Behringer DJX750
Behringer DJX750
Cawte mate niekto skusenost s mixom Behringer DJX750???viem ze značka Behringer nieje velmi dobra vo vyrobe mixov......len by som sa chcel spitat cisa nahodou nezlepsily.....lebo sa mi ten mix velmi pači.......
-
Re: Behringer DJX750
DJ Mines píše:Cawte mate niekto skusenost s mixom Behringer DJX750???viem ze značka Behringer nieje velmi dobra vo vyrobe mixov......len by som sa chcel spitat cisa nahodou nezlepsily.....lebo sa mi ten mix velmi pači.......
je to v podstate DJX700 jen stim ze ta 750 ma jinej vzhled
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II
Vzhľadovo prerobená sedemstovka, vnútro je to isté...
(keby ľudia rozmýšlajú a neberú si mixpult z 90% kôli štýlu, že on bude mať 4 šavle, tak si nikto nikdy tento mix nekúpi
)
(keby ľudia rozmýšlajú a neberú si mixpult z 90% kôli štýlu, že on bude mať 4 šavle, tak si nikto nikdy tento mix nekúpi

HP 550, Digital Jockey 2
soundcloud.com/momo-sk
facebook.com/djmomosk
soundcloud.com/momo-sk
facebook.com/djmomosk
Nic ovšem to nemění na faktu, že je to stále nejprodávanější mix nejen u nás, ale třeba i u sousedů v Německu. Viděl sem i pár lidí co si klidně koupili přehrávače Pioneer CDJ1000 nebo 800 a k tomu klidně tento Behringer mix, no hlava mně to nikdy nebrala, ale každého věc. Jinak pokud to má člověk opravdu jen na doma, nebo to občas vezme na nějakou soukromou akci, především do prostředí kde nebude tolik prachu, vlhka a nahuleno a bude s tím hrát rozumně (ne hiphop a podobné styly), tak ten mix poslouží poměrně dobře za ty peníze.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
No ja by som ho pouzival len doma,mozno raz mesačne na nejakej akcii.....na akcie teraz použivam Numark 200fx...
Pro ten účel ti v pohodě poslouží mnoho let
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Dokončím Azua... pokiaľ sa k nemu budeš normálne chovať 

HP 550, Digital Jockey 2
soundcloud.com/momo-sk
facebook.com/djmomosk
soundcloud.com/momo-sk
facebook.com/djmomosk
jj hrajem normalne........hrajem styl house a dance....ziadne RNB ALEBO HOP HOP 

viem ze značka Behringer nieje velmi dobra vo vyrobe mixov /// On měl behringer někdy něco kvalitního? 

něco se u něho najde
-
No ja som dakedy hral na staršom DJX 700 a kamarát ho mal pomerne dlho a vydržal,mal ho ale po dlhšom čase aj v oprave ale potom zas všetko na 100 péro.Ja na doma a sem tam keď hrám dakde vonku používam tebov spomínaný DJX 750 a zatial som spokojný.Kupoval som to hlavne pre to aby som využil všetky 4 kanály, ale nakonniec som odstavil dva kanály a preto už pozerám len po Pioneery DJM 400ky.Najviac ma bavá hrať len z playerov tak si myslím že toto je úplne postačujúce aj pre ostrielaných djs.No ak začínaš alebo to máš doma, tak si dovolím tvrdiť že bude veľa muziky za málo peňazí.Úplne to stačí.DJ Mines píše:Cawte mate niekto skusenost s mixom Behringer DJX750???viem ze značka Behringer nieje velmi dobra vo vyrobe mixov......len by som sa chcel spitat cisa nahodou nezlepsily.....lebo sa mi ten mix velmi pači.......
-
před 3mi léty jsem si poprvé ošahal přehravače a jakože měl jsem to štěstí, že to byly zrovna PIO CDJ-800 a pamatují si, že tam měli mix BEHRINGER DJX 750 a když jsem se ptal na kvalitu mixu, tak říkali, že ve skladu maji další dva, že to pořad dávaji na opravku. V té době jsem ještě neměl poněti co je dobré a co né. Ani jsem nevěděl jak pořádně míchat a myslim si, že i když jsem to okoukal od jiných Dju na Youtube tak jsem si nedařil nejhůř... Mixy od behringeru jsou prostě jaké jsou. Asi 95% lidi co maji mix od Behringeru nadávaji...Osobně bych si ho taky nekoupil, ani kdybych ho měl doma vystaveny za vytrýnkou..