Z analogu midi
Z analogu midi
ahoj mám možná takovej blbej dotaz mám Rane Empath a dost mě zaujal plugin u Serata video SL a chtěl bych se zeptat jestli je možné udělat aspoň z crossfaderu midi používám korg nanokontrol tak (neberte to vážně spíš jako nápad) jakoby vzít z něj fader a nějak ho připevnit k crossu a nebo třeba koupit nějakej cross co podporuje midi např Rane 62 a nějak to dát dohromady aby to fungovalo nechce se mi dávat šílený prachy za novej mix co to umí...co myslíte bylo by to možný? 

Rane Empath, Serato Scratch live SL3, gramce AA, MacBook pro, mix AKG nechce se mi hledat typ 

Re: Z analogu midi
Za prvé moc to nechápu...V midi mixérech jsou ale jiné fadery/knoby než u analog mixu.Obsahují totiž snímače pohybu které se převádí na 1 a 0 (MIDI)a pak dokáží ovládat pc.Lepší než tohle je je nějakej super obyč kontroler třeba za 1800kč M-AUDIO.x session pro.Je to kupodivu 4 kanal a dá se sehnat i za litr.Rozhodně ten RAIN má super zvuk takže bych ho použil k te konzolce. http://www.midi.cz/Comment.aspx?id=112174
DENON DN-x1600,2xPIONEER CDJ-2000,DENON DNHP1000,EDIROL V-800
Wojcek,to čo píšeš je blbá rada. Predpokladám,že Yde chce použit jeden xfader na ovládanie hudby a videa. Takže tým,že by mal 2 xfadery,jeden na video,jeden na zvuk,by mu len urobilo viac práce,keby schratchoval naraz video so zvukom,musel by hýbať dvomi xfadermi naraz a nikto nemá 3 ruky. neviem ako by si to vyriešil,možno iba kúpou iného mixu,ktorý dokáže posielať midi signál xfaderu.
Aha sem prehledl ten korg nano a hlavně šílenej nápad.Ne z analog. mixéru neuděláš midi.Analog neobsahuje řídící elektroniku a spousty dalšího.Takže špatnej nápad myslím.Jinak osobně Serato beru jako špici v DVS ale myslím si že je to lepší jet zvlášt dj/vdj.
DENON DN-x1600,2xPIONEER CDJ-2000,DENON DNHP1000,EDIROL V-800
jen já nechci konzolku chci hrát za pomocí Serata a nebo kdyby bylo nejhůř tak konzole která jede se Seratem ale to už by se mi vyplatilo prodat serato i mix dohodit k tomu desítku a koupit Rane 61 a nebo s trochou štěstí narazit na jetej TT tušim 56 tu se zabudovaným Seratem
mix chci Rane protože mám k němu 100% důvěru zacházim s ním jak prase přepravuju ho v batohu poťákama ho mám zády a furt šlape jak hodinky jako novej a to ho mám 3 roky 

Rane Empath, Serato Scratch live SL3, gramce AA, MacBook pro, mix AKG nechce se mi hledat typ