American Audio MX-1400 DSP

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
Odpovědět
djgoro

American Audio MX-1400 DSP

Příspěvek od djgoro »

dobrý den kamarádi,do budoucna plánuji koupit nový mix,nehraji žádnou divočinu tak zacházení bude dobré.Hraji dětské karnevaly,soukromé oslavy,....takže nenáročné podmínky pro provoz.Občas akce venku.
Výbavou i cenou by mi vyhovoval American Audio MX-1400 DSP,od stejné firmy používám cd playery a bez problémů (zatím).Zkuste mi poradit pokud máte někdo zkušenosti s těmito levnějšími značkami.rovnou říkám že mix za 30 klacků neuživím.
Díky za tipy třeba i jiných značek.

honcka
Vybavení

Re: American Audio MX-1400 DSP

Příspěvek od honcka »

spis napis, kolik potrebujou kanalu a jestli potrebujou efektovou jednotku

djgoro

Příspěvek od djgoro »

honcka píše:spis napis, kolik potrebujou kanalu a jestli potrebujou efektovou jednotku
Minimálně dva mikrofony a 4x stereo vstupy,efekty využiji občas jen pro srandu,ale když tam budou,využití najdou,občas zvučím klávesy.Říkám nechci nic drahýho,ale chci vybrat dobrý poměr kvalita/cena mezi tou levnější třídou mixáků a nechci se vyloženě spálit.Nebudu to denně drtit v zakouřeném klubu.Prostě aby to nešumělo a pár pátků to vydrželo. Díky

EVO

Příspěvek od EVO »

já osobně bych tomuhle mixáku nevěřil ani ten display :D Jako nechci ho nijak hanit, neměl jsem ho v ruce, ale "značce" AA bych důvěřoval možná v cdplayerech ale určitě ne v mixech. Pokud chceš něco okolo 10 tisíc, doporučil bych třeba Numark 5000FX, což samozřejmě neni žádnej top mixák, ale jsem přesvědčenej o tom, že by v pohodě splnil to co po něm Ty požaduješ.. Mám známý, který s nim i jezděj na akce a tahaj ho všude možně a zatim je caik. Zvuk má dobrej, hodně kanálů, efektová jednotka sice průměrná ale rozhodně ne nějak špatná, kvalitu faderů a crossu nedokážu posoudit ale určitě bych jí věřil o hodně víc než AAčku... :wink2: 8) Samozřejmě, pokud bys byl ochotnej něco přihodit a chtěl něco o třídu lepšího, tak třeba Denon DNX 1500, ale to už je víc peněz, na Tvoje účely imho ten numark the best :wink2:

Odpovědět