Zostavička
Re: Zostavička
teoreticky můžeš použít jakýkoliv i malý midikontrolér, který se pak namapuje na výběr a load skladeb ze seznamu
mam udelany playlisty, kde v kazdym je cca 50 tracku, ktery se k sobe hodi, pak jedu pres klavesnicovy shortcuty, u mixvibesu sipkou nahoru dolu listuju a klavesou A a B hazim na levej/pravej deck
http://www.club-music.cz/dj/prenosky-a- ... track.htmlR.E.S.P.E.K.T píše:mozes mi povedat ake napriklad? nechcem aby sa mi donicili vynily
ona se lisi ale jen vystupem. vinyly se ti driv nebo pozdeji oskrabou podle toho jaky hrot pouzijes jestli sfericky nebo elipticky(rozdily mezi nema jsou tu na foru)
-
Aha Serato už mam doma gramce ešte neprišli.... viem že obsahuje externu zvukovu kartu.. ale ako ju mam prosim vas nainstalovat? a da sa serato pouzit aj bez gramcov vobec?
v Interním režimu funguje Serato i bez gramofonů. Ovládání na klávesnici, nebo myší. Ke zvukovce by si ovladače měl dostat na CD a samotné Serato si stáhni na www.serato.com Na CD bude stará verze.
-
skúšal som ale aj tak nič v tom serate mi ani decky neotvorí a píše že Rate hardware disconected
pripoj si serato do usb,nájdi si v program files/serato/drivers driver updater podľa toho či máš 32 alebo 64 bitový systém si zvol správny updater a samo ti to nahodí ovládače