zvukovka v reloop interface nespolupracuje s AMD...:(

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
mail0
Příspěvky: 20
Registrován: 11 říj 2010 00:20

zvukovka v reloop interface nespolupracuje s AMD...:(

Příspěvek od mail0 » 11 říj 2010 00:31

Nazdar:)

Objavil som problem a chcel by som sa poradit. Zvukova karta ktoru ma ASIO ovladac (k Reloopu interface) mi nechce fungovat na mojom notebooku (HP Pavilio dv5 - AMD Athlon). Nasiel som si ovladac ASIO pre moj windows 7 (32) ale beztak mi nechce komunikovat kontroller s mojim notebookom, teda komunikovat komunikuje, ale zvuk je nepouzitelny. Pusta to von neznesitelny brum a sum. Po dlhom testovani na mnoho notebookoch a hladani na nejakych forach som sa dopatral kde je problem.

Ovladac, ktory je pouknuty (ASIO) alebo zvukova karta, ktora je v mojom reloop kontroleri reloop interface nevie spolupracovat s AMD Athlon procesormi. Na vsetkych notebookoch, kde bol procesor Intel (vacsinou starsie notebooky ako moj), sa mi podarilo spojazdit kontroller bez problemov ale na notebookoch, kde bol AMD to na vsetkych robilo nepocuvatelny brum a sum trhajuci sluchatka a to aj bez toho, aby som pustil nejaky track.

Takto je kontroller s mojim notebookom a vstkymi kde je AMD nepouzitelny. Preto sa obraciam s prosbou k Vam. Stretli ste sa uz s niecim takymto? Ako ste to, alebo cosi podobne uz riesili? Pomoze stiahnut nejaky iny ovladac? Ak ako tak aky, aby zvladol moj AMD. Budem vdacny za kazdu odpoved.
Pio.DDJ S1 + MacBook Pro + Pio.HDJ 500 + Shure SM58

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: zvukovka v reloop interface nespolupracuje s AMD...:(

Příspěvek od Azu » 11 říj 2010 02:06

Mam AMD Athlon X2 64bit, na PC Windows XP 32bit, na notebooku tentýž procesor a Windows 7 Home 64bit a nemam s tím žádný problém.

Reloop Digital Jockey 2 Interface Edition:
Firmware verze 3.3
http://www.reloopdj.com/forum/index.php ... 907.0.html

Drivery verze 2.8.40
http://www.reloopdj.com/forum/index.php ... attach=496
http://www.reloopdj.com/forum/index.php ... attach=495
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

mail0
Příspěvky: 20
Registrován: 11 říj 2010 00:20

Re: zvukovka v reloop interface nespolupracuje s AMD...:(

Příspěvek od mail0 » 11 říj 2010 23:35

kazdopadne tuto vec vyskusam, no nemozem pochopit, preco mi to robi na vystupoch v sluchatkach i von ten neznesitelny zvuk, miesto toho, aby von liezla normalna hudba:(
Pio.DDJ S1 + MacBook Pro + Pio.HDJ 500 + Shure SM58

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: zvukovka v reloop interface nespolupracuje s AMD...:(

Příspěvek od Azu » 12 říj 2010 00:08

Není to tak, že by to dělalo na všech AMD procesorech, může za to chipová sada základní desky a její část obsluhující USB porty. Stejný problém mají zase i kontroléry jiných značek se základníma deskama pro Intel procesory. Vzniká tam při komunikaci rušení, možná by to řešilo uzemnění kontroléru s notebookem.
Většině lidí ale pomohl upgrade toho Firmware a použití poslední verze ovladačů
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Stay.ONE
Příspěvky: 187
Registrován: 16 led 2012 17:43

Re: zvukovka v reloop interface nespolupracuje s AMD...:(

Příspěvek od Stay.ONE » 16 led 2012 17:50

Mám stejnej problém s Reloopem

Přitáhl jsem si Reloopa domů, zapojil, vše nainstaloval a z repráků se ozývalo akorát bzučení.
Tak jsem stáhl nejnovější firmware a drivery..a voalá, vše v pohodě a hrálo to jak víno. Jenže po dvou dnech, když jsem Reloopa opět zapojil, se problém se zvukem objevil zase. Opět upgrade firmwaru, opět přeinstalovat drivery..ale tentokrát to nepomohlo. Zvuk opět v pr*eli. Tak teď už fakt nevím co s tím. Mám AMD turion x2.

