Allen&Heath Xone22

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
Odpovědět
vitaminBE

Allen&Heath Xone22

Příspěvek od vitaminBE »

Chcem sa opytat ci ma niekto osobnu skusenost s mixom Allen&heath xone22, prave premyslam nad jeho kupou. Dikii

DJ Patrix

Re: Allen&Heath Xone22

Příspěvek od DJ Patrix »

Mám otázku na majiteľov mixpultu Allen&Heath Xone:22. Ako ste riešili zapojenie master výstupu do niečoho s cinch vstupom (hi-fi veža,...) ? V manuáli odporúčajú "Do not unbalance the Xone:22 XLR outputs by shorting pin 3 to ground as this may damage the circuitry; for unbalanced operation connect the
hot signal to pin 2 and the ground to pin 1. Leave pin 3 floating". Jednoducho treba použiť redukciu 2 pin XLR - cinch? Má to všeobecne nejaké nevýhody? (nevlastním ho, pýtam sa dopredu).

CrissC

Příspěvek od CrissC »

Vzhledem k tomu, že má REC (regulace na hi-fi) a monitor (regulovatelnej) výstup, tak bych to zapojil přes jeden z nich (pokud používáš monitory k masteru, tak master na REC a regulovat na Hi-Fi)

DJ Patrix

Příspěvek od DJ Patrix »

To je super nápad, ja doma repro samostatne pre master aj pre monitor nemám, takže zapojím iba monitor. Ale aby sa zachovala správna funkčnosť odposluchu cez sluchátka, tak master knob by nemal byť na nule aby som si pri zrovnávaní napr. tracku na CH1 mohol pustiť k nemu master, je tak?

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

monitor outpu nema absolutne zadny vliv na sluchatka, stejne jako master, vystup na monitory je oddeleny kvuli tomu, aby si kazdy DJ mohl nastavit hlasitost odposlechu na mixu podle sveho a nemusel jit pres zesilovac

Odpovědět