Njn, tohle Dell podcenil ... Ono v te dobre takovej "blbosti" do USB zas nebylo ... Nicmene - zkusel sem ruzny USB huby a vzdy to je docela problem to pouzit kdyz ma jit pres to zvukovka - muze to delat ruzny blbosti (-> nepouzitelny), ale pro ciste MIDI kontrolery by to mohlo byt OK, zas otazka jak napajeni ... :biggrin2:DjMatisS píše:ta by taky byla OK. Obcas se pouziva na livech. Nevedel jsem ze mas jen 2 usb. To je skoda.
Denon DN-X1700
Re: Denon DN-X1700
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro
V romhle jsou nejlepsi usb radice, do expres card nebo pcmcia. Koukam ze tvuj book ma PCMCIA II, tak do nej by se dala sehnat karta kde bude 2x usb. A mělo by to řešit problem s nap problému, z napajenim... (Axiom by přes to měl jít bez problemu. Zvukna Take, ale netroufam si to tvrdit na 100%)
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200
DjMatisS píše:V romhle jsou nejlepsi usb radice, do expres card nebo pcmcia. Koukam ze tvuj book ma PCMCIA II, tak do nej by se dala sehnat karta kde bude 2x usb. A mělo by to řešit problem s nap problému, z napajenim... (Axiom by přes to měl jít bez problemu. Zvukna Take, ale netroufam si to tvrdit na 100%)
Jojo, to me je vse jasne, uz sem tu na foru nekomu neco vysvetloval ... Ale ... MacBook Pro 13,3", planovany, ma USB pouze dve a slot na radic nema

Denon DN-X1700 je v prodeji ani ne týden a už vyšla aktualizace firmware 
Zatím všichni kterým tento mix prošel rukama se schodují na tom, že kvalita zvuku je z tohoto mixu nesrovnatelně lepší než z jakéhokoliv jiného mixu a i hluchoni ten rozdíl prý hned uslyší.

Zatím všichni kterým tento mix prošel rukama se schodují na tom, že kvalita zvuku je z tohoto mixu nesrovnatelně lepší než z jakéhokoliv jiného mixu a i hluchoni ten rozdíl prý hned uslyší.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
To velmi rad slysim ... A ze update ? Aspon na tom makaji poradAzu píše:Denon DN-X1700 je v prodeji ani ne týden a už vyšla aktualizace firmware

Že by konečně skončila Éra mixáků Pioneer na světové scéně? Snad jednou příjde doba kdy DJM-800 už nebude jednička...
už toho mám tolik, že to vypisovat nebudu!
Tyhle mixáky budou mít velký úspěch v USA, v Evropě to skoro nikdo nekoupí. Lidi tomu nevěřej a nechtěj vyhodit tolik peněz za něco neodzkoušenýho a raději šáhnou tady po osvědčeným pioneeroj na kterým hrajou všichni. To je pak ta druhá věc, že i když je to sebelepší, tak na to nikdo nechce hrát z těch našich rádoby hvězd, takže si to může koupit jen někdo komu nevadí být odlišnej a bude si na tom hrát jen on sám.
Kdyby to mělo efektor ovladatelnej jako maj pioneer mixáky, tak to je pak jiná, to by se dlao, ale tohodle se lidi bojej už od pohledu i když není čeho.
Kdyby to mělo efektor ovladatelnej jako maj pioneer mixáky, tak to je pak jiná, to by se dlao, ale tohodle se lidi bojej už od pohledu i když není čeho.
-
Dj.BoB píše:Že by konečně skončila Éra mixáků Pioneer na světové scéně? Snad jednou příjde doba kdy DJM-800 už nebude jednička...
mas nieco proti DJM 800??? nebranim sa inym znackam no 800ka je fakt stroj...
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk
sdjs.podomatic.com
djm800 ma jako vyhodu jen ty funkce pro harmonic mixing, efektor srovnavat nebudu jsou proste trochu odlisny. Jinak neni jedina funkce a vec se kterou by pioner mohl konkurovat ani se priblizit funkcim tohoto denonu. Zvuk je proste to nejlepsi co ste kdy mohli slyset a slysi to pomalu i hluchej. Fadery jsou nesrovnatelne kvalitnejsi, paradni 8 kanalova zvukovka, midi pres usb, co vic si prat.
-
azu ja nehovorim ze 1700ka je zly stroj ale 800ka je trosku starsia ako 1700 a myslim ze ten mix je pravom klubovy standard...
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
sdjs.podomatic.com
Tady není co dodat, Azu všechno řekl! Snad jen to, že jsou všichni naočkovaní na Pioneer a bojí se jaké-koliv změny k lepšímu nebo co. Je pravda, že DJM 800 je tady dlouho a nic lepšího nebylo! To samé i Ecler EVO 5, podle mě zvukově a technicky lepší než Pincek, ale jak říkám Pioneer si už všechny získal a je to škoda!
-
2 Bob: ja som tiez otvoreny inym znackam
nehovorim ze vsetko co je Pio je to naj naj naj
800ka je sklvely stroj na ktory nedam dopustit no 1700 som nepocul a verim tomu ze este po takych 2aktualizaciach firmware to bude pecka
no dovtedy Pio predstavy svoj novy mix nastupca 800ky
sam vidim ze mas osobne HDJ 2000 a tiez s tebou suhlasim v tom ze niekedy su ludia az pioneerom zaslepeni no standard je standard... mozno to raz bude ine ale ako podla mna hovori azu europa je ina ako US a nam napriklad vadia veci ktore im nie atd 100 ludi 100 chuti 

sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
sdjs.podomatic.com
Já jsem taky zvědavý s čím Pioneer příjde ať už s přehrávači nebo mixem, ale i kdyby to bylo horší než Denon X-1700 tak pořád se bude hrát na Pioneer, s tím nikdo nic neudělá! Jo, HDJ 2000 jsou bomba. To je něco když jsem měl Senn.HD-25 a říkal si, že nic lepšího není, než jsem slyšel HDJ 2000, to se Pioneer fakt povedlo!
-
tiez ich mam v plane teraz vymenit za svoje HD25 uvidime ci ich niekto kupy... ked nie tak si ich necham ku mp3ke 

sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
sdjs.podomatic.com
tendle stroj chci ! to je naprostý dělo ! mám teď denona 1500 a skvělej mix (až na tlačítka:)). a na pincka sem už dávno zanevřel. ale holt mám lepší pozici, že pořádáme převážně vlastní kalby, tak neřešim nějakou "riderovost". navíc u mixů je to celkem šumák - narozdíl od gramců
a KAŽDÝ z vyšší ligy, kdo na něm hrál, tak si ho oproti djm600 velice pochvaloval pro ten pocit z hraní.
takže denon rullezzz !

takže denon rullezzz !
DRUM'n'BASS vibezz
www.sunflower-bitches.com
www.sunflower-bitches.com