr navyše ako kupovať najlacnejšiu sračku... Keď sa niekto bojí či ho djing bude baviť tak môžem potrvdiť že ak baví s klávesnicou a myšou tak bude aj s kontrolerom/gramcom/playerom ;)

nema.dj

Re: Firma DJ Tech

Příspěvek od nema.dj »

co sa divis.....neznama znacka+"vyhodna" cena=smejd
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

Dj Broulik

Příspěvek od Dj Broulik »

desann píše:dôrazne všetkým neodporúčam výrobky tejto firmy! sú to najväčšie shity aké asi môžu byť!
Zistil som to pri zaobstaraní kontroleru DJ Tech I Mix ktorý nie je vhodný ani len pre úplných začiatočníkov!!!!

Tento kontroler mimo to že ho neprijme každý komp má nenormálne necitlivý jog, fadere sú rozkývané, knoby som musel prilepiť pretože odpadávali, tlačítka majú životnosť cca 10 stlačení a to nepreháňam!!! (už 5x som musel preprogramovať PLAY inam) a otrasný plastový dizajn a la made in china je pri takychto "prednostiach" asi najmenej,,,

-a to je len pár vecí čo ma zfleku napadlo, bolo by ich určite viac na tento "skvost" ale škoda slov mno.. veľa som si od tejto firmy nesluboval ale toto by vyrazilo dych asi každému..

JEDNODUCHO... ak začínate s djingom, REALLY sa oplatí si priplatiť aj to tých pár kíl evr navyše ako kupovať najlacnejšiu sračku... Keď sa niekto bojí či ho djing bude baviť tak môžem potrvdiť že ak baví s klávesnicou a myšou tak bude aj s kontrolerom/gramcom/playerom ;)

Nezbývá mi než se začít smát :lol: :lol: :lol: Co jsi od toho čekal ??? Snad né, že by DJ TECH byla výjimka v levných věcech a nabízela úroveň profi zařízení..... Joo tím si musí asi každej projít, aby uvěřil těm mejm kecům, že ty kecy o levných věcech byly pravdivý. Dobře ti tak, příště si určitě rozmyslíš do čeho budeš investovat :idea:
Pioneer DJM800 CDJ2000 EFX500 Sennheiser HD25

desann
Vybavení

Příspěvek od desann »

omg.. asi ste nepochopili že som sa neprišiel sem vyplakať nad týmto výrobkom, ale keď som teraz prednedávnom objavil toto fórum, dostal som chuť sa s touto nepríjemnou skúsenosťou z pred 3 rokov podeliť a teda varovať iných ktorí s djingom začínajú aby nespravili chybu čo som vtedy spravil ja,,,

a keďže nič podobné o dj techu tu na fóre nie je, myslím si že táto rada aspoň niekoho kto by uvažoval odradí ... :wink:

Dj Broulik

Příspěvek od Dj Broulik »

desann: Není to o značce, ALE o ceně.... Všechny tyhle HRAČKY za pár korun budou stát vždy za velký kulový. A hledat mezi levným sortimentem KVALITNÍ mašinu je utopie.

Podle toho jak jsi reagoval na můj příspěvěk bych soudil, že jsi od toho opravdu čekal zázraky, protože jinak si nedovedu vysvětlit, jak to někdo může koupit a najivně si myslet, že to za 3000,- bude fungovat jak má 8)
Pioneer DJM800 CDJ2000 EFX500 Sennheiser HD25

Odpovědět