Allen & Heath Xone 22
Allen & Heath Xone 22
Ahoj, mam takovy dotaz, nema nekdo zkusenosti s Allen & Heath X:22? Uvazuju o jeho koupi, potrebuju mix na hrani doma, muj stary Ecler se odporoucel tak shanim nahradu. Sice je to 2 kanal, ale myslim ze cena a znacka to neni spatna.. Za pripadny reakce diky.
Re: Allen & Heath Xone 22
Allen & Heath je kvalita sama o sebe. Jakeho eclera si mal a jak dlho ti vydrzal ?
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad
Měl jsem ho asi tři měsíce a podle mě lepší dvou-kanál do 15 000 kč není, potom už nastupuje Rane TTM56 apod.
Zvuk, Provedení, Efektor - Perfektní! Neměl problém z vybuzením 2x12KW JBL sestavou a ještě měl rezervy, samozřejmě přes XLR. Vím, že pak jsem ho prodal známému a ten na něj při akci vylil fernet, který natekl i do Faderů a hrálo to pořád a pokuď vím, ani jej nečistil.
Takže můžu jen doporučit!
Zvuk, Provedení, Efektor - Perfektní! Neměl problém z vybuzením 2x12KW JBL sestavou a ještě měl rezervy, samozřejmě přes XLR. Vím, že pak jsem ho prodal známému a ten na něj při akci vylil fernet, který natekl i do Faderů a hrálo to pořád a pokuď vím, ani jej nečistil.
Takže můžu jen doporučit!
už toho mám tolik, že to vypisovat nebudu!
Ahoj, diky za rady asi do nej pujdu.. Jinak jsme mel Eclera Smac pro 30, kupoval jsem ho spolu s Teckama cca. rok 2003/4 a byl uz starsi. Osobne jsem byl s nim spokojen, nez mi kamos do nej vylil colu.
Pred tydnem me odesel asi zdroj to by se dalo opravit, ale uz tak trochu praska a neni to nic moc, takze se poohlizim.
Pred tydnem me odesel asi zdroj to by se dalo opravit, ale uz tak trochu praska a neni to nic moc, takze se poohlizim.