Allen and Heath vs. Vestax

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
czechmike

Re: Allen and Heath vs. Vestax

Příspěvek od czechmike »

ctu a nestiham z nekerych vise zminenych nicim nepodlozenych uvah .. ze by a&h mixy byli lepsi ci snad lepe znely nez vestax ...
nevim no .. :roll: :D :D
myslim ze tam je tak nepatrnej rozdil (hudebni-nebavime se o kvalite zpracovani) jestli ubec nejakej je ze to nasema ouskama urcite nepozname ..))
nevim jak mixy a&h na mixovani ale mel sem ten co vypada jak kopie vestaxu 07 pro(tudis na scratch a pripadnej mix) a rekl bych ze se 07 ani nedotkne (urychlene sem se ho zbavil(a ihned vratil k 07 ))
tim nechci nikoho nijak zesmesnit ci rozzlobit ale pro me vestax v tom co dela(a jak to dela(a urco se nebavime o mixech pod 10 tisic)) nema soupere...
vestax pmc 08pro ,2xtechnics1200mkII,shure m44-7,sennheiser hd25cmkII

czechmike

Příspěvek od czechmike »

napriklad zacnu od tech levnejsich od vestaxu
vmc004 xl supr mix na michani

vmc185 xl (ten krasnej bilej) kill switche fader,dost dobrej na scratch co vic dodat

vmc004 fx pro ty co chcou efekty atd ..

pcv275 absolutni klasika mezi dj elitou na celem svete,jednoduchej perfekni design,kill switche isolatory co dal dodat

pmc280 tosku uz pro fajnsmekry,prinasi sestnact 24 bitovejch 96 khz digitalnich zvukovejch efektu ,haluz mix na mixovani a delani vselijakych libustek

pmc580 zbytecny rozepisovat mix za 30000kc = brutalita jeden z nejlepsich mixu na svete

pak uz pouze stoji za zminku pioneer svm 1000 ale to je trosku jinaci kafe ..))

a o battle mixech nemusim hovorit to je jasny jak facka od 06pro pres 05pro sl,o7 pro az po 08 pro (hybrid digital ) je jasnym dukazem o absolutni znalosti a oddanosti udelat pro nas djs to nejlepsi co je ubec dnes mozne ..

uz to vidim jak sem tady roceril stojatou vodu ..-)))

EVO

Příspěvek od EVO »

LOL!!!
Až se Ti nějakej Vestax rozpadne a okolní Alleny pojedou s přehledem dál, možná pochopíš jakou blbost jsi právě napsal... :wink: Od Vestaxe brát tak akorát CarlCox edici (máš na ní???), pak možná ty nový mixy 580 a 280 a mixy na scratch, ale ostatní jsou chinas shitas... Ještě ta PCV-275 byla slušná, výborně vybavená, ale taky to nějakej bůhvíjakej držák nebyl....

KILLA BEE

Příspěvek od KILLA BEE »

czechmike píše:ctu a nestiham z nekerych vise zminenych nicim nepodlozenych uvah .. ze by a&h mixy byli lepsi ci snad lepe znely nez vestax ...
nevim no .. :roll: :D :D
myslim ze tam je tak nepatrnej rozdil (hudebni-nebavime se o kvalite zpracovani) jestli ubec nejakej je ze to nasema ouskama urcite nepozname ..))
nevim jak mixy a&h na mixovani ale mel sem ten co vypada jak kopie vestaxu 07 pro(tudis na scratch a pripadnej mix) a rekl bych ze se 07 ani nedotkne (urychlene sem se ho zbavil(a ihned vratil k 07 ))
tim nechci nikoho nijak zesmesnit ci rozzlobit ale pro me vestax v tom co dela(a jak to dela(a urco se nebavime o mixech pod 10 tisic)) nema soupere...
velmi kulantně napsáno :-) taky sem si myslel že na AH to bude good a ono nic :-(

EVO: dík žes vyjmenoval skoro celý sortiment od vestaxe, ještě že AH nevyrábí gramofony..seznam by byl o něco delší..neva :-) vzhledem k tomu že nabídka vestaxů pokrýva celý spektrum pro Djs tak bych to tak nehrotil....neřikám že sem z vestaxem byl vždycky spokojenej ale proti tý X02 nemohl prohrát (06PRO a 07PRO) jak napsal CZmike..nesrovnatelný
2x 1200MK5, RANE-TTM57SL ,Vestax QFO, MPD24, MPC500 atd..

