Ecler Nuo 4.0 vs Reloop 40 DSP vs A&H X20 vs VESTAX PMC-280
-
Ecler Nuo 4.0 vs Reloop 40 DSP vs A&H X20 vs VESTAX PMC-280
ahojte,
rozmyslam nad tymito 4mi mixakmi : potrebujem 4kanal a moj cenovy interval je od:
1. Reloop RMX-40 DSP 370 euro
2. VESTAX PCM-280 500 euro
3. ECLER NUO 4.0 600 euro
4. ALLEN & HEATH XONE:42 750 euro
link : http://www.notape.net/product/list_products/387
najviac ma laka ECLER NUO 4.0 ..
reeloop som vlastnil 2 roky, nemal som s nim najmensi problem, ale ecler a A&H mi pridu take profesionalnejsie riesenia.
vobec mi nevadi ze Ecler nema efektorovu jednotku, lebo budem pouzivat traktor kontrol X1.
v notape mi ale spominali, ze ecler nuo 5 mal divny vystupny signal, vraj velmi slaby, a ked ho vybudili, aby bol signal dostatocne silny, tak zacal skreslovat. Mate niekto s tymto skusenosti.
A&H ma uz trosku vyssiu cenu a je to 2ojnasobok reloopu, co mi uz pride trosku viac, ako som ochotny do toho vrazit.
mate niekto skusenosti s vestaxom ???
co by ste mi odporucili.
mna to aj tak najviac taha k tomu nuo 4.0 ..poznate ho niekto, mate s nim skusenosti? skuste mi cosi k tymto mixom popisat, hlavne ich chyby, preco ano a preco nie...
dakujem velmi! (:
rozmyslam nad tymito 4mi mixakmi : potrebujem 4kanal a moj cenovy interval je od:
1. Reloop RMX-40 DSP 370 euro
2. VESTAX PCM-280 500 euro
3. ECLER NUO 4.0 600 euro
4. ALLEN & HEATH XONE:42 750 euro
link : http://www.notape.net/product/list_products/387
najviac ma laka ECLER NUO 4.0 ..
reeloop som vlastnil 2 roky, nemal som s nim najmensi problem, ale ecler a A&H mi pridu take profesionalnejsie riesenia.
vobec mi nevadi ze Ecler nema efektorovu jednotku, lebo budem pouzivat traktor kontrol X1.
v notape mi ale spominali, ze ecler nuo 5 mal divny vystupny signal, vraj velmi slaby, a ked ho vybudili, aby bol signal dostatocne silny, tak zacal skreslovat. Mate niekto s tymto skusenosti.
A&H ma uz trosku vyssiu cenu a je to 2ojnasobok reloopu, co mi uz pride trosku viac, ako som ochotny do toho vrazit.
mate niekto skusenosti s vestaxom ???
co by ste mi odporucili.
mna to aj tak najviac taha k tomu nuo 4.0 ..poznate ho niekto, mate s nim skusenosti? skuste mi cosi k tymto mixom popisat, hlavne ich chyby, preco ano a preco nie...
dakujem velmi! (:
Re: Ecler Nuo 4.0 vs Reloop 40 DSP vs A&H X20 vs VESTAX PMC-280
o všech mixech je už toho tady napsanýho hafo,
xone42 je absolutně profi mix, tim neuděláš chybu, vidim ho u tech-house djs dost často
ecler nuo je cajk, ale spíš bych si vzal evo, ale ten je dražší,...
ale jestli řikáš že se ti ten ecler nuo 4 líbí, tak bych ho vzal
všecky mixy co jsi vyjmenoval jsou dost kvalitní
xone42 je absolutně profi mix, tim neuděláš chybu, vidim ho u tech-house djs dost často
ecler nuo je cajk, ale spíš bych si vzal evo, ale ten je dražší,...
ale jestli řikáš že se ti ten ecler nuo 4 líbí, tak bych ho vzal
všecky mixy co jsi vyjmenoval jsou dost kvalitní
Je to taky o tom, co s tim mixem hodláš dělat. Jestli ho máš jen na doma, tak můžeš zkusit ušetřit a vzít reloopa..
Jestli ho chceš ale občas i někam tahat na svoje akce, určitě bych doporučil buď toho Eclera nebo Allena, jsou o třídu kvalitnější
Je to sice víc peněz, ale za kvalitu!! Vestax nehodnotím, nemám tuhle značku moc rád tak nechci zkreslovat... 
Jestli ho chceš ale občas i někam tahat na svoje akce, určitě bych doporučil buď toho Eclera nebo Allena, jsou o třídu kvalitnější

-
o ecleri 4.0 som tu moc toho nenasiel (podla nazvu temy) ..nemate narychlo hodit nejake linky..?
tak ako som uz pisal, reloopa som mal 2 roky a maximalna spokojnost,..aj kdesy na nejake akcieho som ho tahal, ale predsa len, je to taka stredna trieda.. ten A&H je sice super, ale cenou 2x reloop...
viete mi nieco napisat k tomu ecleru a a A&H ?
