Zničený BCD 3000

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
zuberex

Zničený BCD 3000

Příspěvek od zuberex »

Ahoj mám již nějakou dobu BCD 3000 a postupem času na něm odchází jedna funkce za druhou. Vždycky jsem to vyřešil podložením z některých tlačítek tak aby se kontakty nehýbaly a dalo se na něj jakš takš hrát.

Momentálně řeším problém s tím, že když otočím odposlechem do sluchátek ztlumí se mi úplně levá hlasitost. Nevíte někdo o nějakém návodu kde by se dal BCD 3000 namapovat ve VDJ na každé tlačítko zvlášť tak abych mohl tu hlasitost úplně vypnout a ovládat jí například myší.

Vím, že mi asi každý poradí ať si koupím nový kontroler což mám v plánu ale ještě to nějakou dobu potrvá a chtěl bych s tím ještě chvilu hrát.

Předem díky za každou radu

stereoman

Re: Zničený BCD 3000

Příspěvek od stereoman »

Ahoj, prosimte muzes nam napsat jak ho mas presne dlouho a zda byl novy nebo bazarovy? Ono BCDcka sice vypadali, ze se za chvili rozpadnou, ale zatim ze vsech kontroleru se kterymi jsem mel zkusenost mi prisel jako nejvetsi drzak. Rad bych si tedy tve zkusenosti pridal do mych statistik ...

zuberex

Příspěvek od zuberex »

stereoman píše:Ahoj, prosimte muzes nam napsat jak ho mas presne dlouho a zda byl novy nebo bazarovy? Ono BCDcka sice vypadali, ze se za chvili rozpadnou, ale zatim ze vsech kontroleru se kterymi jsem mel zkusenost mi prisel jako nejvetsi drzak. Rad bych si tedy tve zkusenosti pridal do mych statistik ...
No mám ho asi 4 roky, bohužel hlavní faktor a moje velká chyba byla, že mi jako úplně nový spadnul na zem a jelikož je to plast tak mi trosku rupnul. Nicméně fungoval normálně ještě cca rok a půl. Pak vlivem neustálého převážení na akce nejdříve v krabici a teď už bez ní začali odcházet funkce jako pitch ty odešli první resp samovoně se měnila rychlost při zatlačení na panel. O něco později odesla hlasitost stejným způsobem. Vše jsem vyřešil podložením a funkce jsem nepoužíval.

Nyní právě zmíněná hlasitost pravá a levá deska se samovolně okamžitě stlumolavli třeba když jsem dal kill nebo tak něco.

Nicméně si dnes můžu odpovědět na svůj dotaz sám a tyto chyby v kontaktech jsem vyřešlis stáhnutím VDJ 7PRO kde jsem vyto funkce z BCD vymazal v mapování a můžu vesele i na tak zdemolovaném BCD pokračovat dál.

Někdy v budoucnu přiložím fotky té mojí trosky pro pobavení už je z ní tak trošlu kostra:D

zuberex

Příspěvek od zuberex »

stereoman píše:Ahoj, prosimte muzes nam napsat jak ho mas presne dlouho a zda byl novy nebo bazarovy? Ono BCDcka sice vypadali, ze se za chvili rozpadnou, ale zatim ze vsech kontroleru se kterymi jsem mel zkusenost mi prisel jako nejvetsi drzak. Rad bych si tedy tve zkusenosti pridal do mych statistik ...

Ještě jestli jsi máš zkušenosti s více kontrolerama můžeš mi poradit nějakou alternativu? Uvažuji o koupi něčeho nového co by mělo větší jogy a pokud možno aby to nebylo z plastu a bylo to co nejlevnější jja max 8000,-

díky

Odpovědět