zacatecnik vs bcd 2000

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
rude

zacatecnik vs bcd 2000

Příspěvek od rude »

zdravim! :)

uz nejakej ten rok si s kamosem pohravame na pocitaci s traktorem/vdjem pro srandu doma nebo na nejakym tom pratelskym posezeni

ted jsme nalezli bcd 2000 a docela by nam to tu nasi amaterinu osladilo, ale docela se ztracime v tech vsech parametrech atd (prakticky nevime nic) :oops: prosel jsem si zdejsi forum a necemu se priucil ale mam stupidni otazku co opravdu tedy je potreba k bcd 2000..kdyz tedy ma v sobe zvukovou kartu, nepotrebuju dokupovat k notebooku externi a k rozchozeni mi plne tedy staci jen notebook a traktor/vdj?

predem diky moc za radu a sorry jestli se ptam stupidne :)

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Staci pouze notebook a bcd2000. Doporucuji jeste prikoupit mixažní pult :wink: .

rude

Příspěvek od rude »

diky za odpoved :)

na mixalni pult bychom jen stezi nasetrili asi :(

Recher

Pls help

Příspěvek od Recher »

Zdravim vsechny.....Chtel bych vas poprosit, nepouzivate nekdo BCD 2000 spolu s Virtual PLayerem, kterej by jel bez problemu a nesekal se?.....Potreboval bych nakou osvedcenou verzi, pokud mozno aj s nakym peknym skinem...Vim ze to tady nefunguje tak ze kdo neco hleda tak mu to poslete, ale vazne by se me to strasne moc hodilo...Uz nevim co s tou moji konzoli mam delat...Dokonce jsem zjistil ze kdyz me hraje jakakoliv pisnicka, tak mi v reprakach praska...to mi driv nedelavalo, ale urcite je to tim virtual playerem...Moc diky za jakoukoliv pomoc..kdyztak moje icq je 301125152...Zdravim Recher

Odpovědět