Chci kupovat Denon DN-X1700, prosím rady, zkušenosti atd..
Chci kupovat Denon DN-X1700, prosím rady, zkušenosti atd..
Ahojte Chci kupovat mix Denon DN-X1700, a prosím vás o rady, zkušenosti z tímto mixem popř. recenze děkuji moc.
Re: Chci kupovat Denon DN-X1700, prosím rady, zkušenosti atd..
Našel jsem pouze tyto informace od P.M.Cho který ten plt má.
Na svůj nový pult nemohu říct cokoliv špatného, spíše si upřímně stále ještě zvykám na jiné ovládání, průběhy korekcí. Zvukově určitě perfektní, oproti Allenu asi více ostřejší, v neutrálním podání zvuku je Allen & Heat prostě nedostižný. Ale například pro electro a klubovou muziku to může být výhoda, ostatně vždy záleží také na nastavení výstupního aparátu. Jak už jsem psal, na ovládání je třeba si zvyknout, je to plně digitální zařízení a třeba při prudkém vytažení šavle či změny efektu cítím maličké opoždění v řádu milisekund, ale na to se dá po chvíli zvyknout. MIDI funkce a zvukovou kartu, což je jedna ze zásadních výhod tohoto pultu, jsem zatím nezkoušel, jelikož se hraní z PC na diskotéce stále bráním, nicméně to asi aspoň doma také časem vyzkouším. Obrovským plusem je docela podrobné nastavení pultu v setupu, kdy si můžeš třeba nastavit laditelné frekvence korekcí, zvuku do sluchátek, zda-li má jít mic do odposlechu, jestli se cue přepíná automaticky či ti zůstane zapnuto více kanálů... atd., no uložit si nastavení pak můžeš na USB klíčenku. Stejně tak lze rychle digitálně změnit průběh šavlí, vše se okamžitě zobrazuje na přehledném barevném display. Jediné, na co je třeba si dát pozor, je že mixpult trochu více hřeje, ale už to není tolik, jako třeba starší DN-X1500. Stačí ponechat výrobcem doporučené mezery cca 2 cm a vše je ok. Zatím musím zaťukat, ale nepodařilo se mi pult přivést do nějakého krizového stavu či selhání nějaké funkce, což je u funkcemi nabité plně digitální hračky s teprve první opravou FW docela úspěch Takže doporučuji, vše funguje jak má

Na svůj nový pult nemohu říct cokoliv špatného, spíše si upřímně stále ještě zvykám na jiné ovládání, průběhy korekcí. Zvukově určitě perfektní, oproti Allenu asi více ostřejší, v neutrálním podání zvuku je Allen & Heat prostě nedostižný. Ale například pro electro a klubovou muziku to může být výhoda, ostatně vždy záleží také na nastavení výstupního aparátu. Jak už jsem psal, na ovládání je třeba si zvyknout, je to plně digitální zařízení a třeba při prudkém vytažení šavle či změny efektu cítím maličké opoždění v řádu milisekund, ale na to se dá po chvíli zvyknout. MIDI funkce a zvukovou kartu, což je jedna ze zásadních výhod tohoto pultu, jsem zatím nezkoušel, jelikož se hraní z PC na diskotéce stále bráním, nicméně to asi aspoň doma také časem vyzkouším. Obrovským plusem je docela podrobné nastavení pultu v setupu, kdy si můžeš třeba nastavit laditelné frekvence korekcí, zvuku do sluchátek, zda-li má jít mic do odposlechu, jestli se cue přepíná automaticky či ti zůstane zapnuto více kanálů... atd., no uložit si nastavení pak můžeš na USB klíčenku. Stejně tak lze rychle digitálně změnit průběh šavlí, vše se okamžitě zobrazuje na přehledném barevném display. Jediné, na co je třeba si dát pozor, je že mixpult trochu více hřeje, ale už to není tolik, jako třeba starší DN-X1500. Stačí ponechat výrobcem doporučené mezery cca 2 cm a vše je ok. Zatím musím zaťukat, ale nepodařilo se mi pult přivést do nějakého krizového stavu či selhání nějaké funkce, což je u funkcemi nabité plně digitální hračky s teprve první opravou FW docela úspěch Takže doporučuji, vše funguje jak má

-
Ahoj, osobně zkušenosti s tímto mixem nemám. Osobně jsem se bavil s DJem PMC, který tento pult má a trošku mi v tom letu na diskotéce ukázal jak to funguje. čuměl jsem jak prase, spousta věcí, které v životě snad ani nevyužiješ. Nastavíš si na něm ledacos. Měl jsem možnost několikrat otestovat mix DN-X1500, osobně jsem nad nim několikrat uvažoval, ale nakonec jsem to vzdal, ikdyž dneska tento pult stoji na českém trhu už kolem 13 000 možná i min, zvukově je jednoznačně skvělý, nevýhoda je ta, že se zahřívá ze všech stran, kolega ho má v kufru na hlinikovém chladiči. Další nevýhodou pro mě jsou efekty, které denon má, nebo taky opotřebení CUE tlačítek pro odposlech na kanál. Po nějaké době použivani cca dvou let at už šetrně, musíš vyměnit pár věci, hlavně teda ty tlačítka CUE. Co mu dávám hodně za velké plus je 3 pasmové korekce na mikrofon na a to si můžeš nastavit dva mikrofony. Podívej, pokud ten pult v praxi využiješ tak klidně zkus investovat a uvidíš. DJ PMC si ho kupoval z ameriky tak samo i přehravače které ted má od DENONU. Mám sestavu DN-X120 a 2x DN-S1000 v kufru a už po dvou letech jsem musel měnit korekce... přitom se k technice chovám slušně. Dalším pultem, kterým mám doma je RELOOP RMX-40 bez USB a pokud potřebuješ 4 kanaly tak za 10 000 udělá hodně velký požitek. Zvuk z mixu leze přijatelně, je bitelný, vydržá hodně. Doporučuji opravdu. Kdyžtak se s semnou spoj na ICQ, pokecáme 228222487.
Osobně bych vystačil s Denon DN-X 1600, protože raději uvítám víc MIDI ovládacích prvků, než druhej efektor a cena skoro poloviční
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Presne tak. Najviac ma zaujala certifikacia pre TS v. 1.2.6. - mam stary zdroj info, takze kto vie nieco o tom tak piste....Azu píše:Osobně bych vystačil s Denon DN-X 1600, protože raději uvítám víc MIDI ovládacích prvků, než druhej efektor a cena skoro poloviční
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad
ma to na webu ofiko denon, takze bych se toho nebal
http://www.denondj.com/DN-X1600-P123.aspx#
http://www.denondj.com/DN-X1600-P123.aspx#