..aj ked k A&H asi je zbytocne pisat cokolvek, myslim, ze nejake vyrazne minusi mat nebude ((:
p.s.: hram porgressive house, a urcite mix budem bravat, a bravam na nejake akcoshky (:
tak ako som uz pisal, reloopa som mal 2 roky a maximalna spokojnost,..aj kdesy na nejake akcieho som ho tahal, ale predsa len, je to taka stredna trieda.. ten A&H je sice super, ale cenou 2x reloop...
viete mi nieco napisat k tomu ecleru a a A&H ?
..aj ked k A&H asi je zbytocne pisat cokolvek, myslim, ze nejake vyrazne minusi mat nebude ((:
p.s.: hram porgressive house, a urcite mix budem bravat, a bravam na nejake akcoshky (:
Xone 42 jsem mel a fakt vybornej, sice nema efekty, ale ma vyborny analogovy filtry, ecleri jsou taky dobry, hodne spolehlivy, primo to nuo jsem nemel v ruce pred tim allanem jsem mel starej SMAC a vydrzel fakt prasarny, tahali jsem ho vsude mozne, povaloval se v aute bez casu, hralo se na nej v dost prasnym prostredi
-
preco si menil Xone 42 a co mas teraz??honcka píše:Xone 42 jsem mel a fakt vybornej, sice nema efekty, ale ma vyborny analogovy filtry, ecleri jsou taky dobry, hodne spolehlivy, primo to nuo jsem nemel v ruce pred tim allanem jsem mel starej SMAC a vydrzel fakt prasarny, tahali jsem ho vsude mozne, povaloval se v aute bez casu, hralo se na nej v dost prasnym prostredi
prechazim na ableton a ten mix byl pro me moc velkej luxus, potreboval jsem prachy, tak jsem ho radsi strelil dokavad byl v zaruce, mam jeste PIO 707, ale ten se musi opravit a k abletonu ted v dohledny dobe budu kupovat Yamahu MG 102-C
Ja bych se rozhodne Ecleru nebal osobne uz prez rok hrajem na nuo 5 a naprosta spokojenost hral sem i na nuo 4 a podstate sou identicky az na efektor ktery 4 chybi dalej je trochu nezvyk ze 4 ma mikrak na sabli, ale zas da se to prezit
Velkym plusem aspon promne sou knoby ktere sou dost velke a lepsi ti padnou nez ty maly pogumovany u allenu nanem jsem taky hral a je to hruza kdyz seti potej ruce 

Ecler Nuo 5
Pioneer CDJ 400 (2Ks)
Sennheiser HD 205
Pioneer CDJ 400 (2Ks)
Sennheiser HD 205
-
je zaujimave, ze tie knoby kazdy vychvaluje, aj ja..su fakt pecka, a nikto okrem nich este take knoby nerobi, zvlastne (((: ..a aj smutne (:
Re: Ecler Nuo 4.0 vs Reloop 40 DSP vs A&H X20 vs VESTAX PMC-
Stary topic, ale mam otazku k teme. Cca o dva tyzdne kupujem Ecler Nuo 3.0. Dnes som ho skusal a trochu ma zarazili prave tie otocne potaky. Pekne velke lenze sa trochu kyvali, co som necakal u eclera. Tak teraz neviem ci sa kyval len ten plast alebo cela oska. Bol to sice vystavny kus, ale vraj je to tak odnova. Nebude sa to casom kyvat viac? Ma to nejaky vplyv na vydrz samotneho potenciometru?
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad
-
Tak to nevim. Já sem si teď bral od známýho nuo 3.0, skoro dva roky starý a nic takovýho, co popisuješ, to nedělalo...Pod rukama jsem měl už de facto všechny Eclery a ani jeden to nedělal...Proto bych řekl, že se možná trošku kýval jenom ten plast...
Diki za info...
Tuna je to pekne vidno, co som mal na mysli. 2 min 23 sek
http://www.youtube.com/watch?v=KjrYQSgV-W4
Vravi, kvalita atd. - no cakal som, ze budu pevnejsie.
(Potaky su rovnake na nuo a evo serii.)
http://www.youtube.com/watch?v=KjrYQSgV-W4
Vravi, kvalita atd. - no cakal som, ze budu pevnejsie.
(Potaky su rovnake na nuo a evo serii.)
by som sa chel opytat, ako sa napaja na ecleri nuo 3 efektor, chcel by som napojit pioneer efx 500, ci sa to da napojit cez SEND a RETURN na tom mixaku,a ci sa bude dat volit efekt na kazdy kanal zvlast , a na master zvlast, pripadne mi tu napiste este spokojnost s tymto mixakom, diky
2 pioneer cdj 350, pioneer djm 300, stanton t 80,pioneer efx 500
JJ napojis to cez send a return. Efekt funguje na kazdy kanal zvlast i na master, da sa aj pustit do PFL. Intenzitu mozes ovladat napr. aj faderom, atd...
Ja som s mixakom maximalne spokojny.
Ja som s mixakom maximalne spokojny.