Nějakej nápad?? Díky :)
2x Traktor Kontrol X1 / Traktor Audio 10 / Traktor Pro 2.6.8 || Fuckin' Hipster Techno

rcbandit
Příspěvky: 46
Registrován: 01 zář 2011 12:27

Re: zvukovka v reloop interface nespolupracuje s AMD...:(

Příspěvek od rcbandit » 18 led 2012 13:07

Vymenit nota :lol:
Ja mel stejny problem s MixtrackemPro. Tak jsem poridil na hrani druhyho nota s Intel Procesorem.
http://www.coupledjs.cz , Numark N4 , HP Compaq 6720s 4GB RAM

Stay.ONE
Příspěvky: 187
Registrován: 16 led 2012 17:43

Re: zvukovka v reloop interface nespolupracuje s AMD...:(

Příspěvek od Stay.ONE » 23 led 2012 13:17

Uff..
tak pánové, problém je vyřešen. Po strastiplném bádání, googlení a téměř čirém zoufalství, problém se zvukem vyřešil AMD USB filtr. Psali o tom i na Reloop foru. Sice to nepomohlo každýmu, ale se můžu zařadit mezi ty šťastlivce, kterým to problém s AMD procákem vyřešilo. ZAPLAŤ PÁNBŮH !!!
Tak snad to pomůže i těm, kteří máte stejnej problém :)
2x Traktor Kontrol X1 / Traktor Audio 10 / Traktor Pro 2.6.8 || Fuckin' Hipster Techno

1.djdrak
Příspěvky: 26
Registrován: 06 kvě 2011 14:34

Re: zvukovka v reloop interface nespolupracuje s AMD...:(

Příspěvek od 1.djdrak » 15 bře 2012 15:00

Ahoj.Ctu tady problemy s procesorem AMD pri pripojeni RDJ 2.Mel jsem ten samy problem a nepomohly mi zadne drivery ani filtry od AMD,tak jsem nakonec musel koupit obycejny pouzity notas s intelem.Po delsim case jsem koupil novy notas s intelem,jelikoz ten stary byl hodne pomaly,pomalu analizoval tracky atd,ale slapal.Ted jsem se malem zhroutil,kdyz jsem nainstaloval traktor scracht pro a zvuk je nesrozumitelny a dela mi to same,jako kdyz jsem mel notas s procesorem AMD :sad2: Jeste nedelam stoho zadne zavery,jenom jsem to tady chtel napsat,kdyby nahodou.Vyzkousim drivery,ovladace a pak Vam tady napisu,jak jsem dopadl.Doufam,ze to bude nejaka prkotina a vyresim to.Jinac diky za rady,ktere tady pisete :) nektere mi moc pomohly.

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: zvukovka v reloop interface nespolupracuje s AMD...:(

Příspěvek od Azu » 15 bře 2012 22:20

Ono to není tak úplně procesorem, ale chipovou sadou základní desky. Proto některé kontroléry se nedoporučují s AMD a jiné naopak s Intelem, ale nejde říct, že to nechodí s konkrétním procesorem, nejde jen s konkrétníma základníma deskama, ale jejich výčet by byl natolik velký, že hold raději uvádí procesor.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Ondra90
Příspěvky: 2
Registrován: 21 kvě 2011 18:06

Re: zvukovka v reloop interface nespolupracuje s AMD...:(

Příspěvek od Ondra90 » 04 črc 2012 16:44

Nechce se mi zakládat samostatné téma...Může mi prosím někdo poradit? mám Reloop interface 2 (se zvukovou kartou) a nemůžu zaboha zprovoznit odposlech na sluchátka v Traktoru Pro...může mi někdo poradit,co kam zapojit,jak nastavit audio atd. Psal jsem na oficiální forum ale nepomohlo to

Stay.ONE
Příspěvky: 187
Registrován: 16 led 2012 17:43

Re: zvukovka v reloop interface nespolupracuje s AMD...:(

Příspěvek od Stay.ONE » 04 črc 2012 22:58

Tady na fóru se to řešilo už hodněkrát, jak nastavit výstupy v Traktoru. Zkus trochu pohledat
2x Traktor Kontrol X1 / Traktor Audio 10 / Traktor Pro 2.6.8 || Fuckin' Hipster Techno

Odpovědět