Mám problém zo zvukovou kartou. Jedná sa o kartu Trust SC-5500p, ktorú určite nikto z vás nemá :biggrin2: :biggrin2:
Doteraz som hrával cez VirtualDJ, ale práve sa chystám kúpiť DigitalJockey (verziu bez zvukovky) a prejsť samozrejme na Traktor. Neskôr by som si chcel k nemu dokúpiť NI Audio2DJ, len približne na jeden mesiac to potrebujem zvládnuť ešte s touto zvukovkou.
Problém je nasledovný:
VDJ mi kartu zoberie normálne, ako 5.1, čiže máš možnosť nastaviť si sluchádlá a zároveň aj master, na tom nieje nič čudné.
Traktor (na skúšku mám cracklú verziu Scratch PRO) mi zoberie zvukovku len na jeden výstup (resp. dva mono výstupy) Speakers Out 0 a 1. Nič viac. Neviem či to robí tá cracklá verzia, či to robí to, že je to Scratch verzia...
Ovládače mám však najnovšie a som si istý, že je v ohlade zvukovky a delenia kanálov všetko v poriadku (skúšané vo VDJ).
Vo všetkých programoch mi berie tú zvukovku ako 5.1 kanál, len v Traktore nie... Neviem či je problém v ASIO (nerozumiem sa vôbec do toho), budem vďačný za každú radu.
Zvukovka zrejme nepodporuje Traktor
Zvukovka zrejme nepodporuje Traktor
HP 550, Digital Jockey 2
soundcloud.com/momo-sk
facebook.com/djmomosk
soundcloud.com/momo-sk
facebook.com/djmomosk
Re: Zvukovka zrejme nepodporuje Traktor
Náhodou sem tuto zvukovku měl kdysi také a používal sme ji s traktorem 3 LE + Vestax VCI100. Tato zvukovka mně neskutečně vytáčela tím, že se neustále musela v jejím ovládacím panelu přenastavovat právě do režimu 5.1 nebo 4.0 protože defaultně se neustále nastavovala na 2.0
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
použít ASIO ovladače?
EDIT: Taky se mi to stává při používání 5.1 zvukny, při použití ASIO to jede normálně
EDIT: Taky se mi to stává při používání 5.1 zvukny, při použití ASIO to jede normálně
Kámo, vysvetli mi to čo je najskôr, vravel som, že môže byť chyba v tom, len jaksi neviem čo to to asio je, načo to služi, kde stiahnem ovládače a aký je vlastne rozdiel medzi asio ovládačmi a normálnymi
HP 550, Digital Jockey 2
soundcloud.com/momo-sk
facebook.com/djmomosk
soundcloud.com/momo-sk
facebook.com/djmomosk
No, tak podarilo sa mi to... stiahol som si ASIO4All, nainštaloval, chvíľu rozmýšlal, načo to je a tak
Najskôr, aj po prepatí som tam mal stále len 2 kanály, potom som prepal frekvenciu a ešte niečo v tom ASIO a už tam mám 8, čiže už to funguje normálne
Ďakujem vám :wink2:
Najskôr, aj po prepatí som tam mal stále len 2 kanály, potom som prepal frekvenciu a ešte niečo v tom ASIO a už tam mám 8, čiže už to funguje normálne
Ďakujem vám :wink2:
HP 550, Digital Jockey 2
soundcloud.com/momo-sk
facebook.com/djmomosk
soundcloud.com/momo-sk
facebook.com/djmomosk
zdravím,
Taky sem nainstaloval tento programek ASIO4ALL ale nedosel sem na to jak nastavit aby kanal A hral do beden a kanal B aby hral do sluchatek nevite nekdo jak na to? Nevim jestli to presne jde sem zacatecnik a s traktorem se hraju teprve druhy den.
Za odpovedi predem dekuji
Taky sem nainstaloval tento programek ASIO4ALL ale nedosel sem na to jak nastavit aby kanal A hral do beden a kanal B aby hral do sluchatek nevite nekdo jak na to? Nevim jestli to presne jde sem zacatecnik a s traktorem se hraju teprve druhy den.
Za odpovedi predem dekuji
to sa nastavuje v programe, v asio4all si nastavíš len latenciu a počet kanálov zvukovky
HP 550, Digital Jockey 2
soundcloud.com/momo-sk
facebook.com/djmomosk
soundcloud.com/momo-sk
facebook.com/djmomosk
to sem udelal presto nevim kde se to presne v programu nastavuje muzes me nejak navest prosim?
nastavenia>Outpout Routing>Master = bedny, Monitor = sluchátka
HP 550, Digital Jockey 2
soundcloud.com/momo-sk
facebook.com/djmomosk
soundcloud.com/momo-sk
facebook.com/djmomosk