Denon dn-x120
Denon dn-x120
cau, chystam sa kupit tento dvojkanalovy mix, tak sa chcem spytat ci s nim mate niekto nejaku skusenost a tak. chcem to hlavne na naucenie 

Re: Denon dn-x120
mam 19" variantu tohoto mixu DN-X050 a na zakladni hrani je vic nez dobry.. myslim, ze budes spokojeny
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
Mam ho a som velmi spokojny za tu cenu tazko kupis nieco kvalitnejsie ..jedina jeho nevyhoda je velkost ale zas na druhu stranu nemusis mat dalsi kufor len cisto na mix 

SL1210MK2/DN-X120/NIaudio8/xone:1D/novation dicer/AKG-518DJ
vinikajuci mix za super cenu , na dom a uplne postacuje. jedina nevyhoda na hranie v klube ze nema vystup na odposluch, ale to ta trapit nemusi ked to chces len doma na naucenie. odomna mas povolenie ho kupit

Já mam tiež tento mix a už druhý krát som ho posielal na reklamáciu. Vada bola jednoduchá signál sa do mastru dostaval uplne nekvalitný a so šumom a v zlej kvalite a stíšený....ako ked mate prach na ihle, ale ovela horšie. Závada sa neskor rozšírila aj na CUE teda to iste som po čase počul aj v sluchátkach. Teraz čakám kedy mi ho vyreklamuju. Potom už len aby sa pokazil ešte raz a berem spat peniaze a kupujem nejaký novy možno aj DENON 1600
http://www.facebook.com/pages/Summit/174965585863299