Co je lepší na domácí mixování
Co je lepší na domácí mixování
Zdravím lidi, chtěl bych se vás zeptat chci se doma naučit mixovat a proto se vás chci zeptat co si koupit
Buď to je mixážní pult Behringer VMX 200 a nebo DJ Machine Behringer BCD 2000 B-Control DeeJay
Co bude lepší? Bude to připojeno pouze na pc žádné přehrávače nic program bude Traktor 3 nebo Virtual DJ. Předem dík za odpovědi
Buď to je mixážní pult Behringer VMX 200 a nebo DJ Machine Behringer BCD 2000 B-Control DeeJay
Co bude lepší? Bude to připojeno pouze na pc žádné přehrávače nic program bude Traktor 3 nebo Virtual DJ. Předem dík za odpovědi
Re: Co je lepší na domácí mixování
Uplně nejlepší si bude o DJský technice nejdřív něco zjistit. Až to uděláš, tak zjistíš, že k tvýmu účelu stačí nějaká konzole, mixák je zbytečnej.
Jo takže si mám pořídit spíš to BCD 2000 nebo máš nějaký jiný tip? Jinak kde se prosím tě dozvím co vše je potřeba pro mixování na pc? Když sem to zadal do googlu tak mě vyjeli jen samy soft a ten už mám. Předem dík
Ono už to, že jsi tady na DJskym fóru, by ti mělo leccos dojít.
Tady ti zas tolik lidí neporadí, protože takových dotazů se tu opakuje měsíčně desítky. Všechno co potřebuješ vědět je tady na fóru. Konzole se tu řeší podle mě úplně nejvíc, takže stačí hledat. Být DJ znamená chtít být DJ a pro to musíš něco udělat. Nic se samo za tebe nenaučí.

To je mi jasné že se to musím naučit. Ok zkusím prolistovat toto forum a uvidíme snad na něco narazím co je dobré na takové to domácí mixování 

BCD2000 opravdu ne, když už to musí být Behringer, tak model 3000
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
No jelikož sem ne vydělečně činný student tak mě zajímá cena máš nějaký jiný tip tak do 4 litrů?
krtek.cz píše:ne vydělečně činný student

http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
To zas ne ale jsem v posledním ročníku a musím dělat na diplomce 

Tak delej na diplomce a pak premyslej nad konzolkou..ono to je strasny zrout casu..
Timto te nechci nijak odrazovat,nebo schazovat - je to jen rada

VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
mozno chalan robi diplomku o mixovani a teoriu si potrebuje overit v praxihoolifan píše:Tak delej na diplomce a pak premyslej nad konzolkou..ono to je strasny zrout casu..

Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II
mixážní pulty značky: Akiyama jsou v rozumných cenových relacích, spolehlivé a do 4 litrů se taky vlezeš. Na to naučení to stačí.krtek.cz píše:No jelikož sem ne vydělečně činný student tak mě zajímá cena máš nějaký jiný tip tak do 4 litrů?

DJ Paul K.
Numark Mixtrack Pro