Behringer sa mi rozsypal potebujem novy MIX
Behringer sa mi rozsypal potebujem novy MIX
Potrebujem poradit aky mixak mam kupit Behringer uz nechcem ani vidiet!!! Hladal som na webovych strankach mixaky a nasiel som zopar kuskov. Napr.. Reloop IQ 2plus, Allen &Heath Xone 22, Korg KM 202. Nepotrebujem 4 kanalovy MIX hram len na 2deckoch. najviac ma zaujal Reloop neviem ake maju vyrobky potrebujem vasu pomoc nechcem sa znova ojebabrat.
Re: Behringer sa mi rozsypal potebujem novy MIX
hochu, tady je jasná volba... Xone 22 od A&H. Větší kvalitu jsem za 7k ještě neviděl. myslím si, že předčí i korg. Reloop trumfne stoprocentně.
Za mě tedy jasně A&H Xone:22
Za mě tedy jasně A&H Xone:22
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200
Nebo se zkus kouknout na bazarový Nuo 2.0
Kamos ma Reloop iq2+ a je to v pohode mixak, ma zopar pouzitelnych efektov, kt. sa daju zladit podla hudby. Scratchuje na nom cca 3 roky a crossfader drzi v pohode. Myslim, ze su 3 verzie: IQ2+, IQ2+usb, IQ2+midi,- pokial pouzivas na mixovanie aj PC tak ten midi by bola asi najlepsia volba, pokial nie tak ten xone 22. A ohladom kvality, xone 22 je najkvalitnesi z tych troch, reloop je o trochu menej, ale ma nieco navise(efekty,midi/podla typu) a xone ma zase filter...Korg- tak to ti nevim...
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad
Dakujem za odpovede. Chcem to trochu upresnit hram z dvs systemu traktorschratch duo s audio 4 zvukovkou, na synchronizaciu pouzivam timecode platne styl techno. Efekty moc nepouzivam takze nevadi ked mix nema v sebe efektovy procesor.
tak jednoznacne A&H. Kvalita zvuku je prvotřídní (pro DVS se to bude hodit) a ma to filtry (tzn. ne efektovou jednotku)
a neobchazi nahodou dvs systemy mixak??? (gramo zapojeny do krabicky a z ty vystup do mixaku)..tudiz u toho na kvalite zvuku z mixu nezalezi,ne???..
raggamafia.huu.cz
www.enlab.eu
www.enlab.eu
záleží na kvalitě vždy. Tím jsem se snažil říct, že audio4DJ má kvalitní převodníky a kazit to zbytečně šumícím mixem je škoda.
tak samozrejme,ze kvalita zvuku je dulezita:))..ale chtel sem jen rict,ze dvs system nestoji na kvalite zvuku mixaku..
raggamafia.huu.cz
www.enlab.eu
www.enlab.eu
a na to si prosimte prisel jak?
sice zvuk neleze z gramce ale leze ze zvukovky,prechazi pres mix do zesilovacu a pak dale do beden,tudiz kdyz mas blbe nagrabovanou mp3ku tak ti sebelepsi aparatura nepomuze ale pokud mas dobre soubory, a vybornou zvukovku tak ti nekvalitni mix degraduje audio4dj klidne i na uroven integrovane zvukovky z roku razdva.. trosku se nad tim priste zamysli ju
sice zvuk neleze z gramce ale leze ze zvukovky,prechazi pres mix do zesilovacu a pak dale do beden,tudiz kdyz mas blbe nagrabovanou mp3ku tak ti sebelepsi aparatura nepomuze ale pokud mas dobre soubory, a vybornou zvukovku tak ti nekvalitni mix degraduje audio4dj klidne i na uroven integrovane zvukovky z roku razdva.. trosku se nad tim priste zamysli ju

VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
jediny co je rozdilny, ze ti to nedegradujou navic spatny phono predzesilovace.
hoolifan: to bylo na koho???:))..
raggamafia.huu.cz
www.enlab.eu
www.enlab.eu
zrejme na me:)..
abych to teda uvedl na pravou na miru,tak jsem se pozastavoval nad tim,proc by tenhle mixpult mel byt vhodnejsi na DVS nez nejaky jiny..
a ze z prinicpu fungovani DVS je mu jedno co tam je za mixpult..to je cely..
abych to teda uvedl na pravou na miru,tak jsem se pozastavoval nad tim,proc by tenhle mixpult mel byt vhodnejsi na DVS nez nejaky jiny..
a ze z prinicpu fungovani DVS je mu jedno co tam je za mixpult..to je cely..
raggamafia.huu.cz
www.enlab.eu
www.enlab.eu
Taky ti ulítaly pitche?Mysho píše:Potrebujem poradit aky mixak mam kupit Behringer uz nechcem ani vidiet!!! Hladal som na webovych strankach mixaky a nasiel som zopar kuskov. Napr.. Reloop IQ 2plus, Allen &Heath Xone 22, Korg KM 202. Nepotrebujem 4 kanalovy MIX hram len na 2deckoch. najviac ma zaujal Reloop neviem ake maju vyrobky potrebujem vasu pomoc nechcem sa znova ojebabrat.

eXilim, ty seš pitch(a)
:D... Na mixu jsou fadery a knoby (potenciometry)...
:D:D