Battle-Mixer DJ-26

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
Mekki
Příspěvky: 10
Registrován: 19 zář 2009 15:38

Battle-Mixer DJ-26

Příspěvek od Mekki » 10 říj 2009 13:05

Zdravím, vlastním tento mixžní pult,uz marně se snažím ho propojit s pc. Prostě mi to nejde.
[img]http://bilder.schwarzlicht.de/bilder/eb ... 006554.jpg[/img]
Mám tam vstupy: CH-2=Line 4,Line 3, Phono 2
Ch-1=Line2, Line 1 ,Phono 1
a pak Master,Mikrofon
Tohle je moje zvukovka myslím že by to naní mělo jet v pohodě protože co jsem se dočetl tak by tam měli byt dva stereo vstupy a ty já mám (rear,front)...
[img]http://img504.imageshack.us/img504/8978/zvukovka.png[/img]
Snažím se to propojit pomocí audio kabelů. Dělal jsem to podle http://www.club-music.cz/aktuality/prop ... tacem.html .. Prostě to nejede.. nevím kde je chyba... Mohl bym i někdo poradit ?? Díky za radu

Dj.BoB
Příspěvky: 145
Registrován: 29 lis 2008 12:09

Re: Battle-Mixer DJ-26

Příspěvek od Dj.BoB » 10 říj 2009 14:39

:) A co chceš aby ti to dělalo, když to připojíš k PC? Já nevím co je na tom těžkého. První napiš, jestli to má jet ve VDJ nebo Traktor atd. A pak ti napíšu co s tím! A nebo jestli chceš aby jsi ovládal hlasitost výstupu na mixu.
už toho mám tolik, že to vypisovat nebudu!

Mekki
Příspěvky: 10
Registrován: 19 zář 2009 15:38

Re: Battle-Mixer DJ-26

Příspěvek od Mekki » 10 říj 2009 20:20

JJ já bych to chtěl ovládat přes Virtual Dj...

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: Battle-Mixer DJ-26

Příspěvek od crewy » 11 říj 2009 13:47

zapni v tom ovladači bud režim 4chanel nebo 6chanel. pak zapoj kabel(jack na dva cinche) do line 1 a jack 3,5 dej do frontu,to samé u kanalu dvě.pak otevřeš virtual a dáš config->sound setup. v outputs nastavíš external mixer a soundcard si dáš tu tvoji a pak si jen nastavíš kanály jak si to zapojil.

Mekki
Příspěvky: 10
Registrován: 19 zář 2009 15:38

Re: Battle-Mixer DJ-26

Příspěvek od Mekki » 11 říj 2009 19:18

Prostě jsem to tak udělal aji predtim i ted,ale prostě to nejede :( když ovládám ve virtual Dj a stlumuji třeba kanál 1 tak vidím ja kse to na mixáku zeslabuje na tom jak to ti ukazuje Decibely... ale nevidím zadnej pohyby ve virtual DJ....

DjMatisS
Příspěvky: 530
Registrován: 30 pro 2008 02:50

Re: Battle-Mixer DJ-26

Příspěvek od DjMatisS » 11 říj 2009 20:11

pohyby ve VDJ videt nemuzes xD vzdyt VDJ je software, na to bys potreboval midikontroler. Od toho je volba external mixer, většinou se da i změnit skin, kde pak ve VDJ nemas fadey.
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

Mekki
Příspěvky: 10
Registrován: 19 zář 2009 15:38

Re: Battle-Mixer DJ-26

Příspěvek od Mekki » 11 říj 2009 20:35

no dobře ale aji když si dám s pc do virtualu písničku na jednu stranu a ted chci prehravat na druhé straně tak si Crossfaderem posunu a nic se neděje .. ? jakto ?

DjMatisS
Příspěvky: 530
Registrován: 30 pro 2008 02:50

Re: Battle-Mixer DJ-26

Příspěvek od DjMatisS » 11 říj 2009 20:50

posli sem printscreen tvého nastavení zvukovky ve VDJ. mozna to pomuze. To co rikas vypada ze vubec nemas rozdelene kanaly na savle, nebo mas vyply crossfader, nebo tak neco
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

DjMatisS
Příspěvky: 530
Registrován: 30 pro 2008 02:50

Re: Battle-Mixer DJ-26

Příspěvek od DjMatisS » 11 říj 2009 20:51

kecam, crossfader na tom mixu ani vypnout snad nejde. Me by treba zajimalo kde jsou na tom mixu korekce. vzdyt vubec neni soumerny na obou stranach xD
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: Battle-Mixer DJ-26

Příspěvek od crewy » 11 říj 2009 20:52

to co popisuješ a chceš tak bys musel mět mixák s midi. když budeš hejbat s čímkoliv na tom mixáku tak se tito ve softwaru nepromítne.takže když chceš prolínat dva songy tak se ti každý musí přehrávat na jednom decku, PC ti slouží jen jako přehrávače. ty kabely ti vedou jen zvuk,ne příkazy.

Dj.BoB
Příspěvky: 145
Registrován: 29 lis 2008 12:09

Re: Battle-Mixer DJ-26

Příspěvek od Dj.BoB » 11 říj 2009 20:57

:D :D :D uplně přesně jsem věděl, že to nápíše. Když stáhne Fader na mixu, tak byl toho domění, že se mu udělá to samé ve Virtual dj. Na to potřebuješ Midi ovládač a nééé obyčejný mixák. Jak už bylo řečeno, Tak ti slouží VDJ, jak přehrávač s externím mixem! Nic víc...
už toho mám tolik, že to vypisovat nebudu!

Dj.BoB
Příspěvky: 145
Registrován: 29 lis 2008 12:09

Re: Battle-Mixer DJ-26

Příspěvek od Dj.BoB » 11 říj 2009 21:01

Me by treba zajimalo kde jsou na tom mixu korekce. vzdyt vubec neni soumerny na obou stranach xD

Ten mix nemá žádné korekce, ani nic podobného...
už toho mám tolik, že to vypisovat nebudu!

Mekki
Příspěvky: 10
Registrován: 19 zář 2009 15:38

Re: Battle-Mixer DJ-26

Příspěvek od Mekki » 11 říj 2009 21:02

nemusíš se smát hned jak K****T ! Ja To nevedel pane chytrej..... takze když si pridam písničky ve virtuale na obě strany tak mi ale budou hratkdyž tim Crossfederem vudu přepínat z jedné strany na druhou ne ?

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: Battle-Mixer DJ-26

Příspěvek od crewy » 11 říj 2009 21:05

jo přesně,ale ten mixák máš fakt jen na to prolínání

DjMatisS
Příspěvky: 530
Registrován: 30 pro 2008 02:50

Re: Battle-Mixer DJ-26

Příspěvek od DjMatisS » 11 říj 2009 21:06

bude to fungovat jako kdybys mel ke kazdemu ze dvou kanalu pripojeny cd-player. Proste deck A je kanál 1, deck B je kanál 2. Tj. Fadery budou normálně fungovat a cross taky.
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

Odpovědět