EVO

Příspěvek od EVO »

jj, věřím, hoperský Vestaxy jsou výborný, o tom žádná!

czechmike

Příspěvek od czechmike »

EVO píše:LOL!!!
Až se Ti nějakej Vestax rozpadne a okolní Alleny pojedou s přehledem dál, možná pochopíš jakou blbost jsi právě napsal... :wink: Od Vestaxe brát tak akorát CarlCox edici (máš na ní???), pak možná ty nový mixy 580 a 280 a mixy na scratch, ale ostatní jsou chinas shitas... Ještě ta PCV-275 byla slušná, výborně vybavená, ale taky to nějakej bůhvíjakej držák nebyl....
mas nebo nemas budto chces poradnej mix anebo ne .. si kup gemini za haliru a je to (ostatne muj prvni mix byl zrovna gemini )
vim ze to bude znit nadrazene ale dyz uz si neco porizuju tak neco co za ty prachy bude stat .. kamoz hraje progresiv house ma pcv275(stoji pouze 9000) a nemuze si ho vynachvalit a ma ho asi 3 roky ... a vypada jako celkem DRZAK -..

.
@Až se Ti nějakej Vestax rozpadne a okolní Alleny pojedou s přehledem dál, možná pochopíš jakou blbost jsi právě napsal...@

tuto pripominku snad nemyslis vazne ne !?
ti rikam ze z a&h mixerama mam skusenosti ..
snad jedinej co stoji opravdu za zminku je xone 3d ..a za 40000 to zas tolik za takovy maso neni ...

czechmike

Příspěvek od czechmike »

EVO píše:jj, věřím, hoperský Vestaxy jsou výborný, o tom žádná!

hopersky ??? to ze mam 2 kanalovej mix neznamena ze je hoperskej ne ?!?!?!

ti snim zamycham co budes chtit.))))

EVO

Příspěvek od EVO »

4 czechmike:
řikám "hoperský" vestaxy a myslim tim modely který jsou dělaný PŘEVÁŽNĚ na hopec, hele já hraju psytrance a taky mám doma hoperskej mixák, páč se mi na něm prostě dobře hraje a vyhovuje mi, to přece neznamená že se na tom nedá hrát nic jinýho ani jsem nic takovýho netvrdil :!:

Jinak říkáš že máš zkušenost s Allenama a říkáš že jedinej co za něco stojí je 3D??? To má bejt vtip nebo jak?? Chceš snad říct, že je Vestax větší držák??? :shock: :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2: Hele sorry, ale to, že PCV-275 drží třetím rokem neznamená vůbec nic :wink: nicméně to že je to dobrej mixák jsem napsal už předtim a osobně bych ho třeba za ty prachy možná i taky koupil, rozhodně bych o něm aspoň UVAŽOVAL, ale s Allenem se to srovnávat nedá, to promiň.. :idea:

czechmike

Příspěvek od czechmike »

mno stal by za to kazdopadne uvazovat clovek muze uvazovat i 42 ci 62 ...kazdopadne se mi a&h mixy vzhledove nelibi a ja bych si uz radsi koupil na mixovani pioneer djm700 co djm 800 ..

EVO

Příspěvek od EVO »

czechmike píše:mno stal by za to kazdopadne uvazovat clovek muze uvazovat i 42 ci 62 ...kazdopadne se mi a&h mixy vzhledove nelibi a ja bych si uz radsi koupil na mixovani pioneer djm700 co djm 800 ..
No vidíš, a to já třeba právě ne! :wink: Já bych třeba koupil Allena 42 + kaoss pad 3 :wink: :ugeek2:

czechmike

Příspěvek od czechmike »

diky bohu ze nejsem mix dj -))) bych se z toho vyberu asi zcvok .
mam pmc o8 pro a staci bohate ,,

Odpovědět