Zkušenost s reklamací kontrol S4

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
Eaon

Zkušenost s reklamací kontrol S4

Příspěvek od Eaon »

Ahoj,

dneska sem poslal na reklamaci kontrol s4 s tím, že zvuk při přehrávání křupal, zvuk se nepřehrával plynule. Blbě se to popisuje, tady je video: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0lqd_-42O8s[/youtube]

Co sem se dočetl na NI foru, je to dost známej problému S4, že mají vadnou zvukovou kartu. Ale spon z postřehu uživatelů, kterých je docela hodně.. až moc mi příde. Prostě to neni plug and play, ale kup si mac plug and play, ale ne win 7, plug, pužij všechny možný twaky na zvýšení výkonu u pc a možná play. Tak doufám, že mi reklamaci uznaji, když poškození neni mojí vinou, ale produktem, o kterým se to ví.

Mám win 7 64 bit, 4gb ram, core 2 duo 2,0ghz, čistá instalace po formátu pc

Měl někdo podobnej problém a zkušenost s reklamací? díky

Scarface

Re: Zkušenost s reklamací kontrol S4

Příspěvek od Scarface »

já reklamoval S4, protože mi zamrzal jeden deck, v jejich servisu to ale fungovalo v pohodě, přesto mi poslali úplně novej kus, takže s reklamací žádnej problém. Mimochodem, jestli máš zaplou wi-fi, může to být tím

Eaon

Příspěvek od Eaon »

a kde jsi to reklamoval? já to posílal do Disk multimedia, tak doufám že mi to uznaji, když co sem se dočetl sou s tim takový problémy :-/ kdy jsi to reklamoval?

Scarface

Příspěvek od Scarface »

někdy na jaře, u shop4djs

atlon

Příspěvek od atlon »

pokiaľ viem, NI sa posiela priamo do Nemecka, aspoň tak sa to rieši v Techhouse, z vlastnej skúsenosti (sám od seba sa pridával jeden kanál bez pohnutia faderom - výmena kus za kus)

Eaon

Příspěvek od Eaon »

tak koukám že se vám ty reklamace podařily. tak doufám, že mě jí taky uznaji a pošlou fungující kousek. jinak s tim co sem popisoval vejš ste se na vašech PC nesetkávali? to zasekávání zvuku atd.

atlon

Příspěvek od atlon »

stretol, ale na slabom notebooku, odkedy mam VAIO, žiaden problem
Intel Pentium Dual-Core P6100, RAM 4GB, ATI Radeon HD5470 512MB, HDD 320GB, WIN 7 Home Premium 64-bit

počas hrania stále vypínam Wi-Fi, LAN, DVD-rom, vstavanú zvukovku a webkameru a šlape bez problémov.
skús možno ešte zapnúť konzolu, potom traktor na PC (po vypnutí vyššie popísaných vecí) a nechať bez nejakých skúšaní bežať cca 15 minút, a potom to skúsiť. mne zvyklo sekať práve vtedy keď som to zapol a hneď išiel hrať, ale akonáhle som to takto riešil (15 minút v kľude) nesekalo. (jednalo sa o občasné seknutie skladby pri načítavaní do druhého decku)

Eaon

Příspěvek od Eaon »

už je to poslaný na reklamaci, ale to všechno co jsi psal sem dělal. dokonce sem i zformatoval cely pc, aby to šlo na čisto všechno. pročítal sem cely dny NI fora kde to lidi řeší, nejspíš je problém v tej samotej zvukovej kartě s4ky

//edit
jenže to má bejt plug and play, a ne nad tim trávit dny, jenom tuněním PC, který je podle minimálních požadavku silnější. zkoušel sem část z toho, ty hlavní body. je to vesměs stejný, co na NI forech. za ty peníze čekám kvalitu, a ne tohle :)

Odpovědět